Haos de Craciun

Dragii mei, astazi va invit sa va faceti timp pentru film. Iubesc perioada Craciunului si filmele cu si despre acest subiect imi plac teribil! De aceea, va invit si pe voi sa va faceti timp atunci cand va aparea in cinematografe "Haos de Craciun" sa il vizionati alaturi de cei dragi!
Distribuită de Freeman Entertainment din 27 noiembrie pe marile ecrane, comedia „Haos de Crăciun” urmăreşte dinamica dintre patru generaţii ale familiei Cooper, care se reunesc conform tradiţiei pentru masa de Crăciun. O serie de vizitatori neaşteptaţi şi evenimente neobişnuite vor da peste cap întregul ritual de Crăciun, respectat de aceştia fără excepţie an de an. Printre întâmplări presărate cu umor şi tensiuni, membrii clanului vor redescoperi importanţa familiei şi spiritul sărbătorilor de iarnă.


Cu o distribuţie impresionantă din care fac parte Ed Helms, Diane Keaton, Alan Arkin, John Goodman, Amanda Seyfried, Marisa Tomei şi Olivia Wilde, comedia „Haos de Crăciun” dă startul tradiţiilor de iarnă şi ajunge în premieră pe marile ecrane din 27 noiembrie.


Ce spuneti, v-am starnit curiozitatea? Voua va plac filmele dedicate Craciunului? Va astept cu drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

4 comentarii:

  1. Iubesc filmele cu tematica de Craciun, iar Diane Keaton se potriveste perfect acestui tip de rol! Abia astept!

    RăspundețiȘtergere
  2. abia astept sa vad filme de Craciun, le ador!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere