Elmiplant Seametry, produse atinse de puterea marii...

Dragile mele, astazi vin sa va aduc cateva informatii despre o gama destinata ingrijirii tenului matur, dar nu numai. La orice varsta avem nevoie de ingrijire de top!




Pielea fermă şi pomeţii ridicaţi formează triunghiul frumuseţii. Colagenul şi elastina sunt responsabili pentru fermitatea pielii lipsite de riduri şi perfect întinsă. Acidul hialuronic este cel care absoarbe apa şi păstrează pielea hidratată şi tonifiată. Odată cu trecerea timpului, activitatea genelor responsabile de sinteza şi dezvoltarea celor trei macroelemente menţionate anterior se diminuează şi, astfel, se reduc cantitatea şi calitatea moleculelor produse. Efectele vizibile sunt ridurile profunde formate în jurul nasului şi buzelor, pielea lipsită de strălucire şi tringhiul frumuseţii ce se inversează.


Puterea elmiplant Seametry

Seametry este o gamă dedicată îngrijirii tenului matur, peste 45 ani, fără să excludă posibilitatea utilizării pe un ten mai tânăr. Inspirată din natură, gama foloseÅŸte puterea marină pentru a restabili echilibrul pielii ÅŸi este îmbogăţită cu Wakamik Ester, un extras din celulele reproductive ale algei Wakame, ce activează genele responsabile pentru sinteza ÅŸi dezvoltarea celor trei elemente structurale de bază ale pielii – colagen, elastină ÅŸi acid hialuronic. Acest extras, împreună cu un concentrat activ, formează MATRIGENICS 14.G™, activ ce are puterea de a-i reda tenului matur aspectul ferm.


Crema antirid restructurantă de zi, cu SPF 15, elmiplant Seametry – 25 lei
 
Pentru a combate aspectul îmbătrânit al pielii mature, crema de zi Seametry antirid & restructurantă este îmbogăţită cu MATRIGENICS 14.G™. AcÅ£iunea sa ajută tenul să recapete „triunghiul frumuseÅ£ii”, în timp ce factorul de protecÅ£ie solară 15 protejază de razele nocive ale soarelui, recunoscut ca fiind factorul numărul 1 de îmbătrânire a pielii. Imediat după aplicare, pielea se simte eficient hidratată, suplă ÅŸi fermă. După doar două săptămâni de folosire zilnică, ridurile nazale, cele din jurul gurii ÅŸi ridurile de pe frunte sunt reduse semnificativ, iar după patru săptămâni conturul feÅ£ei este vizibil remodelat, în timp ce pielea este mai fermă, iar suprafaÅ£a ridurilor din zona ochilor este redusă cu până la 41%*.

Textura cremei permite absorbţia rapidă a produsului, conferind instantaneu senzaţia de hidratare, catifelare şi protecţie. Constituie o excelentă bază pentru machiaj.




Crema  antirid restructurantă de noapte, elmiplant Seametry – 25 lei

Crema de noapte Seametry antirid & restructurantă este, de asemenea, îmbogăţită cu MATRIGENICS 14.G™. AcÅ£ionează rapid, cu atât mai mult cu cât în timpul nopÅ£ii pielea este relaxată ÅŸi pregătită să primească aportul de substanÅ£e nutritive benefice. După doar două săptămâni de aplicare în fiecare seară, ridurile nazale ÅŸi cele din jurul gurii sunt reduse semnificativ, iar după patru săptămâni conturul feÅ£ei este vizibil remodelat, pielea devenind mai fermă. SuprafaÅ£a ridurilor din zona ochilor este redusă cu până la 31%*.
 
Datorită texturii produsului, crema este imediat absorbită în piele, conferind instantaneu senzaţia de hidratare, catifelare, protecţie şi relaxare.


Serum antirid ÅŸi restructurant pentru ochi, elmiplant Seametry – 25 lei

Serul Seametry pentru ochi are un puternic efect antirid datorită MATRIGENICS 14.G™. După aplicare, pielea devine mai suplă ÅŸi mai fermă, conturând ÅŸi dezvăluind forma naturală a ochilor. Imediat după folosire, pielea din jurul ochilor se simte mai netedă ÅŸi mai eficient hidratată, iar după patru săptămâni de utilizare, pungile de sub ochi sunt vizibil reduse, conturul ochilor este mai ferm ÅŸi remodelat, în timp ce lungimea ridurilor este redusă cu până la 40%*. 

Textura serului este asemănătoare cu cea a unui lapte demachiant, fluidă, foarte fină, produsul absorbindu-se total în piele foarte rapid şi constituind o foarte potrivită bază pentru machiaj.

Preturi foate bune au aceste creme care promit sa ne fie aliati in lupta impotriva trecerii timpului.Mama mea foloseste in prezent serumul pentru ochi si e tare incantata de el.

Voi ati vazut aceasta gama in magazine? A incercat-o cineva?

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu