Despre casa si amenajari interioare


Sunt intr-o perioada foarte frumoasa a vietii mele in care ne pregatim sa ne luam o casa...de fapt asteptam sa fie gata toate formalitatile...casa am gasit-o! De aceea concursul Simonei organizat impreuna cu site-ul dormitor-baie.ro l-am vazut ca pe o oportunitate minunata de a vorbi despre amenajarea casei, sau macar a dormitorului. Cu siguranta voi mai impartasi cu voi din acest domeniu al amenajarilor interioare care imi va umple timpul in urmatoarea perioada.

Trebuie sa va spun faptul ca eu sunt innebunita (si) dupa lenjeriile pentru pat. Trebuie sa fie vesele, colorate, dar sa aiba totusi stil! Daca in copilaria mea mama folosea exclusiv lenjerii albe, brodate si apretate de nu puteai sa pui capul pe perna, astazi am corupt-o si pe ea si impreuna dam atacul la magazinele cu lenjerii in tonuri vesele.

Preferatele mele sunt evident cele din bumbac 100%, iar daca sunt si satinate, cu atat mai bine, tinuta unei lenjerii si modul in care se comporta in  timp conteaza. Totusi trebuie sa recunosc ca in momentul in care constat ca s-a pierdut din culoare, din prospetimea imprimeurilor eu renunt la acea lenjerie, imi place ideea de nou si proaspat in dormitor. Nu va speriati, acest lucru nu se intampla extrem de des, daca alegi lenjeria cu grija si sa fie de calitate, te tine cativa ani buni.

Nu ma dezmint nici in privinta lenjeriilor si evident le voi prefera pe cele cu flori, iar aici va spun ca ma atrag cele cu imprimeuri mari, vizibile. Practic ceaceaful pentru pilota, inlocuieste pentru mine cu succes o cuvertura pentru pat. Si sa fiu sincera, este extrem de placuta senzatia pe care mi-o da la culcare o lenjerie curata, satinata dar nu rece, cu un parfum proaspat. Cred ca pentru noi toti ar trebui sa fie important acest aspect, mai ales ca traim intr-o lume extrem de agitata macar noaptea sa avem un somn placut si linistitor.
Cand locuiam in Timisoara, veneam de cateva ori pe an la Bucuresti si eram convinsa ca aici gasesc cele mai frumoase lenjerii asa ca mai mereu cumparam cate una noua. Inca mai am doua noi, in cutii, care asteapta acum inaugurarea noii case.

Dar daca stau sa ma gandesc, pentru fetita mea, toate lenjeriile le-am cumparat de la magazine on-line, cred ca mi se cam modifica obiceiurile de consum. Pe de alta parte acum, locuind in Bucuresti si pierzand zi de zi enorm de mult timp in trafic, apreciez si mai mult modul comod in care poti sa-ti faci cumparaturile on-line, faptul ca poti sa compari preturi, sa vezi zeci de modele fara sa te extenuezi alergand de la un magazin la altul. Varietatea este foarte mare si am gasit in dormitor-baie.ro modele minunate atat pentru dormitoare matrimoniale cat si pentru copii.

Va arat si cateva din preferatele mele de pe site
















N-am uitat-o nici pe fetita mea si i-am ales si ei aceste doua lenjerii cu personaje pe care stiu ca le iubeste si ar fi tare fericita sa le adauge la colectia ei de lenjerii!
Mie mi-a fost tare greu sa aleg doar cateva modele, intrati si voi si veti vedea ca am dreptate, sunt foarte multe lucruri pe care nu poti sa nu le pui in cosul de cumparaturi.
Vreau sa va invit si pe voi sa participati la acest minunat concurs si nominalizez  mai jos doar cateva bloguri, dar toti cei care au un blog sunt invitati sa participe cu un articol.

http://the-may-day.blogspot.ro

http://aboutwomenandnotonly.blogspot.ro/

http://cosmeticelacontrol.blogspot.ro

http://kaiyoaino.blogspot.ro/

http://aaannniiieee.blogspot.ro/

http://darlyst.wordpress.com/

http://georgiasmirror.blogspot.ro/

Si pentru ca se apropie Craciunul, eu cred ca o lenjerie deosebita, ar putea sa fie un cadou frumos, mie una sigur mi-ar placea!


CONVERSATION

17 comentarii:

  1. Superbe modele! ♥
    Mult succes în concurs! :-)
    Weekend minunat! :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru nominalizare! Frumos articol si faine optiuni! Succes!:*

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant concursrul, m-as inscrie si eu.

    www.culore.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-au placut foarte mult lenjeriile selectate, mai ales prima care este SUPERBA! In prag de sarbatori, va urez sa aveti casa mult dorita, liniste si fericire!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim mult de tot Aurelia pentru toate cuvintele frumoase! La fel iti urez si eu sa ai parte de sarbatori minunate alaturi de cei dragi si multa multa sanatate si fericire!

      Ștergere
  5. Felicitari pentru casa si bafta in concurs. Iti multumesc pentru nominalizare, nu stiu daca voi avea timp sa ma inscriu. Pupici, iti trimit un e-mail :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Miha, si eu m-am inscris asa dintr-un imbold, chiar in ziua in care am vazut articolul. Mi s-a parut potrivit cu starea pe care o traiam. Pupici!

      Ștergere
  6. Citind comentariul scris de tine la postarea de azi, am avut un feeling care, venind aici, mi s-a confirmat...

    Eu traiam cu impresia ca am lasat comentariu, ca ti-am multumit pentru invitatie, ca am explicat ca Andreea a fost prima care m-a nominalizat si m-a anuntat printr-un mail! Evident, m-am inselat si imi asum asta!

    Suntem pe aceeasi lungime de unda si in aceasta privinta! Am savurat si eu toate lenjeriile pentru copii (desi mi-as fi dorit mai mare oferta), tot la Minnie ma oprisem dar...n-am gasit modalitatea de a o insera in articol! :))

    Multa bafta, draga mea Camelia!
    Te imbratisez!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ilda, draga mea, stai linistita, nu trebuie sa-mi explici in detaliu si nu ma supar daca se intampla sa nu poti comenta ceva pe moment. Si eu patesc asa.
      Lenjeriile sunt intr-adevar deosebite si m-am inscris cu drag! Mult succes si tie draga mea! Pupicei!

      Ștergere