Review Sleek Storm Palette


Vine, vine Craciunul...se simte in aer mirosul de brad si de cozonaci. Ma pregatesc intens pentru intalnirea cu Mosul, am scris si scrisoarea magica, nu mi-a ramas decat sa astept...Pentru mine este o perioada feerica, ma reintorc in copilarie si retraiesc farmecul acestei sarbatori petrecute intotdeauna in familie. Dar, chiar daca stau acasa, intotdeauna imi pregatesc si o tinuta adecvata si bineinteles un machiaj pe masura. Anul acesta am fost norocoasa sa primesc spre testare o paleta superba de farduri din partea makeup-shop.ro, carora le multumesc foarte mult si pe aceasta cale.
Este vorba despe paleta Storm de la Sleek, care este de altfel una dintre cele mai apreciate palete ale lor. Este primul meu contact cu acest brand dar impactul a fost unul foarte placut si cu siguranta mi s-a deschis apetitul sa mai incerc si alte produse Sleek.




Este o paleta usor de manevrat, cu o carcasa din plastic dur dar cu un finish elegant, care poate fi transportata usor si in siguranta in trusa de make-up. In interior prezinta si o oglinda mare si foarte utila, asa cum se poate obseva si in fotografia de mai jos. Paleta vine insotita si de un aplicator cu doaua capete, dar eu am folosit pensulele pentru machiaj.




 Contine doisprezece culori, noua farduri cu textura metalica, sidefata si trei cu textura mata, iar nuantele sunt potrivite pentru crearea oricarui tip de machiaj, fie ca este unul de zi, fie ca este un machiaj mai accentuat pentru seara. O consider o paleta ideala pentru calatorie, foarte slim si usoara, si cu o multime de nuante la indemana. Cantitatea fardurilor pare deasemenea generoasa.



 
Randul de sus are nuante in marea majoritate luminoase, care pot fi folosite intr-un machiaj mai discret. Cea de-a treia nuanta nu se observa prea bine pentru ca este chiar culoarea pielii mele si in plus este mata. Pentru swatch nu am folosit primer astfel incat puteti aprecia adevarata pigmentatie a culorilor.




 Randul de jos are tonalitati mai intense, negrul mat poate fi folosit cu succes ca si eyeliner. Daca nu dorim un machiaj foarte dramatic, si celelalte nuante pot fi folosite deasemenea ca eyeliner, iar faptul ca sunt perlate ofera un plus de luminozitate si stralucire privirii.




 Nu sunt un talent innascut in arta machiajului, dar, atunci cand trebuie, ma descurc si singura. In machiajul de fata eu am folosit ca eyeliner nuanta de verde inchis (a treia nuanta din randul de jos) pe pleoapa superioara, iar linia inferioara a genelor am conturat-o cu gri (cea de-a doua nuanta din randul de jos).




 Pe pleaopa superioara am folosit prima, a cincea si a sasea nuanta, blenduite bine.










Rezultatul final imi place si l-am purtat cu mare drag. Pe pleoapa eu am folosit primer si dupa sase ore de purtare fardul a ramas la locul lui, fara sa se stranga inestetic.

M-am inteles de minune cu aceste farduri:

-se intind usor,  
-se blenduiesc bine,
-sunt rezistente, 
-au culori vibrante si foarte pigmentate,
-o diversitate mare de nuante,
-pot crea o multime de combinatii interesante pentru orice ocazie.

Cu atat mai mult cu cat urmeaza Craciunul, din toate aceste motive, consider aceasta paleta cadoul ideal pentru Craciun. In orice caz pentru mine asa a fost. Si daca eu care nu sunt o profesionista ma descurc, va puteti imagina ce ar iesi din mana cuiva mult mai experimentat si talentat?

Daca sunteti in cautarea unui cadou pentru o beauty-addict, aceasta paleta o puteti gasi aici.

Sunt curioasa daca ati mai incercat produsele Sleek si, daca da, voua ce parere v-au facut?

Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!



CONVERSATION

23 comentarii:

  1. Ce culori frumoase si pigmentate! Imi doresc si eu o paleta Sleek, nu am avut nici una so far. Sarbatori linistite!:X

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu incercasem nimic de la ei pana acum, dar intre-adevar sunt minuntaae culorile din aceasta paleta.
      Sarbatori minunate si tie Madalina, te pup!

      Ștergere
  2. Zambetul acela poate lumina ziua oricui! :)
    Imi place paleta, am tot ochit-o prin blogosfera! Favorita mea ai citit care e...
    Te-ai jucat frumos cu nuantele; o idee tare buna sa folosesti nuanta de verde pe post de eyelliner! In mod cert, machiajul tau e inspirat de aerul jucaus al sarbatorilor si de miros de brad!

    Pup, pup cu mare drag, te imbratisez si-ti doresc sa petreci de sarbatori in asa fel incat sa-ti amintesti mereu de ele cu zambet pe buze! Sarbatori binecuvantate!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea Ilda, tu esti prea draguta cu mine! Multumesc din suflet pentru toate cuvintele frumoase ssi pentru toate urarile pe care si eu ti le intorc inzecit. Te pup si eu cu mare, mare drag! Sarbatori minunate alaturi de toti cei dragi!

      Ștergere
  3. E o paleta care are niste nuante sperbe.
    Sa o folosesti cu placere in continuare. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, chiar e o paleta reusita cu tot ce trebuie, ma bucur sa o am! Te pup si eu cu drag!

      Ștergere
  4. Îmi place paleta. Are nuanţe frumoase. Nu am încercat nicio paletă Sleek până acum, dar am auzit numai lucruri bune despre ele. Să o foloseşti cu plăcere! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa recunosc ca este si prima mea paleta Sleek, dar e absolut minunata! Multumesc mult Denisa.

      Ștergere
  5. One of my favourite palettes from sleek! The colours look gorgeous and I loved the look you've done :)

    RăspundețiȘtergere
  6. imi place cat de pigmentate sunt culorile !!!
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, si mie mi-a placut tare acest aspect, in plus se manevreaza foarte usor, aluneca pe pleoape pur si simplu! Te pu si eu cu drag!

      Ștergere
  7. Superbe nuanÅ£e are această paletuţă, toate-mi plac! ♥
    Să te bucuri cu drag de ea şi să-ţi însenineze zilele în care vei purta pe pleoape nuanţele ei frumoase.
    Sărbători minunate alături de toÅ£i cei dragi, cu bucurie ÅŸi numai împliniri de suflet ♥.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Mihaela, iti multumesc din suflet pentru toate urarile minunate pe care mi le-ai adresat si ti le intorc si eu cu cel mai mare drag! Te pup!

      Ștergere
  8. Sa o folosesti cu drag, imi plac culorile alese, la paletele mele fara primer culoarea mi se strange, cu insa rezista foarte bine.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am folosit primer din instinct, asa -am obisnuit si s-au comportat foarte bine. Doar pe mana au fost puse fara primer.

      Ștergere
  9. Imi place paleta, sa o folositi cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  10. e printre cele mai frumoase de la Sleek, pup

    gya-make-up.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este prima paleta de la Sleek pe care o am , dar am vazut si altele cu nuante superbe! Imi place foarte mult si mie!Pupici!

      Ștergere
  11. nu am nicio paleta sleek, dar clar n-as refuza vreuna! sunt super culorile, de calitate, si imi plac mult mai ales cele din a 2a poza, cu albastru, negru, gri..asta-i stilul meu, mai mult. dar cred ca nici pe cele de sus nu le-as lasa deoparte, mi-ar veni idei de machiaj.foarte draguta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Gabriela, este prima mea paleta Sleek, dar chiar imi place. Pupicei!

      Ștergere