Siropurile Meltus, ajutorul impotriva tusei...


Sirop Meltus


Sezonul asta cred ca ati observat cu totii ca gripa si virozele au fost in floare,in plus insotite de o tuse extrem de persistenta! Intotdeauna avem nevoie de un remediu eficient si pentru ca am noutati le impartasesc aici, cu voi!



Te deranjează tusea la birou, la întâlnirea cu partenerul de afaceri, la cina cu familia? Te îneci de fiecare dată când calculezi bugete?

Începând de azi, gama de siropuri Meltus va fi disponibilă și online, printr-o platformă îmbunătățită cu un mecanism de achiziționare rapid și econom, dar și prin suportul oferit prin informații ajutătoare pentru întreaga ta familie.

Nu mai sunteți nevoiți să vă deplasați, să stați la cozi sau în trafic.
Siropurile Meltus Expectolin și Meltus Tusicalm se pot cumpăra online, prin comandă pe site-ul: http://meltus.ro/gama-meltus/ și pe site-urile partenere: http://www.santeo.ro/ și www.bebetei.ro.
Pentru fiecare achiziție online, primiți un discount de 10% din valoarea finală; codul de discount este SP0117.

Meltus, soluția pentru întreaga familie.

Tusea este unul dintre cele mai neplăcute simptome ale răcelii sau ale diverselor afecțiuni ale organismului, fiind un mecanism defensiv pentru eliberarea căilor respiratorii care ne îngreunează viața de zi cu zi.
Indiferent de cauze, avem nevoie de o soluÈ›ie cât mai adecvată pentru ameliorarea acesteia. De aceea, s-a creat o reÈ›etă inovatoare – Gama de siropuri Meltus – care îmbină forÈ›a vindecătoare a naturii cu forÈ›a È™tiinÈ›ei.

Recomandate atât pentru copii, cât È™i pentru adulÈ›i, siropurile din Gama Meltus oferă o soluÈ›ie  eficientă în cazul tusei productive prin intermediul unei combinaÈ›ii unice de iederă, miere, zinc È™i acetilcisteină (Meltus Sirop Expectolin) È™i combat, de asemenea, tusea seacă printr-o combinaÈ›ie de substanÈ›e naturale, ce îmbină într-un singur produs proprietățile medicinale ale componentelor sale (Meltus Sirop Tusicalm coÈ›ine miere, cimbru, pătlagină, propolis È™i grindelia).

Împotriva tusei productive, efectele expectorante ale iederii sunt completate de către miere, zinc și acetilcisteină în timp ce împotriva tusei seci, principalele ingrediente mierea, propolisul și cimbrul cu proprietăți bactericide, antivirale și imunostimulatoare, sunt susținute de efectul complex al pătlaginei și grindeliei.

Pentru a vă asigura un somn liniștit și odihnitor, este recomandat să calmați iritația mucoaselor tractului respirator și să eliberați căile respiratorii. Prin acțiunea sinergică a ingredientelor lor, siropurile Meltus elimină mucozitățile de la nivelul tractului respirator superior, au efect bronhodilatator, ușurând respirația și acțiune emolientă asupra mucoaselor, calmând rapid iritațiile.

Mai multe detalii despre tuse și afecțiunile conexe, despre posibilitățile de a ajunge la cea mai naturală soluție, în cel mai scurt timp, dar și răspunsuri la orice întrebări vă preocupă puteți afla pe site-ul: http://meltus.ro/gama-meltus/ sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/meltus.sirop.tuse/.
Gama de siropuri Meltus face parte din portofoliul Solacium Pharma. Misiunea Solacium Pharma este de a contribui la îmbunătățirea calității vieții și sănătății oamenilor. În acest scop, compania pune în centrul strategiei sale de dezvoltare a portofoliului de produse familia, oferind părinților posibilitatea de a face cea mai bună alegere pentru sănătatea lor si a propriilor copii, adaptându-și opțiunile terapeutice inovatoare nevoilor neacoperite ale populației locale.

Din portofoliul Solacium Pharma mai fac parte brand-uri precum: Infant Uno – gama de produse pentru copii, Meltus LolliTus, FerruMax® Baby, FerruMax® Junior, NAZOSEPT®, UNILOX, Revigrip® Hot Lemon Max, Revigrip® Hot Lemon, Revitus Expectorant.

KISSES!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu