Le Muguet du Guerlain 2015

Anul acesta este al 11-lea an in care, de 1 Mai, Guerlain lanseaza editia limitata Le Muguet, un parfum de lacramioare, intr-o sticluta de colectie.

Anul acesta sticla este asemanatoare celei originale, doar ca este din portelan. Si pentru ca portelanul nu se inchide ermetic ca si sticla, parfumul vine intr-un alt ambalaj, de sticla, urmand ca la destinatie sa fie tranferat in recipientul de portelan!




Anul acesta vor fi disponibile 1659 de sticle de 75 ml, la pretul de 430 Euro. Sticla de anul trecut avea 125 ml si a costat 400 Euro...

Notele parfumului sunt florale-fresh si contin: bergamota, iasomie, trandafir, lacramioara si liliac! Dumnezeule, chiar as vrea macar sa miros parfumul acesta...




De ce are loc aceasta lansare de 1 Mai? Pentru ca in Franta exista o traditie, de 1 Mai se ofera lacramioare celor dragi, asa ca aceasta "Sarbatoare a Margaritarului", Guerlain a adaptat-o si a tranformat-o!

AICI am scris anul trecut pe aceeasi tema, daca sunteti curioase cum arata sticluta de anul trecut!

Cu siguranta intr-o buna zi, o sticla din aceasta va fi si a mea...De cativa ani imi tot spun, la anul, poate...Si de ce nu, asa-i?

Voi ce spuneti, ati face asa o nebunie la un moment dat in viata, sa va achizitionati o astfel de minunatie?

KISSES!


CONVERSATION

10 comentarii:

  1. Vai, cum arata! Si notele sunt pe gustul meu, acum ma faci sa-l vreau si eu :((

    RăspundețiȘtergere
  2. Margaritarul e una dintre florile mele preferate . Cred ca imaginatia mea e prea saraca referitor la acest parfum. Daca ti-l vei achizitiona , am sa vin macar sa te miros :)) Si la noi exista campuri de margaritar , sau cel putin existau . La mine in judet la Vinju Mare , in jud Olt in padurea Saru , si in fiecare an pe 1 Mai se sarbatoarea aceasta floare superba . ( dar cum stiu romanii nostrii mai bine cu mici si bere :)) )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Superb un camp de margaritar! Nici nu imi imaginez ceva mai frumos! Te pup draga mea Lamiita!

      Ștergere
  3. Am comis nebunia si l-am achizitionat drept cadou de ziua mea de la magazinul Maison Guerlain Champs Elysees 68 Paris, si sincera sa fiu, este incredibil, atat parfumul cat si sticluta, asa ca nu imi pare rau! De altfel, celor pasionate de marca Guerlain va mai recomand si Madmoiselle Guerlain, un parfum dulce dar placut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super! Sa te bucuri de el Alina! Este cel mai frumos cadou! Merci de recomandare!Te pup!

      Ștergere