Piele parfumată cu C-THRU Deo Body Sprays

Deodorantele Body Spray C-THRU sunt perfecte pentru orice ocazie care cere un boost de stare de bine. Cele şase produse descriu cu note şarmante tablouri diferite şi specifice femeii C-THRU.

C-THRU Deo Body Spray este un accesoriu parfumat ce se pulverizează pe întreg corpul. În urma utilizării, acesta lasă o senzaţie de prospeţime instantă şi pielea impregnată cu particule aromate.

Spray-urile C-THRU Deo Body nu sunt destinate în primul rând utilizării în zona axilei, nefiind antiperspirante, iar scopul produselor este de a împrospăta pielea corpului parfumând-o discret şi împrospătând-o instant.

C-THRU Deo Body Spray se găseşte în următoarele variante:

C-THRU Deo Body Spray Black Beauty, pentru femeia elegantă ce se învăluie într-o aură de mister şi care reprezintă echilibrul între dulce şi condimentat.
C-THRU Deo Body Spray Emerald Shine
descrie colţuri de natură verde şi spune poveşti despre spirite libere şi neîmblânzite.
C-THRU Deo Body Spray Golden Touch este intrigant, cu note spumoase cu spirit ludic.
C-THRU Deo Body Spray Lovely Garden are acorduri delicate şi portretizează femeia care se încarcă cu energie pozitivă din natură.
C-THRU Deo Body Spray Coral Dream
miroase a vară şi debordează de feminitate.
C-THRU Deo Body Spray Pure Illusion cu accente floral-fructate, pentru femeia plină de inspiraţie.
Fiecare deodorant C-THRU costă 12,5 leiDragele mele atat de multe variante incat nu stii ce sa alegi! Eu personal folosesc Emerald Shine si imi place tare mult! Voi folositi deodorante parfumate? Daca da, printre preferate se regasesc si cele C-THRU?

Va astept cu drag opiniile!

KISSES!


CONVERSATION

7 comentarii:

 1. da, ce sa zic, ma tentează sa le încerc asta numai daca sunt fara alcool si sa nu păteze, sa nunfie cu pudra ;)
  nu am folosit deo dar parfumel da, am avut de câteva ori si mi_au plăcut :)
  mulțumesc pentru articol, chiar m_ai făcut curioasa, azi merg in oraș cu treburi si am sa caut in mall si sa vad ce miros au fiecare, sper sa ma încadrez in timp :) am de stat la cozi pt cardul de sănătate al fetei mele si la ANAF ca cică m_au găsit cu datorii :( habar nu am de unde si pana unde, 50 000 de prahoveni au primit notificări, chiar si elevi , o debandada totala, așa stiu sa_si facă serviciul cei de la ANAF :(

  RăspundețiȘtergere
 2. nu am incercat,mersi pentru prezentare!

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu am folosit, dar cred ca le voi incerca. Multumim pentru prezentare!

  RăspundețiȘtergere