Christmas Time


Intotdeauna Craciunul il petrec in familie, nu simt niciodata sa fac altfel. Cu atat mai mult de cand avem si fetita.
Astazi va prezint tinuta mea de Craciun, care a fost casual-sic. Nimic super fancy, dar intotdeauna imi place sa imbrac ceva nou de Craciun.










 Mosul a fost tare generos cu cei mici....



 

 Am purtat:
-fusta: -Zara
-bluza: - Zara
-pantofi: - Musette








Daca tinuta nu a fost atat de festiva, am simtit nevoia sa suplinesc prin beauty stuff si complice mi-au fost oja si rujul Dior din colectia de Craciun. Voi vorbi despre ele mai pe larg in viitorul apropiat pentru ca merita!

Asa cum va spuneam intr-o postare anterioara, nu i-am cerut Mosului cadouri super speciale, pentru ca am fost foarte norocosi sa obtinem casa pe care o visam doar cu cateva zile inainte de Craciun. Am primit totusi o pereche de pantaloni (Zara, my love!), pe care insa nu i-am pozat si ii voi prezenta cum se cuvine intr-o alta postare, dar si cateva obiecte de decor pentru casa - si ele o alta pasiune de-a mea!

Mi-ar face mare placere daca ati dori sa impartasiti cu mine cum a fost pentru voi acest Craciun, daca ati petrecut acasa sau ati calatorit si ce minunatii au poposit la voi din sacul Mosului ...


CONVERSATION

14 comentarii:

  1. Hi Camelia,
    I hope you had a joyful Xmas :)
    I cna't wait to read about those Dior goodness!!!
    I wish you happy holidays and a brilliant new year
    xoxo
    V

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hi Valentina,
      Thank you for your wonderfull thoughts I wish you the same. We spent Christmas in family and enjoy every moment.
      I'll talk about Dior beauty stuff of course.
      Kisses!

      Ștergere
  2. Prima zi obisnuim sa petrecem in familia sotului apoi stabilim sa ne vedem cu nasii, uneori smt nevoia sa stau acasa, dar nu altfel decat in familie. Nu imi place sa plec prin alte parti precum la munte, mare. Daca m-as teleporta atunci m-as duce oriunde cu sotul meu.
    Fetita ta e mai bine? Va pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De Craciun nici noi nu plecam, intotdeauna mergem la parinti, asa ma simt cel mai bine.
      Din fericire acum e bine Beatrice, dar ma ingrozesc ca va trebui sa mearga din nou la gradi si colecteaza de acolo tot ce prinde, am dus-o cateva zile si a fost bolnava trei saptamani si ceva. Dar trebuie sa si socializeze, sa invete cu copiii, au o programa destul de incarcata pentru varsta lor. Acum pentru ca ne mutam in alta zona a Bucurestiului am intrerupt contractul de la gradinita si ii vom cauta alta cat de curand, intr-o luna trebuie oricum sa ne mutam, noi speram si mai repede, dar mai sunt foarte multe de rezolvat.
      Te pup si eu cu mare drag si te imbratisez.

      Ștergere
  3. Imi place tinuta ta, e feminina si comoda in acelasi timp, potrivita situatiei! Asteptam sa vedem pantalonii Zara, am un feeling ca-s foarte frumosi!

    M-am indragostit de ciorapeii fetitei tale! E adorabila! Sunt sigura ca a fost fericita vazand darurile Mosului!

    Noi am petrecut cu parintii mei si ai sotului, apoi cu prietenii! Mi-am tot spus ca voi scrie si eu o postare pe aceasta tema, sper sa ma mobilizez curand!

    Te imbratisez cu drag, Camelia! :)
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar Beatrice a fost tare fericita sa-l vada pe Mosul si nu a avut emotii ca in alti ani, a cantat, spus poezii, a numarat, a dansat, cate ceva pentru fiecare cadou in parte. Multumesc pentru apreciere Ilda, te pup!

      Ștergere
  4. Ce minune de fetiţă aveÅ£i! ÃŽÅ£i seamănă foarte mult, Camelia ♥.
    ÃŽmi plac foarte mult pantofii, sunt aÅŸa, de sărbătoare, pentru acele momente cu adevărat speciale ♥.
    Åži eu m-am bucurat de un Crăciun minunat în familie, alături de cei mai dragi. Speram să primim în dar ÅŸi zăpada mult aÅŸteptată, dar... Nu-mi rămâne decât să sper că nu trece iarna până nu-l scot cu săniuÅ£a pe al meu nepoÅ£el (1 aniÅŸor ÅŸi 11 luniÅ£e), ar fi prima lui întâlnire magică ♥.
    Weekend minunat, numai cu bucurii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wow, sa-ti traiacsa nepotelul si sa se faca mare! Sa speram ca vine si zapada pentru sanius. Multumesc tare mult Mihaela, toata lumea imi spune ca fetita seamana cu sotul meu. La multi ani draga mea!

      Ștergere
  5. Cool pictures !
    Nice that you celebrated Christmas in a wonderful manner !

    RăspundețiȘtergere
  6. Cat de frumoasa e fustita! :)
    Sunteti superbe amandoua, cat de bine iti seamana fetita, doar ca nu are tonul masliniu al pielii tale, dar in rest imi pare copia ta perfecta. Cat de frumos! :)

    Ma bucur ca ai avut parte de un Craciun reusit alaturi de familia ta si ca ati reusit sa va luati si casa.
    Te pup si te imbratisez! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Simo pentru toate aprecierile. Asa cum ii spuneam si Mihaelei mai sus, toata lumea imi spune ca fetita seamana cu sotul in general, dar eu ma bucur sa fie sanatoasa nu conteaza de fapt cu cine seamana.
      Sper ca si tu ai petrecut bine aceste sarbatori, alaturi de oameni dragi!
      Te pup cu drag!

      Ștergere
  7. Sunteti foarte frumoase! Imi pare rau ca Beatrice a fost bolnavioara. A fost o fetita cuminte, se vede in fotografie cat de generos a fost Mosul. Ma bucur ca i-a adus multe daruri!
    Craciunul l-am petrecut cu parintii mei.

    RăspundețiȘtergere