Profită de căldura verii și scapă de senzația de picioare grele!

 

puressentialPicioare grele, umflate, transpirație, stare de oboseală. Sunt doar câteva dintre consecințele caniculei. Știi deja: în timpul zilelor fierbinți de vară, căldura poate deveni rapid sinonimă cu disconfortul. Ca să îți păstrezi senzația de prospețime în toate circumstanțele, iată câteva produse indispensabile pe care să ți le pui în bagajul de vacanță.

Efect revigorant pentru picioare grele 

       Cine suferă de „Sindromul picioarelor grele” prezintă un retur venos slab care abia dacă are puterea să aducă sângele în partea superioară a corpului pentru a-l alimenta cu oxigen. Ce e de făcut? Pentru ameliorarea circulației sangvine, este important să te miști cât mai mult posibil. Frigul are și el efecte vasoconstrictoare benefice asupra returului venos. Specialiștii în flebologie ne sfătuiesc, de altfel, să aplicăm jeturi de apă rece dinspre zona labei piciorului până înspre coapse, timp de 10 minute, pentru un efect drenant. Totodată, puteți și să vă așezați picioarele pe o pernă mai înaltă ca să stimulați circulația sângelui. Produsele de îngrijire pe bază de camfor și mentol, uleiuri esențiale care asigură o senzație de prospețime imediată, tonifiază și stimulează microcirculația. Spray-ul Tonic Express Circulation de la Puressentiel conține 17 uleiuri esențiale care contribuie la ușurarea instantanee a piciorelor grele.


puressential


4 tipsuri pentru picioare ușoare

Periaj uscat

Periajul uscat este un tratament ayurvedic exfoliant, capabil să reactiveze circulația și să elimine celulele moarte. Periajul uscat, cunoscut și sub numele de periaj corporal, este un adevărat ritual pentru a avea grijă de corpul tău. Are numeroase beneficii: pe lângă reactivarea circulației, periajul uscat este un remediu excelent împotriva pielii uscate, este exfoliant și capabil să elimine celulele moarte prezente în mod natural pe piele.

Masaj drenant și/ sau tonifiant

În timpul zilei de lucru se întâmplă să petreci mult timp în poziții statice, atât așezat, cât și în picioare, ceea ce afectează circulația sângelui, iar la finalul zilei îți vei simți picioarele foarte grele. Un ajutor în acest sens este efectuarea unui masaj drenant și/sau tonifiant de către un profesionist. Masajul drenant stimulează circulația în cadrul sistemului limfatic aducând următoarele beneficii: ameliorează durerea localizată; relaxează pielea; tonifică mușchii; o senzație imediată de ușurare; creșterea diurezei; scăderea edemului; modelarea corpului; relaxarea musculară; combate stresul; ajută la eliminarea toxinelor; contracarează celulita; promovează circulația; crește sistemul imunitar.


puressential


Înot

Înotul poate face cu adevărat minuni, deoarece apa, în combinație cu mișcarea, exercită un masaj eficient și natural de drenaj limfatic asupra corpului.

Înotul ajută articulațiile și ligamentele să rămână întotdeauna flexibile, iar mișcarea tipică a acestui sport servește la întinderea mușchilor întregului corp, într-un mod foarte simplu.


puressential


Gama pentru stimularea circulației Puressentiel

Puressentiel lansează gama Circulation, special creată pentru stimularea circulației periferice. Aceasta conține Sprayul tonifiant pentru stimularea circulației și Gelul Revigorant pentru stimularea circulației.

Valoroasele produse Puressentiel

       În laboratorul propriu, Puressentiel® reinventează și inovează modul în care este abordată aromaterapia, pornind de la trei valori fundamentale: angajament, performanță și, mai ales, un respect profund față de natura din care facem parte cu toții.

Puressentiel® a revoluționat și popularizat utilizarea uleiurilor esențiale prin crearea amestecurilor 100% naturale <ready-to-use>, pe care le putem regăsi în România, în cadrul a peste 30 de produse inovatoare, cu o eficacitate dovedită de peste 500 de studii clinice.


puressential


De ce sunt speciale produsele Puressential ?

- Conțin 0% parabeni, fenoxietanol, polietilenglicol, coloranți, OMG, compuși petrochimici sau substanțe de origine animală, parfumuri sintetice, isobutan; 

- Produsele Puressentiel nu sunt testate pe animale;

- Conțin 100% ingrediente naturale, uleiuri esențiale pure, a căror sursă este cunoscută și respectă Carta calității Puressentiel®.

Ce vei găsi în kitul pentru picioare ușoare marca Puressentiel?

Prezentare produse Puressentiel

SPRAY TONIFIANT PENTRU STIMULAREA CIRCULAȚIEI

Este un produs care integrează ingrediente 100% pure și naturale, dar mai ales el se mândrește cu un conținut de 17 uleiuri esențiale. Acesta garantează un efect de relaxare și prospețime imediat, intens și de lungă durată și, ceea ce este fabulous este că, spray-ul poate fi aplicat și peste dres sau ciorap compresiv. 

Noul spray tonifiant de la Puressentiel ajută la stimularea circulației periferice și detensionează picioarele.

Efect revigorant imediat și de detensionare la nivelul picioarelor;

*Senzația de picioare grele și obosite – diminuată în 91% din cazuri;

*Senzația de picioare umflate – diminuată în 86% din cazuri.

GEL REVIGORANT PENTRU STIMULAREA CIRCULAȚIEI

Ingrediente 100% pure și naturale. Conține 17 uleiuri esențiale;

Efect de relaxare și prospețime imediat, intens și de lungă durată;

Se poate aplica peste dres sau ciorap compresiv;

Efect revigorant imediat și de detensionare la nivelul picioarelor;

Ajută la stimularea circulației periferice.

ROLL-ON PENTRU RĂU DE MIȘCARE 

Are la bază 7 uleiuri esentiale: Busuioc exotic, Lavandă, Măghiran, Ghimbir, Mentă, Lămâie, Mandarină și te ajută să scapi de greață și senzația de greață. Acesta se aplică pe încheieturi, tâmple, ceafă și e important să îl utilizezi cu 30 de minute înainte de drum. 

Un alt detaliu important! ROLL-ON-ul pentru RĂU DE MIȘCARE este util și în caz de greață cauzată de mesele copioase!

ROLL-ON CALMANT ANTI-STING 5 ml

Este destinat famiilor care doresc o soluție eficientă și ușor de transportat pentru a calma ciupiturile de insecte și iritația cauzată de anumite plante. Produsul are o formulă naturală în proporție de 99,5% și conține 11 uleiuri esențiale organice – certificate EOBBD.

Roll-on-ul calmant are efect imediat și de lungă durată și este eficient în caz de ciupituri de insecte (țânțari, viespi, muște de nisip, albine etc) și plante (ex: urzici). Produsul este destinate pacienților cu vârsta de peste 3 ani.

SPRAY REPELENT ȘI CALMANT ANTI-STING 75 ML

 Este un produs repelent 100% natural și asigură 7 ore protecție împotriva țânțarilor normali, țânțarilor tigru, viespi, precum și 5 ore de protecție împotriva CĂPUȘELOR. Se aplică ușor, are un miros plăcut și poate fi utilizat și pentru copii, începând cu vârsta de 2 ani și 6 luni.

Produsele Puressentiel se găsesc online și în farmacii fizice: Help Net, Hiperfarmaciile Dr Max, Tei, Bebe Tei, Remedium, Napofarm, Hygeea, emag, Farmaciile DAV. 

Prețuri recomandate: începând de la 20 de lei la 85 de lei.

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu