Colectia La Martina primavara-vara

Cunoasteti La Martina? V-am mai vorbit eu despre acest brand, cred ca deja sunteti familiarizati cu subiectul...

La Martina mizeaza in acest sezon pe culori tari, transpuse in cel mai elegant mod in tinute clasice, in stilul consacrat al brandului argentinian. Noua colectie ofera o gama extinsa de optiuni stylish, pentru orice moment al zilei.




Tricoul alb Polo revine in forta, clasicul model fiind reinterpretat din punct de vedere cromatic si design cu ocazia aniversarii La Martina 30 de ani. Realizata exclusiv din Pima de cea mai buna calitate (bumbac cu fibre extra-lungi, extrem de absorbante și rezistente, gasite doar în Peru)- tricoul alb Polo La Martina este un imn dedicat originilor brandului si jocului de polo.




Colectia Guards, cu a sa inspirație britanica aduce modele noi in capsula "Royal Box". Materialul folosit este exclusiv și inovator: textura fina este realizata din bumbac, în loc de lână, cu obținerea unui alternativ "efect Shetland". Detalii militare pot fi văzute de-a lungul întregii colecții.






Capsula in editie speciala dedicata Centanarului Maserati sarbatoreste parteneriatul dintre cele doua branduri si ofera o linie matura stilistic si diversa. Patru modele de tricou polo care evoca turneele Maserati alcătuiesc colecÈ›ia oficială capsulă a "Maserati Centennial Polo Tour". Aceasta gama este îmbogățita cu inovaÈ›ii tehnologice pentru o senzaÈ›ie fina si aerodinamica. Umbrele se sting pentru a ajunge – la produsele de outdoor – la culori neutre de aluminiu. Èšesăturile devin mai uÈ™oare, ducand efectele matasoase către o imagine din ce în ce mai tehnica.



Modele moderne completeaza si colectia de pantofi Cortos, precum si gentile IT ale sezonului.








Noua colectie primavara/vara 2015 poate fi gasita in magazinul La Martina din Baneasa Shopping City (parter). Cele mai recente informatii, promotii le puteti afla vizitand pagina oficiala de Facebook

Modele exclusiviste pentru pasionatii de sporturi de elita, dar nu numai...

KISSES!


CONVERSATION

4 comentarii: