Make-up by Paula's Choice

Dragilor, astazi impartasesc cu voi noutati care vin de la Paula's Choice! Un brand atat de iubit, dar recunosc ca abia de curand am intrat in posesia unei miniaturi ce va intra in teste in curand! Dar noutatile de astazi vizeaza sfera de make-up!

Recunoscut pe piaÈ›a internaÈ›ională pentru produsele cosmetice inovatoare de o calitate excepÈ›ională, formulate pentru a trata orice problemă a pielii, Paula’s Choice își foloseÈ™te expertiza în crearea de produse de make-up după cele mai înalte standarde È™i care vin în întâmpinarea make-up artiÈ™tilor È™i a iubitoarelor brandului pasionate de machiaj.

Blush It On Contour Palette – PreÈ›: 189 lei 




O trusă creată special pentru iubitoarele de make-up dornice să experimenteze și să obțină în final un rezultat profesionist. Paleta conține șase farduri pudră fine și mătăsoase, ce se potrivesc oricărei nuanțe de ten. Redesenează contururile feței cu pudra bronzantă, oferă luminozitate și dimensiune cu pudra iluminatoare și un strop de culoare obrajilor cu ajutorul celor patru nuanțe de blush.

FANtastic Lash Mascara – PreÈ›: 75 lei 




O mascara ușor de folosit, cu rezistență de lungă durată ce separă genele, oferindu-le lungime și volum senzațional. Dotată cu o periuță flexibilă cu peri din cauciuc, creată special pentru a îmbrăca fiecare geană, pentru un efect de evantai. Nu îngreunează genele, nu se întinde, nu se fărâmițează și rezistă întreaga zi.

Resist Anti-Aging Lip Gloss SPF 40 – PreÈ›: 112 lei




Un gloss hidratant, cu factor de protecție solară, potrivit pentru zilele toride de vară. Gloss-ul oferă un aspect de buze pline, menținându-le în același timp moi și catifelate, fără a fi lipicioase. Disponibil în nuanțele incolor și roz pal, se potrivește oricărei nuanțe de ten. Produsul beneficiază de ingrediente anti-îmbătrânire, protejând zona delicată a buzelor împotriva daunelor provocate de soare și subțierii premature.

Noutățile Paula’s Choice România sunt disponibile începand cu data de 26 aprilie în magazinul online: http://www.paulaschoice.ro/ 

Brandul Paula’s Choice a fost fondat în anul 1995, de către Paula Begoun, expert internaÈ›ional în industria cosmetică de peste 30 de ani. Paula Begoun este fidelă misunii ei de a veni în sprijinul femeilor din întreaga lume, ajutându-le să descopere adevărul din spatele produselor cosmetice È™i să facă diferenÈ›a dintre adevăr È™i ficÈ›iune. ÃŽmpreună cu echipa ei, Paula a analizat, în decursul anilor, peste 200.000 de produse, acumulând un volum extraordinar de informaÈ›ii referitoare la industria cosmetică. Marii jucători de pe piaÈ›a produselor cosmetice apelează la serviciile de consultanță ale Paulei. Folosindu-se de expertiza È™i cunoÈ™tinÈ›ele acumulate, Paula Begoun a dezolvat propria ei linie de produse cosmetice atent formulate, care au la bază studii È™tiinÈ›ifice despre îngrijirea pielii. Protofoliul de produse Paula’s Choice cuprinde produse cosmetice de îngrijire a tenului, corpului È™i părului, produse de makeup È™i accesorii. Produsele nu conÈ›in parfum, nu sunt testate pe animale È™i au rezultate excepÈ›ionale, fără promisiuni false. www.paulaschoice.ro

Eu una as fi tare curioasa sa le incerc, macar mascara si gloss-ul! Voi ce spuneti? Ce v-ati dori sa incercati? Ati mai folosit pana acum produse Paula's Choice?

Va astept cu drag, ca de obicei, parerile!

KISSES!



CONVERSATION

2 comentarii:

  1. As fi interesata de detalii despre mascara de la cineva care a folosit... Ma tenteaza mult sa il cumpar.....

    RăspundețiȘtergere