B.U. - MY SECRET, noutati si un super concurs!

Parfumul My Secret, cea mai nouă lansare a brandului B.U., vine cu o nouă provocare pentru cele pline de energie şi care cuceresc oraşul cu entuziasm şi curaj. Provocarea ce se numeşte My Secret Mission este o aplicaţie pe pagina de Facebook B.U. România, ce transformă utilizatorii în agenţi secreţi a căror misiune este să o ajute pe fata B.U. să-l cucerească pe băiatul visurilor sale. Interactivă şi multi-level, aceasta oferă utilizatorului experienţa pregătirii fetei B.U. pas cu pas pentru prima întâlnire.




 Cinci etape, peste 70 de premii ÅŸi marele premiu

Aplicaţia este formată din cinci etape, fiecare cu câte o probă obligatorie şi una opţională ce poate ajuta agentul secret să câştige un număr cât mai mare de puncte. Acestea se pot transforma în cele peste 70 de premii săptămânale compuse din produse B.U., jurnale cu pix, vouchere Meli Melo, truse pentru machiaj Sephora şi tricouri My Secret. Dacă cele cinci etape sunt finalizate, concurenţii sunt automat înscrişi pentru marele premiu. În urma jurizării, aceştia pot câştiga un total makeover şi o şedinţă foto profesionistă.




My Secret este parfumul celor îndrăzneÅ£e. Dulce ÅŸi condimentat, acesta descrie prin notele sale fructate, de iasomie ÅŸi vanilie fragmente din jocul pe care-l dansează fata B.U. 

My Secret Mission este un capitol din povestea acesteia. Cu o grafică girlie şi atrăgătoare, fiecare etapă este o parte din ritualul pre-întâlnire, iar agentul secret este cel hotărăşte scenariul şi este invitat să-şi demonstreze creativitatea până la data de 3 mai 2015.



 Ce crede fata B.U. despre ea?

„Sunt «the B.U. girl», am încredere în forÅ£ele proprii ÅŸi trăiesc după regulile mele. Sweet & spicy, cuceresc oraÅŸul ce se întinde la picioarele mele, iar pofta pentru viaţă ÅŸi energia constantă pentru petreceri mă transformă în the perfect urban girl. Acesta este «My Secret».

Sunt precum o operă în trei acte. Iniţial te îndrăgosteşti de spiritul meu ludic transpus în note de mandarină, de puterea zâmbetului meu seducător cu note delicioase de măr şi pară şi de atitudinea mea cu parfum de aventuri creionate cu zmeură şi cireşe. Inima-mi este luminoasă, precum notele solare, şi este dezvăluită treptat de accentele feminine şi elegante de iasomie şi gardenie. Complexitatea spiritului mereu tânăr se regăseşte în alăturarea notelor dulci de nucă de cocos şi a irezistibilei bezele
 .



Actul final şi cel mai pregnant reprezintă echilibrul inimii dulci însetate de libertate şi aventuri cu atingeri picante şi misterioase de cumerin, mosc şi lemn de santal. Accentele de paciuli şi vanilie sunt o reamintire constantă a crezului fetei B.U., strălucirea molipsitoare izvorâtă din încrederea în sine şi din jocul meu, pe care-l dansez prin tot oraşul.




Mereu activă şi cu o energie debordantă, My Secret este reflecţia mea. Îmi plac provocările cu iz fructat şi râd în faţa lor cu o atitudine relaxată şi senzuală caracteristică fetei B.U. Modelez zilele şi nopţile după propriul plac şi cuceresc cu noul şi misteriosul My Secret".

Noua gamă este disponibilă în următoarele variante:

•    EDT 50ml – 47 lei
•    Deo Spray 150ml – 12,5 lei

Va invit deci sa va inscrieti in aplicatie aici!

Premiile sunt multe si tentante asa ca sunt curioasa daca va atrag si pe voi! Eu una, cu siguranta ma voi inscrie! Voi?

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu