De Mos Craciun...


Este aproape Craciunul si nu sunt decisa daca sa-i mai cer Mosului ceva...deja a fost foarte generos cu noi anul acesta, ne-a adus o casa! Da, stiu, abia acum urmeaza greul, mobilat, aranjat curtea si multe, multe lucruri de facut pe care le vom lua pe rand...doar avem timp pana la pensie.
Dar pentru ca le marturiseam unor prietene ca pentru mine cadoul de Craciun inseamna ceva mai personal decat aragaz, frigider, etc si pentru ca am facut deja o selectie cu fotografii ale unor minunate bijuterii Swarovski care mi-au atras mie atentia in acest sezon, va las si pe voi sa va delectati cu imaginile.









































Dupa cum ati putut observa, selectia mea cuprinde atat piese basic, altele cu tenta copilareasca, dar si piese glamour. Eu una ma regasesc in toate aceste ipostaze, in functie de locul in care merg.

Nu as sti sa va spun de ce am inceput sa iubesc in ultima perioada bratarile. Nu mi-au placut niciodata sa fiu innebunita dupa ele, nici acum nu port des, dar uite ca ma atrag, asa cum vedeti si in imaginile de mai sus. De fapt, in ultima perioada, nu prea mai port asa des bijuterii, desi ador in special inelele. Bineinteles ca si o pereche de cercei fabulosi nu pot trece neobservati, cum ar fi cei cu pietre verzi. Dar prima bratara prezentata imi place de nu mai pot, poate si datorita snurului roz!

Mi-ar placea sa aflu, care sunt favoritele voastre dintre piesele prezentate? Si bineinteles, ce se afla in scrisoarea voastra adresata Mosului?

KISSES!





CONVERSATION

13 comentarii:

  1. Foarte mult ma bucur pentru voi afland vestea despre casa! Sa o stapaniti sanatosi, sa fiti fericiti in ea, sa adunati in suflet multe amintiri frumoase despre "acasa"! :)

    Asa sunt si eu, nu merg pe un singur stil, ma regasesc in mai multe - in functie de dispozitie si de alti factori! Greu cu asemenea alegeri, toate imi plac; dar, in mod deosebit, mi-au atras atentia: a 4-a bratara, cerceii cu Clopotica si ultima pereche de cercei, cu pietre verzi-verzi!!! :)

    In scrisoarea Mosului: sanatate, timp, liniste, echilibru si...o mica supriza! Zau ca nu vreau altceva!

    Te imbratisez cu mult drag, Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim foarte, foarte mult Ilda, suntem foarte bucurosi de cum s-au aranjat lucrurile.
      Ai dreptate, intotdeauna sanatatea este pe primul plan si daca mai vine la pachet si o mica surpriza nu puem decata sa fim recunoscatori!
      Te pup si te imbratisez cu mare drag!

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Imi place si mie foarte mull, este deosebita fata de ce am vazut in ultima perioada!

      Ștergere
  3. Sa stapaniti sanatosi casa.Restul se fac usor usor.Superbe bijuteriile. Si eu m am uitat la unele dintre ele acum cateva zile

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim Adina, asa este de acum avem tot timpul sa lucram la amenajarea casei.Ma fascineaza si pe mine aceste bijuterii, de aceea vi le-am si adus in atentie.

      Ștergere
  4. Prima brăţară e superbă! ♥
    Vă doresc din suflet sărbători frumoase, cu bucurii, momente preÅ£ioase ÅŸi numai împliniri alături de toÅ£i cei dragi ♥.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim foarte mult Mihaela, la fel va doresc si eu din tot sufletul, sa aveti parte de clipe magice alaturi de toti cei dragi!

      Ștergere
  5. Prima este superba!
    Ma bucur ca este vorba despre o casa si nu despre un apartament. Sa va ajute Dumnezeu sa va bucurati de ea in liniste si fericire! Craciun fericit! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere