Ce mai testez, ce am mai castigat...


Astazi va arat si voua de ce surprize minunate am avut eu parte in octombrie si noiembrie. Am fost foarte, foarte norocoasa!
Despre ce este vorba vedeti in continuare!




 M-am inscris in campania de testare a balsamului si a mastii pentru par oferite de Complex Apicol Veceslav Harnaj. Inca sunt in teste, nu le-am terminat.




Pe blogul Madalinei am castigat acest set de oje pentru nail art, sclipici pentru unghii, dar si stickere.




Pe blogul Anei Maria, am castigat aceasta perie Tangle Teezer, care chiar e buna, nu rupe parul chiar asa de mult ca alte perii de par.




Pe blogul Cristinei, am castigat aceste oje Alessandro, nuante superbe, pe care abia astept sa vi le prezint mai in detaliu.




Si pentru ca am fost foarte norocoasa am castigat si pe blogul Adelei un set de trei oje, pe care deja le-a incercat...fetita mea. Superbe, superbe!




Pe pagina de FB Vichy am castigat acest serum, care isi asteapta cuminte randul spre a fi folosit!

Le multumesc tututror fetelor pentru cadourile minunate si sper ca sunteti de acord cu mine ca am avut o perioada foarte norocoasa!

CONVERSATION

26 comentarii:

  1. Ce norocoasa ai fost! Ce bine ca ai castigat sase lacuri Alessandro diferite...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adela, chiar am vrut sa-ti spun cand ne-am intalnit, dar atatea am povestit ca efectiv am uitat. Dupa ce am castigat pe blogul tau, am castigat si pe al Cristinei. I-am spus Cristinei ca deja am castigat un set de oje la tine si mi-a spus ca nu exista nici un regulament in care sa se specifice ca nu am voie sa mai castig si pe alt blog. Asa ca da, am fost norocoasa sa castig dar si mai norocoasa sa va cunosc personal. Iar ojele sunt superbe intr-adevar!

      Ștergere
  2. DAAA...Se vede ca ai fost cuminte ;)
    Sa le folosesti cu drag pe toate! :-*

    RăspundețiȘtergere
  3. Clar ai fost norocoasă! :D Felicitări! Să te bucuri de ele!

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari Camelia, eu am stat cuminte, daca am zis ca nu-mi mai cumpar, nici nu ma mai inscriu la concursuri unde sunt oje.
    Pupici, sunt foarte faine nuantele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci Miha, wow e bine sa-ti impui limite la cumparaturi, dar ce treaba are daca le primesti?

      Ștergere
  5. Ai fost norocoasa pentru ca meriti, Camelia! :) Te felicit si ma bucur mult pentru tine! Cunosc feeling-ul de "lucky girl"!

    Sa le folosesti pe toate cu voiosie!
    Peria Tangle Teezer imi face cu ochiul cel mai tare! :))

    Pupicei si imbratisare!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu ce sa zic, poate ca merit...E buna peria, dar la un par des ca al tau nu stiu daca ar face fata cu succes, numai pe bucati!
      Te pup si eu cu mare drag!

      Ștergere
  6. Sunt de acord. Eu nu castig niciodata prin Random.org, ci doar prin alegerea celor mai bune raspunsuri. Cel putin pana acum. :) Sa le folosesti cu placere! :
    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  7. Hello, you have an awesome blog here and it is my great pleasure to invite you to my international giveaway on my blog,where you can win shopping spree of $50. dont forget to stop by here.

    http://stylescrap-khusbu.blogspot.com/2013/12/persunmall-giveaway.html

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar ca ai fost norocoasa, o gramada de minunatii ai primit, sa le folosesti cu drag. Sunt curioasa de impresiile tale despre serul Vichy, am vazut ca e foarte controversat. \Pupici!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii Simo, ca am testat serul din mostrele primite si nu pot sa spun ca este cel mai bun ever. E multumitor, dar inca este in teste. Te pup si eu!

      Ștergere