Pellamar, o poveste romaneasca de succes!


De prea multa vreme vreau sa va vorbesc despre Pellamar iar astazi m-am mobilizat! Am auzit de multa vreme de acest brand romanesc, dar de incercat le-am incercat abia anul care a trecut...
Asa ca astazi aduc in lumina reflectoarelor urmatoarele:
-lotiunea tonica
-anti-stress day cream
-skin repair&vitality night cream



 

LOTIUNEA TONICA


este destinata tuturor tipurilor de ten. A fost creata special pentru curatarea impuritatilor de la suprafata pielii, dandu-i acel aspect catifelat, neted, revigorat. Ofera prospetime si tonus.

Va spun un secret....Eu nu pot fara o lotiune tonica! O aplic de mai multe ori in decursul zilei, nu doar ca ultim gest al demachierii! De cate ori imi simt fata incarcata, aplic pe o discheta putin tonic si cu un gest simplu sterg orice urma de praf sau impuritati...

 Ce spune producatorul:

Ca si principii active, extractul Pell Amar este o sursa naturala de energie pentru piele - cu un continut bogat in saruri minerale, cu rol in refacerea concentratiei intracelulare de ioni de potasiu si a celei extracelulare de ioni de calciu, cu un efect de lunga durata in hidratarea epidermei.

Triticum Vulgare Germ Extract, Saccharomices Cerevisiae Extract, Sodium Hyaluronate, Aloe Vera extract- complex multifunctional, combate iritatiile, roseata, deshidratarea, reface stratul lipidic protector, racoreste si improspateaza!




Ce cred eu:

Imi place mult aceasta lotiune tonica pentru ca desi o folosesc des nu imi usuca tenul. Pielea mea este curatata si in acelasi timp hidratata, fara sa simt in vreun moment senzatia de piele care tine! In plus am foarte mare incredere in acest brand, cred ca e cazul sa ne mai intoarcem si spre firmele romanesti, iar Pell Amar are produse excelente. Nu mai am foarte mult din acest tonic, si cu siguranta il voi recumpara.

Ambalajul este foarte elegant, din sticla, ceea ce asigura pastrarea proprietatilor produsului mult mai bine.

 

ANTISTRESS DAY CREAM


 stanga crema de noapte, drapta crema de zi

Ce spune producatorul:

Bazata pe o combinatie unica de ingrediente active, aceasta crema protejeaza impotriva radicalilor liberi, mentine hidratarea naturala a pielii, impiedica pigmentarea datorata expunerii la soare.

Principii active:

-FPS - factor neconventional de natura vegetala, care neutralizeaza actiunea radicaliolor liberi de orice natura, inclusiv cei generati de radiatia solara. Protejeaza UVA si UVB.

-Extract de seminte de floarea soarelui - stopeaza deteriorarea ireversibila a componentelor pielii

-Ulei de catina - excelent protectot natural impotriva radiatiilor. Pastreaza echilibrul hidric al pielii, contine vitamine naturale si actioneaza impotriva radicalilor liberi.

-Colagen de natura marina - rol important in procesul de hidratare si refacere a pielii.

-Extract de aloe - hidratant, antiiritant, calmant

Ce cred eu:

Hmm, o crema cu care nu m-am inteles la inceput...Am aplicat-o cu incredere intr-o dimineata iar fetita mea m-a intrebat de ce sunt asa de alba pe fata...Am fugit la oglinda si surpriza...chiar eram alba, crema nu intrase in piele...Este o crema care necesita atentie la aplicare, intrucat necesita o cantitate foarte mica si o intindere foarte buna a produsului. Si recunosc ca nu am tot timpul nervi sa o intind ca la carte. Dar pentru ca face un ten superb, luminos, catifelat am ajuns sa o folosesc seara, chiar daca are SPF 28. Dar dimineata am un ten extraordinar de luminos.

Are un miros fresh, care mie imi place, iar ambalajul este de sticla. Iar eu sunt fan al recipientelor de sticla, se pare ca sunt cele mai bune pentru a fi pastrate in conditii cat mai bune cremele. 
Poate ca unora dintre voi le-ar fi placut ca ambalajul sa aiba pompita, dar eu nu reusesc aproape niciodata sa termin tot continutul unui astfel de recipient, asa ca prefer clasidele borcanele si nu am avut probleme cu crema din interior niciodata.



stanga crema de noapte, dreapta crema de zi.

Textura asa cum se observa si in poze, este un pic mai consistenta fata de a celei de noapte.


SKIN REPAIR &VITALITY NIGHT CREAM


Ce spune producatorul:

este o crema regeneranta de noapte ce contine 99% ingrediente naturale de origine vegetala si minerala, care actioneaza pentru recuperarea vitalitatii si regenerarea celulara a pielii.

Tehnologia Phyto Cell Argan a fost dezvoltata pentru a imbunatati capacitatea de regenerare a celulelor stem dermale cu scopul de reintinerire a pielii incepand din stratul profund.

PhytoCell Tec Argan

-stimuleaza regenerarea tesutului conjunctiv, sporind densitatea pielii
-ajuta pielea sa-si recapete fermitatea
-reduce semnificativ adancimea ridurilor
-primul activ cosmetic cu rezultate dovedite pentru protejarea si revitalizarea celulelor stem dermale.

Principii active:

-Extract PellAmar - creste fermitatea si elasticitatea tenului

-Celule stem din arborele de argan - reducerea ridurilor, netezirea si tonifierea pielii, cresterea densitatii si fermitatii tesuturilor.

-Uleiuri vegetale de migdale dulci, de jojoba, de catina - emoliente, protejeaza impotriva deshidratarii, contin vitamine si actioneaza impotriva radicalilor liberi.

-Colagen de origine marina - hidrateaza si reface pielea.

Ce parere am eu: 

Este o crema fina, un gel-crema, extrem de hidratanta si care intra imediat in piele, exact cum imi place mie. Nu ma pot pronunta asupra efectelor antirid, o folosesc de ceva vreme, dar eu sper sa fie exact asa cum pretinde, si anume ca actioneaza din profunzime spre suprafata.



stanga crema de noapte, dreapta crema de zi

Cu siguranta insa pielea este mai elastica, ferma, supla si mult mai luminoasa. Chiar cred in efectele acestui extract patentat de Pell Amar.

Ambalajul este tot un borcanel de sticla, iar parfumul este discret si suav. Vreau sa precizez ca toate firmele high end de la care am avut pana acum creme, au ca si ambalaj sticla, si cred ca nu este doar asa, "for fun".

Este o crema minunata, pe care o recomand cu drag si va asigur ca va va placea!

As fi curioasa daca a mai incercat cineva aceasta gama, chiar daca alte produse! Ce parere v-a facut in general?

Voi ce tip de ambalaj preferati, borcanel sau recipient cu pompita? Sticla sau plastic? Va astept cu mare interes parerile!


KISSES!



CONVERSATION

20 comentarii:

  1. recipient cu pompita chiar daca initial nu imi placeau, acum le ador. prefer sticla, evident...intr-o lume a plasticului

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, asa cum spuneam si eu sunt pro sticla! Pupici Monica!

    RăspundețiȘtergere
  3. Traiasca borcanelele !
    Nu l-am incercat , daca imi cade in mana va sa filozofez pe marginea produsului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Arge, ma bucur sa constat ca nu doar eu iubesc borcanelele de sticla! Te pup draga mea si te astept cu impresii oricand!

      Ștergere
  4. Ma chinui de muuuulta vreme sa-mi aiu produse pellamar si nu reusesc,suna bine review-ul tau,trebuie musai sa le incerc <3.pupicei

    RăspundețiȘtergere
  5. Si mie mi se par produse foarte bune, sa stii, chiar verificam ingredientele pe Beautypedia si am constatat ca au ingrediente eficiente.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e un super bonus, eu nu verific de obicei ingredientele, dar chiar ma bucur sa aud asta! Pupici Olivia.

      Ștergere
  6. mersi pentru review! nu am folosit. pupiciii

    RăspundețiȘtergere
  7. Claudia Simion . Am incercat mai multe produse Pell Amar, imi plac, cel mai mult m-a surprins gelul de ochi, deoarece nu sunt adepta, dar pe acesta il folosesc cu strictete in fiecare seara. Gelul de curatare Acne S si cel exfoliant, minunate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Claudia, ma bucur mult ca ai impartasit cu noi experienta ta! E bine de stiut! Intotdeauna sunt in cautare de produse eficiente! Te pup si te mai astept!

      Ștergere
  8. Pana am primit lotiunea tonica de la Pell Amar nu foloseam astfel de produs si rau faceam! Eu am terminat-o, am fost foarte incantata de ea, desi sunt sensibila la ten, aceasta lotiune nu mi-a provocat nicio neplacere!
    am incercat si crema care lasa tenul alb:)) la inceput nu stiam de ce sunt asa alba pe fata :)) Mi se pare foarte buna ca baza pentru fond de ten.

    Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar Cristina, lotiunea tonica e minunata! Eu nu prea folosesc FDT, de aceea am nevoie ca sa nu fie vizibila pe ten, dar in rest si mie mi-a placut ca si efect. Pupici!

      Ștergere
  9. am avut si eu lotiunea tonica, mi-a placut :).

    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  10. Textura cremei de noapte imi place foarte mult la prima vedere, mi-ar placea sa o incerc. Ar fi primul produs Pellamar.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca ma tenteaza vreun produs romanesc cu care sa mai schimb cremele mele apartinand altor branduri romanesti, zau ca acestea de la Pell Amar sunt! Am eu asa un feeling ca m-as intelege bine cu ele!
    Multumesc mult pentru review, draga mea! Imi este util!

    Te pupacesc si te imbratisez, Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu cred ca te-ai intelege foarte bine cu ele. Chiar sunt creme bune, fara nici o exagerare! Te pup, cu drag Ilda!

      Ștergere