Cosmobeauty 2015


Cand locuiam in Timisoara, de cate ori citeam pe bloguri despre Cosmobeauty imi doream nespus sa particip. Anul trecut a fost pentru mine prima participare in acest sens si nu va fi cu siguranta ultima! Cosmobeauty ne asteapta anul acesta la Sala Polivalenta!


Cel mai important targ de beauty din Romania, Cosmobeauty, ajuns la cea de-a  sasea editie, se desfasoara anul acesta, in perioada 13-15 martie, pentru prima oara la Sala Polivalenta din Bucuresti.
Vizitatorii vor avea ocazia sa descopere cele mai noi produse iar de la specialistii prezenti la targ, vor afla idei noi, ce converg catre un concept de frumusete si ingrijire care include si sectoarele complementare, in special medicina estetica sau mai bine spus elementele introduse in medicina estetica si toate activitatile abordate in saloanele de infrumusetare, clinici si Spa-uri. In plus, conform traditiei, la Cosmobeauty vor exista oferte promotionale si mari reduceri pentru vizitatori. 

Cosmobeauty reuneste aspecte de maxim interes: Estetica aplicata ( cosmetica faciala si corporala, coafura, makeup, aparatura si echipamente, manichiura-pedichiura, masoterapie, etc) si Medicina estetica tocmai pentru a oferi profesionistilor din aceste domenii o perspectiva de informare la 360°, intr-o piata in cautare de repere, profesionalism si calitate.

Nu vor lipsi prezentarile la scena, demonstratiile de machiaj si coafura, seminariile, concursurile si intalnirile cu cele mai importante personaje de pe scena de beauty din Romania si din Europa.
z
Ajuns la cea de-a sasea editie, Cosmobeauty reuneste cea mai diversificata oferta de pe piata romaneasca si aduce la un loc cele mai renumite firme din domeniu.

Nu uita ca anul acesta trebuie sa vizitezi Sala Polivalenta in perioada 13-15 martie pentru a participa si tu la Cosmobeauty! 

Ce spuneti ne vedem acolo?

KISSES!


CONVERSATION

4 comentarii:

 1. nici eu nu am reusit sa ajung, a fost si la noi de 2 ori parca, poate anul acesta reusesc!

  RăspundețiȘtergere
 2. Un adevarat paradis era anul trecut acolo! Sunt sigura ca anul acesta va fi si mai si! Pupicei, Coco!

  RăspundețiȘtergere
 3. Răspunsuri
  1. Of, da, Bucurestiul nu e intotdeauna foarte accesibil, mai ales cand vine vorba desprea numite evenimente cu data fixa! pupici, Claudia.

   Ștergere