combinatia Bujor Smochina de la Sabon - O intalnire feerica dintre floare si fruct

 

sabon


O intalnire magica atemporala intre o floare si un fruct, evocand momente savuros de seducatoare: o neasteptata senzatie de beatitudine pentru toate simturile.

In inima unei gradini luxuriante mediteraneene, unde fiecare colt dezvaluie fructe coapte, delicioase, si flori splendide, are loc o intalnire feerica intre bujor si smochin.


sabon


Smochinele coapte sunt pur si simplu irezistibile si te ispitesc cu crusta lor delicios de crocanta si pulpa imbietor de dulce. In acelasi timp, parfumul delicat al bujorilor umple aerul. Amestecul persistent al aromelor de fructe si flori alinta sufletul si linisteste mintea.

Intr-o livada mediteraneana bogata, aceasta intalnire minunata intre fructe si flori -smochine si bujori - este expresia suprema a bogatiei de daruri pe care ni le face natura sub un soare glorios de vara.


Peony Fig – Povestea din spatele parfumului

Floral & Fructat


Se dezvaluie cu o nota dulce de pulpa de smochine, evocand atat suculenta fructelor crocante, proaspat culese, o tratatie gurmanda si rafinata, apoi parfumul evolueaza cu o nota blanda de bujor pudrat. La baza, lemnul cald de santal sugereaza sclipirea vesela a razelor de soare printre pomii din livezi.


O alchimie vibranta are loc prin aceasta intalnire feerica, avand ca rezultat un parfum floral-fructat unic, care uneste parti magice ale celor doua arome.


Trei esente de baza:

Pulpa de smochina – Bujor – Lemn de santal


sabon



Colectia


Ulei de dus

Invioreaza-ti mintea si sufletul cu acest ulei de dus luxos imbogatit cu patru uleiuri naturale – jojoba, avocado, germeni de grau si masline – spuma linistitoare va fi rasfatul pe care pielea ta l-a asteptat toata ziua! Potrivita pentru toate tipurile de piele, textura de vis, super hidratanta, va curata delicat, aducand in acelasi timp catifelare, suplete si stralucire pielii tale. Uleiul de dus Bujor Smochina, editie limitata, va transforma intreaga ta experienta la dus intr-o fiesta mediteraneana!

300ml |


sabon


Scrub de corp

In inima desertului, apele Marii Moarte sunt o sursa naturala unica de minerale pretioase si micronutrienti esentiali. SABON a surprins proprietatile vindecatoare incredibile ale Marii Moarte in exfoliantul nostru pentru corp: din 1997, formula sa emblematica este fuziunea perfecta intre sarurile de la Marea Moarta si uleiurile botanice, oferind un efect de netezire si hranire uimitor. Editia limitata a scrubului de corp Bujor Smochina indeparteaza delicat celulele moarte si revitalizeaza pielea, lasand-o matasoasa si neteda. Este timpul sa-ti transformi baia intr-o oaza de liniste si sa simti magia pe pielea ta!

320g |


Lapte de corp

Celebreaza micile minuni de zi cu zi, experimentand placerea unica a unei mangaieri catifelate pe piele. Laptele nostru de corp te ajuta sa ai o piele fina si radianta, datorita unui cocktail natural de ingrediente botanice. Care este formula magica? Ulei de migdale hranitor si lapte de ovaz organic reparator. Potrivita pentru toate tipurile de piele, textura nelipicioasa si cu absorbtie rapida va lasa pielea la fel de fina ca matasea si mirosind delicios de proaspat!


200ml |


Body Gelée

In zilele toride de vara, simte instantaneu un val de prospetime cu ajutorul acestei texturi multisenzoriale. Daca iti place efectul de hidratare si racorire a pielii, te vei indragosti de acest produs! Cu extract de aloe vera hidratant si ulei de avocado, Body Gelée iti rasfata pielea, in timp ce efectul de racorire instant te face pe data sa simti hidratarea si prospetimea. Potrivita pentru toate tipurile de piele, formula incredibil de usoara lasa pielea moale, supla si serena... Este timpul sa-ti oferi un masaj revigorant si sa traiesti clipa!

200ml |


Crema de maini

Hidratarea si protectia sunt acum in mainile tale cu ajutorul minunatei creme de maini de la SABON. Simte pe pielea ta textura incantatoare si formula luxoasa, special dezvoltata pentru a hrani si inmuia mainile. In centrul formulei noastre de vis, untul de shea repara pielea, in timp ce extractul de aloe vera reface umiditatea. Aceasta editie limitata a cremei de maini Bujor Smochine se absoarbe rapid, fara reziduuri lipicioase.


30ml |



EAU de SABON

Raspandeste zilnic bucurie in jurul tau cu EAU de SABON, o apa de toaleta revigoranta si care imbunatateste starea de spirit, inspirata acum de noua noastra aroma Bujor Smochina in editie limitata! Bucura-te de EAU de SABON ca atare sau combin-o cu alte produse de corp SABON, pentru o tusa finala de parfum. Mai concentrat decat un mist de corp, dar mai usoara decat un parfum clasic, EAU de SABON ofera o prezenta proaspata si de lunga durata. Prezentata intr-o sticla eleganta si ambalata intr-o punga fermecatoare din bumbac veritabil, alinta toate simturile si e cadoul perfect pentru orice femeie cocheta.

30ml |


Masca & scrub 3-in-1 Dead Sea

Descopera un ritual complet de ingrijire a tenului intr-un singur produs! In doar zece minute, masca si scrubul 3 in 1 de la Marea Moarta lupta impotriva imperfectiunilor, netezeste textura si sporeste luminozitatea pielii, pentru un ten minunat, impecabil. Formula minunat de bogata a acestei masti exfoliante reuneste comorile naturale ale Marii Moarte, extrase din alge, apa si namol negru. Rezultatul? Combinatia ideala de minerale esentiale si ingrediente active naturale care te ajuta sa arati si sa te simti uimitor! Aceasta editie limitata Masca & Scrub este, de asemenea, infuzata cu o combinatie unica de uleiuri esentiale de lemongrass si salvie, oferind pielii un parfum natural minunat si efectul perfect de revigorare pentru vara. Potrivita pentru toate tipurile de piele, formula de masca + scrub exfoliaza delicat pielea, lasand-o purificata, supla si stralucitoare. Nu-ti refuza acest minunat moment de spa pentru ten chiar la tine acasa!

200ml |


Ulei de buze Smochina

Scoate in evidenta frumusetea naturala a buzelor tale cu cea mai recenta inovatie in ingrijirea buzelor! Calmant si hidratant, fara textura lucioasa si lipicioasa tipica, acest ser botanic vegan combina proprietatile antioxidante hidratante ale uleiului de seminte de rodie cu o nuanta fascinanta de violet-smochina si o splendida stralucire translucida. Ai nevoie doar de o singura picatura din acest ser concentrat – asaza aplicatorul pe buza de jos, intinde produsul catre comisuri si preseaza buzele, pentru un finis care intoarce priviri!

10ml | $X



Cadourile

Impartaseste exuberanta magica a verii cu ajutorul noii noastre colectii in editie limitata Bujor Smochina, printr-o selectie rafinata de seturi-cadou de lux!

Set-cadou Flower & Fruit Harmony

Celebreaza intalnirea feerica dintre flori si fructe cu aceast set de vara senzational cu parfumul Bujor Smochina in editie limitata, care contine toate elementele esentiale pentru ingrijirea pielii! Asa cum o floare si un fruct se combina intr-o armonie deplina, cele patru produse dintre cele mai vandute de la Sabon si-au dat intalnire in acest set-cadou, oferindu-ti un ritual complet pentru ingrijirea pielii pe timp de vara.


Contine:

● Ulei de dus 300ml

● Scrub de corp 320g

● Lapte de corp 200ml

● Crema de maini 30ml


Set-cadou Juicy Delights

Pregateste-te pentru o aventurile verii cu cele mai iubite produse SABON, invaluite in parfumul luxuriant Mango Kiwi si prezentate intr-o gentuta rafinata, pentru un maxim de confort. Aceste elemente esentiale pentru ingrijirea pielii iti vor asigura ingijirea si rasfatul, indiferent de surprizele pe care le va aduce vara!


Contine:

● Ulei de dus 300ml

● Scrub de corp 320g

● Lapte de corp 200ml

● Crema de maini 30ml


Set-cadou Mediterranean Romance

Introdu bogatia luxurianta a naturii in ritualul tau zilnic de ingrijire a pielii cu ajutorul exfoliantului de corp, uleiului de dus si laptelui de corp de la SABON, toate imbratisate de parfumul armonios Bujor Smochina. Te vei indragosti de atmosfera mediteraneana senzationala a acestui parfum floral-fructat ce transforma fiecare moment banal al zilei intr-o aventura romantica de neuitat.


Contine:

● Ulei de dus 100ml

● Scrub de corp 60g

● Lapte de corp 50ml


Set-cadou Pamper Your Hands

Simplitatea vibranta a naturii isi face loc in ritualul tau zilnic de ingrijire a mainilor sub forma acestui kit fermecator care reuneste produse esentiale pentru unghii si crema de maini in doua arome luxuriante. Tot ce ai nevoie este sa te lasi desfatata de salbaticia peisajului mediteranean, in timp ce-ti afisezi firesc eleganta sub soarele torid de vara.


Contine:

● 2X Crema de maini 30ml

● Ulei pentru unghii si cuticule 9ml

● Pila de unghii


Set-cadou Sunkissed Lips

Ofera buzelor tale sclipiri de vara cu acest set special ce include un ulei de buze, un exfoliant de buze Sabon si o oglinda de buzunar, pentru retusuri din mers. Indiferent daca alegi savoarea fructelor suculente sau relaxarea oferita de flori, buzele tale vor fi intotdeauna perfect netede si gata sa zambeasca!

Contine:

● Ulei de buze Smochina 10ml

● Exfoliant de buze 5g

● Oglinda de buzunar



Nu ai gasit cadoul perfect?

Creeaza seturi personalizate cu aroma Bujo Smochina, asortand produsele SABON preferate cu noile noastre cutii cadou elegante, pentru un dar atemporal oferit din inima!


In magazine si online – www.sabon.ro

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu