Flowers shirt!

Dragile mele, astazi vin cu un nou outfit! De data aceasta va prezint o camasa! Eu nu prea am camasi, nu sunt favoritele mele, dar cele cu flori, ca aceasta nu pot fi trecute cu vederea!

Atunci cand am vazut-o m-am indragostit de ea pur si simplu si ce puteam face decat sa o comand?! Zis si facut, comanda data, m-am pus pe asteptat!

Partea cea mai grea la comenzile on-line este sa ai rabdare sa astepti! Partea buna - pretul imbatabil si varietatea de optiuni!

Si a ajuns si comanda...de care sunt incantata maxim, va spun fara cea mai mica rezerva. Camasa mea este impecabila, dintr-un voal superb, finut, cusuta foarte bine. Culmea e ca eticheta de la spate lipseste iar cea din lateralul camasii este taiata, ca atunci cand cumperi haine dintr-un outlet.

Pozele nu reflecta frumusetea acestei camasi,  nu stiu ce nu a mers bine, cred ca lumina nu a fost cea mai potrivita. Culoarea este mint, iar mansetele si gulerul sunt albe in cazul in care nu se observa culoarea foarte bine. Florile sunt parca rupte din gradina, lalele, irisi si bujori. Eu am ales marimea M si imi vine perfect. Imi place tare mult si o recomand fara ezitari!

Din pacate vantul si-a facut de cap cu parul meu...











































O magnolie inflorita a fost cadrul minunat pentru aceste ultime fotografii! Si trebuie sa va spun ca se oprisera cateva persoane sa faca poze in acelasi loc si asteptau sa termin eu pozele. Cred ca erau destul de contrariati de numarul mare de fotografii!

Am purtat:
-camasa - click AICI
-pantaloni: - Stradivarius
-colier: - Stradivarius
-pantofi: - Musette
-bratara: - Pandora

Mi-ar placea sa stiu daca voi purtati in general camasi! Sunteti adeptele stilului office sau purtati si camasi inflorate, ca a mea?

Astept cu mare drag comentariile voastre!

KISSES!



CONVERSATION

17 comentarii:

  1. Daaaa,ador camasile,si office,si inflorate,si in dungi sau patratele :)))) ....au iesit super pozele,camasuta e minunata <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Rodica pentru comentariul aprecieri. Ma bucur ca iti plac pozele. Eu am purtat ceva vreme camasi in numar mare si am ajuns sa ma cam satur de ele. Abia acum incep sa revina in viata mea, dupa cativa ani de pauza. Te pup, cu drag!

      Ștergere
    2. Si eu am avut perioade,acum de cand m-am ingrasat nu mai pot purta,stramte..se vede burta..largi...par si mai mare :))) ...dar tot mai am vreo doua la care nu renunt nicicum :D ...multi pupici draga mea!

      Ștergere
    3. La mine asa cum spuneam , de acum incep sa se adune...din nou! Te pup si te imbratisez, draga mea!

      Ștergere
  2. Vad la la Style gallery, pe pagina camasii, nu e nicio poza! Fugi si pune una de-a ta! ;) Eu asa fac... :))) Sunt precum soacra-mea: "Uite-te la mine, nu ca ma dau exemplu!"...


    E o camasa tare frumoasa, ca nuanta, finete, design! Imi place look-ul creat de tine, inspirata alegerea pantofilor! Stii ce mi-ar placea??? sa vad cum arata si cu o fusta deschisa la culoare! Tu ai, in mod sigur,imi si amintesc unele! ;)
    Cadrul ales, cu petalele de magnolie scuturate, e superb!

    Te pupacesc, draga mea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti atat de tare Ilda, cu soacra ta cu tot! Stiu ca mi-ai mai zis la alt outfit sa pun poza, am incercat si nu am reusit. Ei bine acum am reusit, dar totusi nu apare pe pagina camasii, dureaza oare o vreme pana se actualizeaza?
      Sa stii ca initial am vrut sa o port cu o fusta, dar pana la urma am ajuns la pantaloni pentru ca era o vreme cam urata...dar next time cu siguranta va fi cu o fusta si evident va si arat!
      E minunata primavara si ca si tine cad in contemplarea magnoliilor!
      Iti multumesc mult Ilda pentru cuvintele minunate, te imbratisez, cu drag si te pupacesc tare-tare!
      Weekend frumos draga mea!

      Ștergere
    2. Pai e proverbiala ideea asta a soacrei mele! Si mai are si alte dume la activ! :))
      Da, da, dureaza o vreme pana o "aproba" ei! Iti dai seama, se tem ca ar pune cine stie cine si ce! :)) Mie, la doua din trei postari nu mi-au aprobat de data asta! Si am incercat de mai multe ori! Sanatate, sa le fie de bine! :P

      Pupicei mii, Camelia!
      Weekend frumos in continuare! :)

      Ștergere
  3. o camasa superba pentru vremea asta minunata!

    RăspundețiȘtergere
  4. iti sta foarte bine,ar merge si cu o fusta! pupp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stella, da, cu siguranta merge si cu fusta, asa am vazut-o si eu in prima instanta, doar ca era atat de rece cand am facut pozele, ca am renuntat pentru moment! Dar urmeaza! Te pup draga mea!

      Ștergere
  5. Mie imi plac camasile, dar nu stiu cum imi lipseste fix aia alba, cu maneca scurta nu se pune. :) Imi place camasa, vad ca e sold out, ati lichidat stocul.
    Covorul de petale scuturate e sublim, cred si eu ca se facu coada, sotul meu are la serviciu un astfel de pom dar nu avem acces din pacate.
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sa stii ca este o camasa tare frumoasa! Despre covorul de petale, ce sa mai zic, il iubesc! Te pup draga mea!

      Ștergere