Wolford 65th anniversary!

Dragilor,
am avut bucuria de a participa la un minunat eveniment, prilejuit de aniversarea a 65 de ani de cand Wolford este pe piata!








Bucuresti, 12 martie 2015: Wolford a ales luna femeii pentru celebrarea celor 65 de ani de existenta in cadrul unui eveniment aniversar dedicat eternului feminin. Wolford exprima esenta luxului pentru piele si a unui univers de atingeri de neuitat. In atmosfera de exclusive glam, pe muzica unor femei puternice, Wolford a expus produse care au marcat istoria industriei de fashion: primul ciorap toeless din lume, primul ciorap fara cusaturi din lume, primul body fara cusaturi din lume, inovatiile din categoria produselor de remodelare, precum si produse de lenjerie intima, cu design exclusiv si atemporal, pentru care Wolford a si primit distintia de cel mai bun furnizor din lume (UK Lingerie Awards).










Piesele iconice lansate cu ocazia aniversarii,  Image String Body si Image Tights, au fost puse in valoare prin gratia a doua balerine care au interpretat un dans contemporan. Piesele surprind caracterul versatil al feminitatii, prin combinarea a doua opuse puternice si armonizarea lor, opac si transparent (precum ying si yang).



Campania vizuala aniversara poarta semnatura renumitului fotograf de moda,  Mario Testino. Imaginile sale ajung la esenta  unei feminitati emotive, cu încredere în sine, senzuala È™i estetica fiind în acelaÈ™i timp eleganta È™i provocatoare.




Wolford a dus o munca de pionierat in segmentul dresurilor si al lenjeriei, prin inovatii tehnologice si cercetare continua pentru a oferi femeilor cea mai buna calitate si un stil inconfundabil. Portofoliul Wolford cuprinde segmentul de legwear, lenjerie intima, accesorii, bodywear si ready to wear. Tehnologia inovatoare de tricotat, alaturi de creativitate designerilor continuă să fie punctele forte ale brandului, permițând companiei sa ocupe pozitia de lider.

Wolford este un sinonim pentru calitate și lux accesibil pentru piele, acum ca și în trecut.




Interesant panoul!




 Dulciuri...






















Eu am purtat:
-fusta: - Orsay
-pulover: - AICI
-cizme: - Musette
-geanta: - Mihaela Gurau

Vreau sa va spun cateva cuvinte despre pulover, care nu stiu cat se vede din fotografii, dar este impecabil. Pare sa aiba in compozitie si ceva angora, arata absolut minunat. La gat, in partea din fata are un colier aplicat, asa cum se vede si totul este foarte bine finisat, nu am sa ii fac nici un repros. Este stilul crop, usor mai scurt, dar eu l-am purtat cu un tricou pe dedesubt.

Pe site era si varianta pe alb, dar am preferat nuanta aceasta de gri, care mi-a placut foarte mult, ca tot e la moda, nu?!

Daca aveti intrebari, sugestii, comentarii, pe toate le astept cu drag!

Si inca o data: " La multi ani!" Wolford!!!! Ma bucur ca am putut sarbatori alaturi de tine!

KISSES!



CONVERSATION

4 comentarii: