Invitatie la film: In Inima Marii!

Dragilor, va lansez inca o invitatie la film!

Titlul original: In the Heart of the Sea
Gen: Acţiune, Aventură
Regia: Ron Howard
Scenariul: Charles Leavitt, Charles Leavitt, Rick Jaffa, Amanda Silver
Producători: Joe Roth, Paula Weinstein, Will Ward, Brian Grazer and Ron Howard
Distribuţia: Chris Hemsworth, Benjamin Walker, Cillian Murphy, Ben Whishaw, Tom Holland, Brendan Gleeson, Jordi Mollà
Casa de producţie: Warner Bros. Pictures
Limba:  Engleză
Lansare în România: 04.12.2015
Regizorul Ron Howard („O minte sclipitoare”) aduce din 4 decembrie pe marile ecrane aventura „În inima mării”, o poveste dramatică despre expediţia vaporului Essex, inspirată din best-sellerul omonim semnat de Nathaniel Philbrick.

În iarna anului 1820, ambarcaţiunea Essex este atacată şi distrusă de o balenă uriaşă cu o voinţă distrugatoare, aparent raţională. Dezastrul maritim care s-a întâmplat în realitate îl va inspira pe Herman Melville să scrie „Moby-Dick”. Însă, cartea nu relatează decât jumătate din poveste.

„În inima mării”, pe de alta parte, surprinde dezolanta imagine de după asalt şi lupta pentru salvare a echipajului captiv în mijlocul vastei întinderi de apă. Cei câţiva supravieţuitori dintr-o barcă ating limita imposibilului pentru a rămâne în viaţă. Trecând prin furtuni devastatoare, foamete, panică şi disperare, oamenii vor ajunge să pună la îndoială propria credinţă, moralitatea şi chiar valorile umane după care se ghidează. În tot acest timp, căpitanul caută o modalitate de a se ghida în larg şi de a-şi duce la ţărm echipajul. Secundul său, în schimb, devine obsedat de dorinţa de a captura fioroasa balenă.

O producţie Warner Bros. Pictures, filmul „În inima mării” reuneşte o distribuţie de excepţie din care fac parte Chris Hemsworth, Owen Chase, Benjamin Walker, Cillian Murphy sau Tom Holland. Aventura va putea fi urmărită pe marile ecrane din ţară începând cu 4 decembrie.

Cu siguranta este un film interesant iar pasionatii de aventura vor trai momentele la intensitate maxima, pentru ca am vazut cateva imagini si da, este un film in care esti cu sufletul la gura!

Ne vedem la cinema, ce spuneti?

KISSES!


CONVERSATION

4 comentarii: