Serum-uri de top!



Astazi vreau sa va povestesc despre doua dintre serumurile la care apelez cu succes atunci cand simt ca tenul meu are nevoie de ajutor.



De altfel in ultima perioada din pacate simt tot mai des acest lucru. Este clar ca au aparut modificari odata cu varsta si incet-incet am nevoie de mai mult suport, ajutor de la produse considerate de top. Simt ca am portiuni de piele care ma tin, sunt uscate… Desi inca e vizibila zona T usor mai grasa, totusi pometii, obrajii sunt cei mai afectati. Prin urmare de cativa ani am inceput sa folosesc pe langa cremele clasice, care nu imi lipsesc dimineata si seara, si ser pentru fata

Daca la inceput recunosc ca le vedeam asa ca pe o gaselnita de marketing, totusi am ajuns dependenta de ele si practic nu concept o rutina de ingrijire care sa nu contina si un serum. Mai degraba renunt la crema decat la serum…

Va voi povesti pentru inceput despre Youth Serum Firming Lift, Wrinckle Correction Abeille Royale de la GuerlainDa stiu, are o denumire lunga si promite multe…


 
Ar fi minunat sa credem ca un serum te intinereste peste noapte, si iti corecteaza ridurile. Problema este ca eu nu cred in miracole dupa ce dezastrul a fost produs. Prin urmare o iau din timp si incerc sa previn. Oricum eu cred foarte sincer in faptul ca dupa 30 de ani orice femeie trebuie sa priveasca aceasta problema foarte serios, cu calm si sa ia toate masurile ce le poate lua! 

Revenind la serumul meu, arata ca in imagini:
Ambalaj luxos, asa cum ne-a obisnuit Guerlain, cutia din carton auriu cu negru, are insemnul gamei, albina, in relief. In interior se gaseste un prospect in 11 limbi, asa incat sa gasesti o modalitate de a citi informatia necesara.

Pierderea fermitatii duce in timp la aparitia unor micro-fisuri in interiorul hipodermului astfel incat in timp apar ridurile. Fara suportul necesar, pielea va arata tot mai rau pentru ca nu poate lupta singura. Aici ne promite ajutor acest serum. Recunosc ca nu l-am aplicat constant, zi de zi, de doua ori pe zi asa cum este recomandat. Nu pe acesta, pentru ca asa cum spuneam, eu folosesc un serum de doua ori pe zi, doar ca le mai alternez, in functie de cum imi simt tenul.

Serumul este ambalat intr-un recipient de sticla, da , important pentru o buna pastrare a produslui si gamele de lux stiu asta si le folosesc exclusiv. Capacul are incorporata o pipeta cu ajutorul careia produsul este foarte usor de scos din recipient.

Serumul in sine este foarte fluid, foarte usor de intins, cu un miros subtil asa cum are toata gama Guerlain. Mie personal nu imi miroase a miere, nu as sti sa definesc poetic sau practic acest miros. Stiu doar ca este extrem de placut, iar produsul in sine este un adevarat rasfat si il folosesc, o fac intotdeauna cu mare drag.
Cantitatea este de 30 ml la cel pe care il am eu, dar produsul este foarte spornic, probabil ar ajunge undeva la trei luni de folosire de doua ori pe zi.

Imi simt pielea moale, foarte hidratata, as putea spune rasfatata dupa utilizarea acestuia. La nivel de riduri nu ma pot pronunta pentru ca nu am riduri profunde, dar cu siguranta fermitatea pielii este imbunatatita. Iar eu sper din suflet ca ceva, ceva din acest serum sa ajunga sa lucreze profund si sa incetineasca pe cat posibil adancirea ridurilor
Dupa acest serum eu folosesc intotdeauna si o crema pentru ca intra atat de usor in piele, de parca nu ar fi fost. 
 
Cel de-al doilea produs despre care vreau sa va povestesc astazi este tot un serum, recunosc, am o pasiune …si pentru serumuri.

Se numeste Perfectionist CP+ de la Estee Lauder  si bineinteles se lauda si el ca ar corecta liniile, ridurile si petele. Este potrivit tuturor tipurilor de ten, iar ambalajul meu este tot de 30 ml. In interior regasim un prospect luuung in 13 limbi de aceasta data, cu informatii detaliate despre produs.
Recipientul este de asemenea de sticla, de data aceasta cu pompita si capac


 
Acest serum promite, conform studiilor clinice, ca dupa o luna liniile si ridurile fine sunt reduse cu 61%. De asemenea, inca din prima saptamana de utilizare testele au aratat ca productia de colagen si elastina creste, astfel incat liniile fine si ridurile sunt diminuate cu 32%. Fermitatea tegumentara este astfel considerabil imbunatatita! Oh Doamne, de ce nu am citit prospectul pana acum?!!! 

Ce cred eu…Il folosesc atat dimineata cat si seara. Daca il folosesc dimineata, nu mai folosesc o crema dupa el, pentru ca este mai dens ca si stuctura decat precedentul, care e mult mai fluid. Pot sa va spun ca tenul ramane satinat, cu un finish ca si cand te-ai fi dat cu o pudra fina si invizibila. Eu cred ca are si ceva particule iluminatoare in compozitie, foarte, foarte fine si discrete dar in orice caz mie asa mi se pare. Este o baza minunata pentru fondul de ten. Seara aplic insa si o crema de noapte dupa ce l-am folosit. 

Se cunoaste clar diferenta daca fac pauza si nu aplic un serum…eu una o percep la nivel de fermitate a pielii ceea ce ma face sa le dau dreptate si sa ii cred pe producatorii care sustin ca aceste serumuri lucreaza in general in profunzime.

Ca sa vedeti diferenta de textura si cum se intinde fiecare din cele doua serumuri disecate astazi va las mai jos doua imagini:


 
Cel de jos este serumul Guerlain, iar cel de deasupra cel de la Estee Lauder. Asa cum spuneam, cel de la Estee Lauder este mai consistent si pare sa aiba si particule iluminatoare in compozitie.
Cel de la Guerlain pare ca se topeste in piele, este super fin…
Eu recomand folosirea unui serum pentru toate varstele, adecvat etapei respective!


 
Voi ce spuneti, folositi serumuri? Ati folosit vreunul dintre acestea, mi-ar placea sa stiu si cum v-ati impacat voi cu ele daca le-ati folosit!

KISSES!








CONVERSATION

16 comentarii:

  1. Interesante produse. Si eu am devenit dependenta de serumuri, dar ceva mai ieftine. Eu am inceput sa am grija mai profunda de ten la 31 ani. Cati ani ai Camelia? Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca depinde de fapt ce ingrediente au serum-urile, nu neaparat pretul. Daca tu simti ca iti fac bine, e perfect. Eu am 38 de ani. Te pup!

      Ștergere
    2. Cred ca depinde de fapt ce ingrediente au serum-urile, nu neaparat pretul. Daca tu simti ca iti fac bine, e perfect. Eu am 38 de ani. Te pup!

      Ștergere
  2. nu mi s-au potrivit amandoua, le-am folosit, am tot incercat sa dau o sansa. ma irita ingrozitor! prefer dermatocosmetice sau organice, sau produse pe care le folosesc si m-am obisnuit.puppp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau sa aud asta Stella! Eu le folosesc cu succes si fara probleme. Te pup si eu draga mea!

      Ștergere
  3. Nu folosesc serumuri inca, peste ani poate o sa le incerc, in functie de posibilitati si necesitati! Multumim de articol, amandoua sunt interesante insa cel cu particule sclipitoare mi-a atras mai mult atentia. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ana-Maria ce bine ar fi sa nu am nici eu nevoie... Te pup draga mea!

      Ștergere
    2. Ana-Maria ce bine ar fi sa nu am nici eu nevoie... Te pup draga mea!

      Ștergere
  4. Imi place mai mult noua formula a serului, nu stiu daca a aparut prin parfumerii; totusi nu e gama mea preferata Guerlain, mi se potriveste mai bine Super-Aqua. De la Estée Lauder prefer Advanced Night Repair, acesta mi-a cam incarcat tenul. Serumurile fac mereu parte din rutina mea de ingrijire si cel mai mare impact l-a avut cel de la Guerlain si apoi cel de la Verso; de asemenea cele de Caudalie sunt foarte folositoare, insa cu impact mai mic. Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uire ca nu stiu gama Verso, un moment bun sa ma documentez! Nici Caudalie nu am folosit inca, dar cu siguranta urmwaza la cat de multe lucruri bune am auzit despre acest brand. Te pup Georgia si iyi multumesc de vizita.

      Ștergere
  5. pentru mine si necesitatile/asteptarile mele legate si de varsta pe care o am, Estee Lauder Advanced Night Repair este Mama serumurilor si il folosesc cu spor atat dimineata, cat si seara. Am incercat eu sa ma multumesc si cu alte serumuri, pe care le alternez in functie de ocazie/activitate si ce are nevoie tenul meu. de ex: serumul super antioxidant resist de la paula's choice si alt Serum din gama 98%naturala tot de la paula's choice, plus inca unul de la Dior, ce a castigat si premiul Nobel pentru inovatie, plus unul de la Guerlain, pe care il folosesc mai mult primavara/vara, insa cred ca anul asta ii voi zice "pas"..
    Estee Lauder este cel mai bun, dupa parerea mea!Adica nu este nicidecum antirid sau sa promita strict fermitate, asa cum am auzit cateva femei nemultumite..Serumul asta accelereaza procesul de regenerare, cu tot ceea ce inseamna asta-ten luminos, de parca nu as fi pierdut vreodata vreo noapte, ci as fi dormit chiar mai mult decat am nevoie:), cosurile sau alergiile/roseata tenului dispare ca prin minune intr-un timp scurt, tenul se simte ca de bebelus-fin si proaspat si am renuntat definitiv la fond de ten sau pudra. De cand il folosesc am fost intrebata de cel Putin 4-5 ori, cum imi pastrez tenul asa proaspat si Radiant!:)Recomandat din suflet, dar fara asteptari din alea genul-am 40-50 ani, riduri si vreau sa le"stearga"serumul asta pe toate!Nu!

    RăspundețiȘtergere
  6. Inca nu folosesc serumuri. Poate o data cu trecerea anilor ma voi adapta, dar deocamdata lipsesc din rutina mea. Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Ambalajul Guerlain arata ...de poveste :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Guerlain si ambalajele sale!!! Un ruj si o mascara Guerlain am avut (le-am scris review-uri entuziaste pe blog) - nu m-am indurat sa le arunc! :)
    Am folosit un ser cu vitamina C (recomandat de Simona- VintageLook), apoi am trecut la un ser Gerovital H3 - sunt multumita de el! Nu am avut produse high end din aceasta categorie! Dar, intotdeauna e bine de stiut si iti multumesc pentru review! ;)

    Sa le folosesti in continuare cu drag! Multi pupici,draga mea Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu prea folosesc serum , desi ar trebui ,dar ..... ce sa iei mai intai ????????? Nu stiu cat de eficiente sunt in ceea ce promit dar nici eu nu cred in hocus - pocus gata au disparut ridurile . Nu spun ca nu sunt eficiente in tratamentul facial , ceva , ceva fac ele acolo , benefic .

    RăspundețiȘtergere
  10. Niciodata nu imi lipseste serumul… acum am Amway si Caudalie, le combin...

    RăspundețiȘtergere