Prima crema pentru ochi Paula's Choice!!!

Dragile mele, ei bine asta da noutate, m-a luat prin surprindere stiind pozitia adoptata de acest brand fata de crema de ochi! Dar iata ca totusi vanzarile primeaza si asa cum spun chiar ei in comunicatul de mai jos au fost "frustrati" de faptul ca femeile prefera totusi o crema pentru zona ochilor! Iata mai jos pozitia oficiala Paula's Choice!




Echipa Paula’s Choice a spus timp de 30 de ani că nu avem nevoie de o cremă specială pentru ochi, iar acum Paula’s Choice a lansat o crema de ochi! De ce?

Paula È™i echipa ei spun în continuare că nu avem nevoie de un produs special etichetat „cremă de ochi”. Acest lucru este posibil pentru că o mulÈ›ime de produse cu formule foarte bune cum ar fi cremele hidratante, serurile sau alte produse tratament, pot fi aplicate în jurul ochilor.

Am decis să formulăm crema noastră pentru ochi când am aflat că È™i cei mai loiali clienÈ›i ai noÈ™ti aleg o cremă etichetată „pentru ochi”, formulată de alte branduri. Acest lucru a fost frustrant pentru noi în special pentru că multe din aceste creme pentru ochi au formule mediocre. Noi am vrut să ne asigurăm că oricine are nevoie de o cremă specială pentru ochi poate folosi o formulă excepÈ›ională, de aceea am lansat acest produs care îndeplineÈ™te criteriile noastre de excelență.

Dacă cineva alege o cremă de ochi atunci acest produs trebuie să fie formulat cu ingrediente eficiente, iar rezultatele trebuie să fie net superioare cremelor hidratante tradiționale. Toate acestea le vei descoperi o dată cu Resist Anti-Aging Eye Cream. Are o textură complet diferită de orice cremă hidratantă destinată tenului (care poate fi aplicată și în jurul ochilor), fiind emolientă și hidratantă, fără a fi grasă. Ai nevoie de această cremă de ochi? Nu, dacă ești mulțumită de rezultatele pe care le ai de la produsul pe care îl aplici în mod normal în jurul ochilor (care poate fi un ser sau o cremă hidratantă pentru ten). Dar dacă vrei să faci mai multe pentru a preveni îmbătrânirea prematură a pielii sau dacă zona ochilor este mai uscată decât restul tenului, atunci Resist Anti-Aging Eye Cream merită aplicată.

De ce este acest produs unic?

Resist Anti-Aging Eye Cream este o cremă de ochi cu textură consistentă, ce acționează pentru a îmbunătăți aspectul multiplelor semne de îmbătrânire a pielii, inclusiv uscăciune severă, riduri și lipsa fermității pielii. Formula fără parfum este concepută pentru a fi extrem de eficientă, dar în același timp este blândă și poate fi folosită în zona ochilor. Pielea este tratată cu o gamă largă de antioxidanți anti-aging, peptide și ingrediente reparatoare pentru a obține o piele mai tânără și pentru a îmbunătăți fermitatea pielii prin hidratare intensă.
Ingredientele active sunt menÈ›inute stabile în recipientul opac, pentru beneficii maxime. 

Pentru cine este potrivit acest produs?

Resist Anti-Aging Eye Cream este potrivit pentru toate tipurile de ten. Dacă doreÈ™ti un produs etichetat „cremă de ochi”, acest produs este ideal pentru a trata semnele îmbătrânirii premature a pielii din jurul ochilor. Datorită texurii consistente, este ideală pentru persoanele care au pielea extrem de uscată în jurul ochilor, iar cremele hidratante pe care le folosesc în mod obiÈ™nuit nu oferă hidratarea necesară.

Disponibil în varianta full size:

Resist Anti Aging Eye Cream – 168 lei

Ei bine, ce parere aveti? Sunteti tentate sa incercati aceasta noua crema? Eu trebuie sa recunosc ca sunt...la mine pe masuta de toaleta isi fac loc cu prioritate cremele pentru ochi!

Va astept cu mare interes opiniile!

KISSES!


CONVERSATION

1 comentarii: