Apidermin for Men

Dragile mele,

pentru ca nu doar noi, femeile avem nevoie de ingrijire, astazi va prezint o gama lansata de Apidermin special pentru jumatatile masculine din viata noastra, Apidermin for Men.

Gama cuprinde:

-lotiune dupa ras
-balsam dupa ras
-sampon anti-matreata
-sampon contra caderii parului
-gel revigorant pentru dus

Sotul meu a testat patru dintre produse, iar samponul a fost cel anti matreata!




Lotiunea dupa ras

Ce spune producatorul:

Lasand o senzarie de improspatare loriunea dupa ras are efecte anti-inflamatoare si calmeaza senzatia de usturime dupa ras.

Laptisorul de matca stimuleaza regenerarea celulara in timp ce vitamina B5 hidrateaza pielea in profunzime.

Ingrediente: Aqua, Alcohol, PEG 40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Glycerin, Royal Jelly, D-Panthenol, Allantoin, Cinnamomum Cassia, Eugenia Caryophyllus.

Sotul meu a fost incantat de ea, intr-adevar senzatia de usturime a fost calmata, iar pielea a ramas moale si catifelata. gata de sarutat, haha!

In aceasta perioada pretul este unul imbatabil, fiind redus de la 14 la 10 Ron.




Sampon anti-matreata

Ce spune producatorul:

Formula speciala a samponului Apidermin for men antimatreata combate matreata si previne aparitia ei.

Testele clinice dovedesc eficienta octopiroxului in tratamentul matretii prin actiunea sa antimicrobiana, starea parului si a scalpului fiind vizibil imbunatatita de la primele utilizari. Incidenta matretii scade pana la eliminare atunci cand este utilizat de doua ori pe saptamana.  Laptisorul de matca, bogat in nutrienti, reface scalpul afectat de matreata. Complexul activ format din laptisor de matca si octopirox au o eficienta dovedita in indepartarea matretii, preventia ei si revitalizarea firelor de par dar si a scalpului. Proprietatile hranitoare ale laptisorului de matca contribuie la remineralizarea scalpului facandu-l mai rezistent la factorii agresivi de mediu.

Parul astfel tratat devine mai sanatos si mai rezistent.

Ingrediente: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine,  Sodium Chloride, Propylene Glycol, Piroctone Olamine, Royal Jelly, Citric Acid, Parfum.

Matreata este intr-adevar o problema cu care ne confruntam in ultima vreme si eu si sotul meu, avem scalpul extrem de sensibil desi parul este gras. Dar dupa a doua spalare deja cantitatea de matreata s-a diminunat, asa ca a continuat cu mai multa sarguinta si incredere folosirea lui. M-am bucurat sa vad ca roseata scalpului s-a diminuat si ea si scuamele au disparut dupa 5-6 utilizari.

Pretul este redus de la 13,5 la 9,5 Ron





Gel de dus revigorant

Ce spune producatorul:

Gelul revigorant de dus Apidermin for men ingrijeste si revitalizeaza la inceputul sau sfarsitul unei zile, inlaturand efectele nocive ale mediului in timp ce lasa pielea parfumata cu o aroma profund masculina.

Complexul activ format din laptisor de matca si alantoina are efecte benefice asupra pielii. Alantoina calmeaza si ingrijeste pielea iritata, avand efecte antiinflamatorii in timp ce laptisorul de matca stimuleaza regenerarea celulelor si activeaza circulatia sangelui avand astfel un efect revigorant.


Pielea astfel ingrijita capata o stare de sanatate vizibila, fiind mentinuta tanara mai mult timp.

Mie imi place parfumul pe care simt ca il lasa in urma dupa folosirea acestui gel de dus iar sotul meu il apreciaza ca fiind revigorant. In concluzie ne place!

Ingrediente: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine,  Sodium Chloride,  Glycerin, Glycol Stearate, Cocamida DEA, Royal Jelly, Allantoin, Parfum.

Pretul este redus de al 12,5 la 8,5 Ron

Balsam calmant dupa ras

Ce spune producatorul:

Lasand o senzatie de calmare și catifelare, balsamul dupa ras Apidermin for men este ingrijirea ideala chiar si pentru cel mai sensibil ten.

Complexul calmant cu laptisor de matca, alantoina, glicerina și ulei de eucalipt are efecte anti-iritante asupra pielii, lasand pielea tanara și improspatata.

Acesta este produsul preferat al sotului meu, simte ca ii lasa pielea extrem de fina, catifelata si calmeaza si cea mai mica iritatie. El are pielea extrem de sensibila si are de obicei nevoie de un balsam, iar acesta indeplineste toate asteptarile lui in aceasta privinta!

Ingrediente: Aqua, Glycerin, Coco-Caprylate/Caprate, Parfum, Cetearyl Alcohol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Decylene and Caprylyl Glycol and Phenoxethanol, Hydrogenated Ethyl Hexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil, Royal Jelly, Allantoin, Eucalyptus Globulus Oil,Citronellol, Coumarin, Limonene.

Pretul este redus de la 15 la 10.5 Ron






Dragile mele, sunt curioasa daca vreuna dintre voi are pe cineva in familie care  afolosit macar unul dintre aceste produse! Mi-ar placea sa stiu care este si parerea voastra! Va astepyt cu mare drag impresiile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu