Malibu Collection, noua colectie de culori de vara de la OPI

 

opi


In spiritul festival al aniversarii de 40 de ani de culoare, OPI ne surpinde cu o noua colectie inspirata de spiritul celei mai iubite si mai faimoase plaje americane, Malibu.

Recent lansata colectie de catre Professional Brands – OPI Romania inglobeaza sase nuante puternice, saturate, wow si alte sase tonuri neutre, sofisticate. 12 culori ideale pentru tranzitia de sezon, prezente in trei formule diferite – Gel Color, Infinite Shine si Nail Lacquer, care aduc impreuna pigmentii vibranti si nuantele neutre intr-o paleta surprinzator de vibranta.


opi

Inspirate din culorile apusului, tonurile calde de craite, caise coapte si rozuri stralucitoare completeaza magic nuantele de violet stralucitor, verzuliu si castaniu. Pentru ca apoi, sa se intalneasca cu tonuri de azuriu laptos, ivoar si roz pur si sa te poarte direct pe plajele fermecatoare din LA. Tusa finala a colectiei o aduc culorile naturale de roz cald, maro auriu si crem inchis.


opi

Colectia Malibu este un mix fresh si energic de culori, ceea ce o face ideala pentru Nail Art, in special pentru designul simplu si stilat, in tonuri neutre, care vin sa echilibreze si sa atraga atentia spre puncte luminoase de culoare, forme geometrice abstracte, contemporane cu manichiura frantuzeasca.

”Vara aceasta continuam sa sarbatorim aniversarea de 40 de ani a brandului, dupa stralucirea si glamour-ul Hollywood-ului, tintim catre urmatoarea destinatie favorita din Los Angeles, Malibu”, spune co-fondatorul si brand ambasadorul OPI, Suzi Weiss-Fischmann. ”La 30 de mile de Oceanul Pacific, se afla o comoara nebanuita care ofera o nesecata inspiratie la nivel de culoare si bucurie, pornind de la nuantele apusului de vara pana la campurile de flori salbatice si tonurile oceanului, plajelor si stancilor”, povesteste Suzi.


opi

”Aceasta colectie a fost conceputa sa aduca impreuna tonurile neutre si cele aprinse”, adauga Jill Bartoshevich, director OPI la nivel global. ”Nuantele se completeaza perfect si dau nastere unor combinatii de culori neasteptate si wow. Aceasta energie dinamica este reprezentata de noua nuanta Strawberry Waves Forever, o versiune reinterpretata a uneia dintre cele mai bine vandute nuante, Strawberry Margarita. Similar nuantei originale, aceasta culoare este un stralucitor roz de vara, amplificat de efectul stralucitor si holografic”, continua Jill Bartoshevich.


opi

Toate cele 12 nuante ale colectiei Malibu sunt disponibile in toate cele 3 sisteme GelColor, Infinite Shine si Nail Lacquer si includ urmatoarele nuante:

From Dusk til Dune - Un ton lejer de roz pal care straluceste pe nisip.

Coastal Sand-tuary -Nisipuri molcome de pe coaste cu o nota de ivoar bej care se evidentiaza.

El Mat-adoring You -O nuanta calda, neutra si calma pe care o vei adora.

Endless Sun-ner -Bronzul perfect, auriu, care te va face sa simti ca vrei sa fie vara mereu.

Cliffside Karaoke - Un maro crem intens care vorbeste despre stancile din golfuri. 

Bonfire Serenade -Un maro crem care inglobeaza sunetele unei serenade la chitara.

Marigolden Hour - Un galben cald care te va invalui intr-o lumina vibranta.

PCH Love Song - Un portocaliu stralucitor si indraznet care te va face sa te simti ca si cum ai naviga spre apus.

Strawberry Waves Forever - Simte ritmurile unor valuri stralucitoare rozulii care iti gadila degetele.

The Sound of Vibrance - Asculta vibratiile acestui violet indraznet si stralucitor.

Pear-adise Cove - O escapada in tonuri vibrante de verde care completeaza un look neutru.

Mali-blue Shore - O pata nemarginita de albastru azuriu care aduce cu stropi de apa pe degetele tale.


Sistemul GelColor ofera un look perfect obtinut in salon care dureaza pana la trei saptamani, in timp ce Infinite Shine asigura o stralucire de inalta tinuta pentru lacurile cu aplicare traditionala. Nail Lacquer contine o formula bogata in pigmenti, pentru o manichiura perfecta.


KISSES!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu