Igrijeste, fortifica si protejeaza parul cu Nivea!

Dragilor, de curand am avut bucuria de a participa la evenimentul de lansare al noilor game de sampoane si balsamuri Nivea!




NIVEA reinventează întreaga gamă de ÅŸampoane ÅŸi balsamuri, printr-un nou design feminin al ambalajelor ÅŸi prin introducerea noii formule inovatoare Nutri Essence, ce aduce împreună două dintre cele mai hrănitoare substanÅ£e: Eucerit® ÅŸi ulei de macadamia. Acestea îngrijesc, fortifică ÅŸi protejează eficient părul.




Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, iar astăzi demonstrează încă o dată acest lucru şi introduce noua formulă Nutri Essence în compoziţia tuturor produselor de îngrijire a părului.




Tehnologia revoluÅ£ionară constă în combinarea a două dintre cele mai hrănitoare substanÅ£e bogate în lipide: Eucerit®, un ingredient natural, ce hidratează ÅŸi protejează ÅŸi uleiul de macadamia, cunoscut pentru proprietăţile sale de hrănire ÅŸi îngrijire.

 “La nivelul firului de păr, vârfurile prezintă cea mai mare pierdere a lipidelor datorită utilizării repetate a instrumentelor de coafat precum foehn, placă sau ondulator. Astfel, sănătatea părului este afectată ÅŸi frumuseÅ£ea acestuia este compromisă. Prin urmare, aportul de lipide necesar atât pentru protejarea părului, cât ÅŸi pentru fortificarea structurii interne a acestuia este asigurat de inovaÅ£ia Nutri Essence ce combină într-un mod eficient Euceritul® ÅŸi uleiul de macadamia. Euceritul® protejează suprafaÅ£a firului de păr, în timp ce uleiul de macadamia îl fortifică din interior spre exterior, crescând elasticitatea ÅŸi supleÅ£ea acestuia“, explică Nathalie Sors, Director de cercetare în cadrul Beiersdorf Research & Development Institute.




La nivel de design, produsele vor fi prezente la raft într-un nou ambalaj elegant, minimalist şi inovator, inspirat din frumuseţea formei corpului feminin. Design-ul sticlei împrumută detalii din naturaleţea şi simplitatea unui păr frumos, având imprimate pe laterale, linii în relief.




În completarea noii tehnologii ce se regăseşte în formula tuturor şampoanelor şi balsamurilor NIVEA, produsele conţin ingrediente naturale precum extract de floare de salcâm, citrice, bambus sau aloe vera, pentru rezultate eficiente în funcţie de fiecare tip de păr şi de nevoile acestuia.

Păşeşte în universului părului frumos în fiecare zi şi descoperă noile game ce îngrijesc, fortifică şi protejează eficient părul, lăsându-l hidratat şi plin de frumuseţe!




NIVEA, cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*, are în prezent în portofoliul de produse pentru îngrijirea părului opt tipuri diferite de şampon şi alte șase tipuri de balsam potrivite nevoilor oricărui tip de păr, de la cel uscat, tern, fără volum, la cel lipsit de strălucire, sau cel cu vărfurile despicate, păr colorat, păr cu tendință de îngrășare, sau păr lung și uscat.




Noile game NIVEA Hair sunt deja disponibile în supermarket-uri şi în marile lanţuri de magazine începând cu data de 1 noiembrie 2015.

Preţ recomandat şampoane: 13.68 Lei, 250 ml; 18.85 Lei, 400 ml
Preţ recomandat balsamuri: 13.68 Lei, 200 ml.

Am purtat:
-pantaloni: - Zara
-bluza: - Asos
-ghete si geanta: - Mussete

Voi ati remarcat noile game in magazine? Sunteti tentate sa le incercati?

Va astept cu drag impresiile, poate ca unele dintre voi deja le folosesc!

KISSES!



CONVERSATION

6 comentarii:

  1. Chiar am cautat o idee de sampon saptamana trecuta si o colega mi-a sugerat ceva de la un alt brand! Dar m-am inteles bine cu sampoanele Nivea intr-o vreme si le voi lua in calcul pe viitor!
    Sa stii ca ti-am zambit privind poza cu tine (ultima din postare)! :)
    Pup, draga mea Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  2. o sa le incerc sigur, numai sampon am din cele noi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Great event and lovely post!
    Im also a big fan of Nivea brnd.
    http://helenamybeauty.over-blog.com/2015/11/une-salade-tunisienne-a-tunisian-salad.html

    RăspundețiȘtergere