Meltus, atunci cand tusea iti da viata peste cap!


Anca Serea - Meltus


Dragile mele, intotdeauna imi place sa va povestesc despre cele mai noi descoperiri pe care le fac. Si pentru ca sezonul acesta suntem asaltati de viroze care se manifesta cu o tuse persistenta, am noutati care sper sa va ajute atunci cand va fi cazul. 



Vineri, 10 februarie 2017 într-o atmosferă caldă È™i “healthy”, printre tarte delicioase, jurnalistele prezente activ în mediul online - cele mai multe mămici “cu acte-n regulă” – au discutat despre posibilități, soluÈ›ii, cele mai bune alegeri din viaÈ›a lor.

Analizând tot ce implică o relație mamă, dar și tată-copil, fiecare dintre invitatele Meltus a mărturisit tips&tricks de supraviețuire în orice situație.

Gazda evenimentului, Anca Serea a împărtășit din frumoasa sa experiență de mamă a cinci copii, bifând cele mai întâlnite afecÈ›iuni cu care cei mici sau chiar È™i ea s-a confruntat de-a lungul timpului. 

Printre acestea, unul dintre cele mai neplăcute simptome cu care Social Moms se confruntă cotidian este tusea. 

Alături de Anca Serea și de mămici, a fost doamna doctor Dinu Dana Mihaela, medic primar medicina de familie. Doamna doctor ne-a mărturisit din grija ei față de cei peste 200 de copii pe care ii are înscriși la cabinetul dumneaiei.


Eveniment Meltus


Atât Anca Serea, cât și doamna doctor Dinu Dina Mihaela au povestit despre experienta lor cu gama de siropuri Meltus care se adreseaza intregii familii. Gama acopera atat tusea productiva, cat si tusea iritativa. Meltus Expectolin este o rețetă inovatoare, care îmbină forța vindecătoare a naturii cu forța științei, o sinergie perfectă între iederă și acetilcisteină, ceea oferă un efect rapid in cazul tusei productive.

Acetilcisteina completează efectul expectorant al iederii, astfel încât produsul își face efectul mai repede. Cantitatea de acetilcisteină din doza pentru copii este la jumătate din doza de acetilcisteină care se administrează în mod obișnuit, cee ace micsoreaza riscul de reactii adverse.

Gama de siropuri Meltus vine în sprijinul mămicilor si datorită faptului că are efect antiinflamator, bactericid si imunostimulator. Practic, scade durata simptomatologiei supărătoare, iar organismul luptă mult mai eficient. 


Eveniment Meltus


In ceea ce priveÈ™te Meltus Tusicalm pentru tusea iritativă – care de de cele mai multe ori este de natură virală - combinaÈ›ia 100% naturală de produse apicole (miere si propolis) si extracte de plante (patlagina, cimbru, grindelia) uneste intr-un singur produs efectele medicinale ale componentelor sale. Meltus Tusicalm are efect emolient, antiviral, bactericid È™i antiinflamator scazand agresivitatea episoadelor de tuse si prin aceasta imbunatatind durata si calitatea somnului.

Siropurile Meltus Expectolin și Meltus Tusicalm se pot cumpăra online, prin comandă pe site-ul: http://meltus.ro/gama-meltus/ și pe site-urile partenere: http://www.santeo.ro/ și www.bebetei.ro.

Daca si voi aveti nevoie de un sirop de tuse, va recomand cu drag sa le incercati, eu deja am incercat Tusicalm , cu rezultate foarte bune.

KISSES!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu