SĂ DISCUTĂM INTIMATE CU APIVITA!

 

APIVITA INTIMATE


Femeile au motive întemeiate să acorde atenție igienei zonei intime. Odata considerat tabu, acest subiect devine unul din ce in ce mai deschis, cu precadere de către femeile care văd sănătatea vaginală ca parte a unui regim mai amplu de îngrijire personală. Conform unui survey efectuat de Mintel, 76% dintre femei înțeleg beneficiile igienei, dar nu percep clar diferența dintre beneficiile spălării intime VS spălarea generală a corpului. Zona intimă este adesea expusă la temperaturi și umiditate ridicată, funcția barierei de apărare este mai slăbită, iar efectele hormonilor și secrețiile corporale pot determina mirosuri neplăcute și predispoziție către infecții vaginale.


Cu o abordare curată a igienei feminine, APIVITA oferă experiența supremă de împrospătare pură lanând o linie noua de îngrijire a zonei intime cu propolis antibacterian natural combinat cu ingrediente active puternice.


APIVITA INTIMATE


APIVITA INTIMATE

Beneficii:

   Formule curate si naturale, cu ingrediente sigure, biodegradabile

  Cu 90% ingrediente de origine naturală

  FĂRĂ sles, parabeni, ftalati, mosc policiclic, nitromosc, benzofenonă, bht, propilen glicol, coloranti artificiali, glicol butilic, silicon, alcool, ulei mineral, fenoxietanol, salicilat de benzil

   Curățare delicată cu agenți blânzi, care nu usucă și care oferă echilibru între curățarea eficientă, dar fără a fi agresivă


APIVITA INTIMATE


  FĂRĂ sulfați

 Confort cu ingrediente specializate pentru a ajuta la protejarea barierei pielii sănătoase și la calmarea zonei intime:

  Respectă PH-ul și flora naturală a zonei intime cu propolis, acid lactic, prebiotice din rădăcina de cicoare și lipoaminoacid.


APIVITA INTIMATE


  Oferă acțiune calmantă cu extract de mușețel, suc de aloe vera, alantoină, infuzie de hamamelis și ulei esențial de lavandă.

  Controlul mirosurilor cu formule concepute pentru a oferi prospețime non-invazivă

     Aliniat cu standardul IFRA 50 pentru produsele destinate utilizării în zona intimă

     FĂRĂ salicilat

    TESTATE DERMATOLOGIC 

    TESTATE GINECOLOGIC


APIVITA INTIMATE


INGREDIENTE ACTIVE:

PROPOLIS ANTI-MICROBIAN: cu acțiune antimicrobiană pe termen lung, menținând în același timp echilibrul microbiomului pielii.

RĂDĂCINĂ DE CICOARE: un prebiotic natural care ajută la reechilibrarea microbiomului pielii, în timp ce organismele dăunătoare sunt reduse.

ACID LACTIC: un acid organic biodegradabil, care se găsește în mod natural în corpul uman, cu proprietăți hidratante și antibacteriene.

LIPOAMINO ACID: derivat natural, care oferă dermo-protecție pentru refacerea învelișului acid al pielii. Ideal pentru pielea sensibila.

INFUZIE DE HAMAMELIS: o infuzie antioxidantă care calmează și ameliorează mâncărimea.


Gama INTIMATE conține:

  DAILY Gel de curățare delicat pentru zona intima, cu utilizare zilnică pentru protecție și prevenție, fără a provoca uscăciune vaginală.

  PLUS Gel de curățare delicat pentru zona intima, cu extra protecție împotriva micro-organismelor și a iritațiilor minore frecvente. Curață delicat și reduce mâncărimile și iritațiile, restabilind în același timp echilibrul natural al florei.

  LADY Gel de curățare delicat pentru zona intima, cu protecție împotriva uscăciunii vaginale: ideal pentru menopauză și uscăciune vaginală. Calmeaza iritațiile si mâncărimile, hidratează și oferă o senzație de confort.

Gama completă INTIMATE este produsă în fabrica bioclimatică APIVITA din Markopoulo, Attica, Grecia.  Este disponibilă în farmacii și în punctele de lucru selecționate.

Distribuit in România prin ND Medhealth

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu