Costume de baie inflorate!

Astazi va prezint inca doua din costumele de baie care au vazut marea anul acesta. Ambele sunt Calzedonia, pentru ca trebuie sa recunosc ca atunci cand gasesc un brand care ma multumeste nu prea mai caut un altul. Evident daca mi-ar iesi in cale ceva care sa imi placa foarte mult, da, as incerca dar cum la noi oferta este mai mult decat limitata in acest sector sunt consecventa alegerii pe care am facut-o!

Recunosc ca nu am cumparat niciodata un costum de baie on-line, nu inca, nu am gasit nimic care sa ma faca sa oftez, asa ca...In plus imi place sa vad cum se aseaza, cum e materialul, pana nu am experienta cu brandul respectiv, nu ma arunc cu capul inainte. Daca as gasi Calzedonia on-line alta ar fi situatia, dar momentan sunt multumita ca exista si in Romania, nu ca acum cativa ani!

Revenind la costumele mele de baie...

 Primul are sutien triunghi, iar slipul l-am ales intr-una din culorile sutienului pentru simplul motiv ca nu am mai gasit slipul din compleu, se vanduse marimea mea, dar mie imi place combinatia care a iesit. In plus se poarta inca astfel de asocieri. Nu se vede dar sutienul are cateva paiete pe flori. Slipul este tip brazilian. Imi plac mult costumele de baie accesorizate cu pietre, paiete, tot soiul de aplicatii, le consider speciale, asa ca le tot cumpar!





















Cel de-al doilea costum este si el inflorat dar diferit ca si model al sutienului. Si la acest costum slipul este tip brazilian. Nu stiu daca voi ati observat, dar in ultimii doi-trei ani au luat iarasi avant slipurile tip brazilian. In garderoba mea se gasesc si un tip si celalalt inca. Cu acesta insa nu am multe fotografii pentru ca din pacate card-ul meu foto a fost introdus intr-un card reader nepotrivit si am pierdut o buna parte din fotografiile de la mare! Cateva tinute lipsesc cu totul spre nefericirea mea. Incercam acum sa vedem daca le mai putem recupera, dar sunt slabe sansele....








Vantul si sorele in ochi si-au facut de cap in aceste ultime fotografii si nu stiu de ce nu port ochelarii de soare...Vara viitoare...

Spuneti-mi si voi care sunt criteriile pe baza carora alegeti costumul de baie: culoare, forma sutienului, tipul de slip. Sunt curioasa sa stiu care a fost culoarea sau modelul verii pentru voi.

Va astept cu drag impresiile!

KISSES!


CONVERSATION

8 comentarii:

  1. sunt faine ambele, dar cred ca primul ma atrage mai mult :).

    eu plec mereu de la ideea unui sutien cu putin burete :)). deh... ca sa nu arat a baietel :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da, si eu tot cu burete! Toate costumele mele de baie il au, haha! Pupicei Alina!

      Ștergere
  2. ne e dor de plajaaa...cel putin mie ca nu am facut decat una acest an...si am marea la 5 minute de mine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Coco, mi se pare tare frumos sa stai la male si tostusi deprimant sa nu ai timp sa mergi la plaja. Probabil iti zici mereu ca ai timp, ca e si maine o zi! Kisses!

      Ștergere
  3. Ador costumele de baie cu flori, insa spre deosebire de tine, le-am comandat pe toate online, pe cele mai multe de pe Asos.com, unde gasesc de fiecare data ceva diferit.
    Dintre costumele tale, favoritul meu este al doilea, dar ambele iti vin frumos pe corp. Singurul motiv ar fi sutienul, nu ma prea impac eu cu cele triunghi, dar in cazul tau nu este o problema ( eu am un bust micuÈ›)
    Cand imi cumpar un costum de baie, tin cont de design, orientandu-ma spre croieli care sa ma avntajeze. Conteaza mult si nuanta, dar mai ales imprimeul si nu ma atrag costumele simple, intr-o singura culoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, nici eu nu sunt fan costume de baie monocrome, poate doar daca au aplicatii, pietre, paiete etc, altfel nu! Imi place mult Asos, cumpar enorm de la ei, dar uite ca nu am spart gheata si la costumele de baie. Dar promit sa ma uit! Merci draga mea Catalina ca ne-ai impartasit din preferintele tale! Pup!

      Ștergere
  4. Foarte frumoase amandoua :-) Eu nu ma ghidez dupa ceva anume cand aleg un costum, imi place il cumpar :-)
    Singura conditie: sa aiba o cupa generoasa (bustul nu ma ajuta) :-)))))
    Foarte tare blog-ul!!
    Felicitari Camelia :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci Oana, esti o scumpa! Cred ca toate functionam dupa principiul tau, cumparam ce ne place, ar fi culmea sa ne torturam singure cu ceva neplacut, haha!
      Merci de vizita, te pup!

      Ștergere