Top Line Nail&Make-up Expert


 Top Line Nail&Make-up Expert


Acolo unde arta se imbina armonios cu tehnologia si cele mai noi trenduri in make-up si nail design, Top Line a creat un concept ce mizeaza pe profesionalismul specialistilor in manichiura si machiaj din saloane, evidentiat cu ajutorul celor mai fashionable produse din domeniu.



Top Line Nail&Make-up Expert este un concept menit sa ofere o experienta premium de beauty.
Solutiile de top recomandate specialistilor in nail& make-up, se vor transforma in servicii personalizate oferite clientului. Astfel, fie ca va doriti un make-up natural si o manichiura express, gata in 30 de minute, fie ca aveti timp pentru rasfat la superlativ si va doriti o manichiura elaborata si un machiaj pentru evenimente speciale, profesionistii Top Line Nail&Make-up Expert va vor sta la dispozitie cu serviciile aferente.
Agentiile de trending ofera propuneri in domeniul fashionului iar, ca o completare a acestor propuneri, furnizorii de produse se aliniaza la trendurile internationale si creeaza materiale personalizate in zona de machiaj sau lacuri de unghii.

Alegerea produselor potrivite pentru crearea unui look perfect este deseori o provocare pentru specialist. El trebuie sa ofere propuneri trendy, dar adaptate clientului, purtabile, dar fashion. Si, mai presus de toate, trebuie sa vina in intampinarea clientului cu metode care eficientizeaza timpul de lucru in ceea ce priveste tehnica de aplicare a lacului de unghii sau a machiajului. Tocmai de aceea, cercetarea in domeniul frumusetii si expertiza echipei de traineri internationali ai companiei, au facut ca Top Line sa se transforme in cel mai trendy furnizor de produse profesionale, dar si de solutii de eficientizare a serviciilor de nail&make-up.
Produsele propuse in cadrul Top Line Nail&Make-up Expert nu numai ca au la baza cele mai noi tehnici in domeniul frumusetii, dar sunt deseori apreciate de personaje statement din industria cinematiografica sau fashion.


 Top Line Nail&Make-up Expert


Portofoliul Top Line Nail&Make-up Expert cuprinde brandurile: Gelish, CND si Kryolan.
Gelish, cel mai inovator brand din industria de nails, se aplica ca un lac traditional si are rezistenta unui gel, rezolvand astfel una dintre cele mai stresante probleme ale unei manichiuri – durabilitatea pe unghii. Gelish rezista pe unghii pana la trei saptamani gratie unei tehnologii patentate de catre specialistii care au dezvoltat formula, iar paleta larga de culori satisface orice preferinta.

Caracteristicile principale ale acestui brand sunt formulele inovatoare dezvoltate de catre profesionistii din domeniu, inspirate de latura glam, fashionable, cu accente de lux ce caracterizeaza publicul feminin contemporan.

Poti gasi corespondentul culorii tale preferate din colectiile Gelish in varianta de lac de unghii saptamanal, Morgan Taylor, brand-uri ce fac parte din portofoliul Hand&Harmony, companie ce a fost infiintata in anul 2009 de catre Danny Haile, CEO si fondator.


 Top Line Nail&Make-up Expert


Creatorul Gelish, Danny Haile, este un profesionist premiat al industriei de nails, reusind de-a lungul anilor sa castige peste 60 de premii in Statele Unite si in intreaga lume. Pasiunea sa l-a transformat in Product Developer, devenind astfel consultant pentru companiile de top din industrie, moment in care Haile a decis sa transfere entuziasmul si abilitatile in dezvoltarea propriei linii de produse profesionale pentru manichiura. Astfel a aparut Gelish, raspunzand nevoii profesionistiilor de a combina rezistenta gelului de unghii cu intensitatea culorilor lacului clasic intr-un produs unic.

Fie ca esti un fan al manichiurii semipermanente sau apreciezi rapiditatea formulelor clasice, produsele Gelish si Morgan Taylor iti vor oferi instrumentele necesare pentru a fixa tendintele in nail art.  

Kryolan- Pe scena, la evenimente speciale, pe platourile de filmare, in studiourile de televiziune si la sedintele foto: oricand este necesar un make-up profesional, sunt utilizate produsele KRYOLAN.
Actorii si make-up artistii din intreaga lume au invatat sa aprecieze rezistenta extraordinara, compatibilitate si aplicabilitatea variata a produselor KRYOLAN – in special in cazul aplicarilor de lunga durata.
De asemenea, specialistii in tratamente cosmetice au descoperit beneficiile considerabile ale produselor de make-up profesional pentru ei insisi si pentru clientela lor.

Infiintata in 1979, in Vista, CA, CND (Creative Design Nail) este lider la nivel global in industria de ingrijire a unghiilor, sustinand rolul ingrijirii unghiilor in frumusetea personala si moda.

Profund dedicat in avansarea industriei, CND aloca timp si resurse semnificative pentru cercetarea si dezvoltarea produselor, educatie si asistenta pentru clienti. Membri companiei urmaresc acest obiectiv cu un angajament ferm de peste 30 de ani, fiind mandri ca au revolutionat industria serviciilor de unghii.

In spatele fiecarui produsele CND se afla un plan complet de cercetare si testate inainte de a ajunge la client. Compania detine propriul laborator de ultima generatie, precum si cunostiinte tehnologice si stiintifice pentru a crea produsele pe care profesionistii le doresc si de care au nevoie. O data ce aceste produse si servicii sunt in mainile lor, CND continua sa ofere suport, educatie si inspiratie.

Accentul pe detaliu este un plus pentru frumusetea dumneavoastra, tocmai de aceea, prin intermediul Top Line Nail&Make-up Expert, avem grja de aceasta din cap, pana-n picioare.

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu