Dior Kingdom of Colors


Colectia de primavara Dior este fabuloasa! Toata lumea stie ca iubesc culorile, cred ca v-am innebunit deja cu aceeasi placa, dar ce sa fac?! Pur si simplu simt ca traiesc atunci cand vad in jurul meu culoare...

Asa ca aceasta minunata colectie nu putea pica mai bine! Dar sa vedem despre ce este vorba!








Vedeta colectiei este cu siguranta aceasta paleta care cuprinde eyeliner pentru definirea ochilor, farduri pentru pleoape, iluminator, pudra matifianta, un blush coral, gloss si ruj, precum si aplicatoare profesionale.






Cele doua palete cu cinci nuante sunt centrate in jurul nuantelor de verde, respectiv roz! Satinate, aluneca pe pleoape ca atingerea unei aripi de fluture!




Diorshow Mono cu nuante de gri sau piersica, poarta cu mandrie emblema casei Dior!
 



Diorshow Fusion Mono le regasim in nuante de bej sau violet metalic asigurand fie profunzime, fie luminozitate privirii.




Gosuri superbe, care ofera irizatii si stralucire




Primavara, natura inspira culoare...Catifelat ca petalele de trandafir, Rouge Dior Balm este acum disponibil in cinci nuante "Belle de Printemps", "Palais", "Fleur de Lys", "Cotillon" sau "Gala" si aluneca pe buze conferind stralucire si volum.



 


Diorshow Khôl ofera profunzime privirii, intr-o varietate de cinci nuante. faptul ca sunt retractabile asigura o precizie de expert, obtinandu-se o aplicare precisa exact acolo unde este nevoie.




Pometii si buzele capata culoare cu gelul colorat special dedicat!




Un blush coral, extrem de natural si potrivit oricarui look.






Eclosion Top Coat aduce in prim plan o expozie de confeti albe, galbene si verzi. Poate fi aplicat singur sau peste una dintre noile nuante de lac, asigurand o stralucire de vis. Trei nuante sofisticate pentru aceasta primavara, ne vor insoti in zilele insorite.




Dior Addict It Lash este o mascara cu un touch violet. Eu una sunt tare curioasa sa o vad!


Eu sunt intr-un freamat continuu de cand am vazut aceasta colectie. Imi trebuie neaparat, dar neaparat paleta aceea completa. Mi se pare perfecta pentru mine care calatoresc destul de mult, dar si acasa sunt convinsa ca as folosi-o cu drag, pare foarte usor de manevrat. Nu mai vorbesc de faptul ca e SUPERBA!

Voi ce ati alege din aceasta superba colectie? Sinteti si voi la fel de fascinate de ea ca si mine ?

KISSES!




CONVERSATION

8 comentarii: