OOTD - Just a house


Fotografiile de astazi au fost facute intr-una din ultimele seri de vara, cand inca ne puteam plimba pana seara tarziu. Veti vedea o fusta comandata de pe Fashion Days cu vreo trei ani in urma. Am avut o perioada in care suna curierul neincetat, dar mi-am luat lucruri foarte frumoase de la ei. Din pacate am avut parte si de masuri nepotrivite, iar eu nu sunt omul care sa trimita inapoi coletele. Zilele trecute am primit un nou colet cu o pereche de jeansi, dupa o pauza de fix doi ani, in care nu mai comandasem nimic. Puteam sa-mi iau o marime mai mica si la jeansi, dar sunt ok si asa, doar trebuiesc scurtati. Au lucruri foarte frumoase si de calitate dar masurile ma termina...























Am purtat:
-fusta: - Rosalita Mc Gee
-tricou: - Stradivarius
-geanta: - No Name
-colier: - THBoxes
-papuci : - No Name

Iar la final vreau sa va prezint si voua un trandafir cum nu am mai vazut, chiar a fost o surpriza cand sotul si fetita mea au venit cu el acasa. Poate nu pare foarte natural , dar va asigur ca este. Mie nu imi plac sub nici o forma florile vopsite, dar acesta parca a fost altfel, il am si acum, doar ca este uscat...


CONVERSATION

6 comentarii:

  1. Foarte, foarte mult imi place fusta si te reprezinta in mare masura! Mi-a amintit de rochia Pinocchio si de altele la fel de vesele pe care ni le-ai prezentat! Colierul completeaza atat de frumos tinuta!

    Am o parere similara in ceea ce priveste florile "vopsite" dar acest trandafir, avand multipla incarcatura emotionala, e special!

    Mult pupici, Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Ilda, tu esti o draguta ca de obicei!
      Trandafirul ce sa spun, avea fiecare petala colorata diferit, probabil cumva la baza fiecareia au pus o substanta colorata pe care petala a absorbit-o, pentru ca nu era o vopsea spray clasica.

      Ștergere
  2. Superb trandafirul, imi place imprimeul fustei si mai ales ca are buzunare, ador lucrul asta!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place fusta si acel colier, trandafirul este superb!

    RăspundețiȘtergere