Flowers again and again!

Serile mele la mare au fost sub semnul rochiilor cu print floral. Mie imi este imposibil sa ma plictisesc de o rochie cu flori. Sunt fascinata de imprimeuri, mereu gasesc cate unul care ma atrage iremediabil...Asa cum sunt sigura ca stiti, anul acesta a fost anul florilor supradimensionate. Am iubit rochia aceasta inca de cand am vazut-o pe Asos pe la inceputul anului dar nu am cumparat-o imediat ci am asteptat reducerile! Este una dintre cele mai frumoase rochii, usor de purtat si care ma face sa ma simt ca o printesa. 

In curand va pregatesc un articol presarat cu sfaturi despre cumparaturile pe Asos. Este site-ul meu preferat pentru cumparaturi on-line si nu regret nici o piesa pe care am luat-o de la ei. Si nu, nu ii ridic in slavi gratuit, nu am vreun contract de colaborare cu ei, poate fac cu bloggeri foarte mari astfel de contracte..In orice caz cumpar foarte-foarte des de la ei... 

Rochia mai avea un strat bogat de tul pe dedesubt dar pe care l-am indepartat pentru ca ii dadea foarte mult volum si nu imi doream sa arat totusi ca o papusa! Si asa, materialul si croiul ofera muuult volum!

 





























Am purtat:
-rochie: - Asos
-sandale: - Il Passo

Serile de vara sunt intotdeauna speciale si privind fotografiile m-a cuprins nostalgia vacantei...

Povestiti-mi si voi cate ceva despre vacanta voastra ca eu v-am facut capul mare deja cu a mea. Ce ati facut, pe unde ati cutreierat...Va astept cu drag impresiile, povestile!

KISSES!

CONVERSATION

10 comentarii:

  1. E superba rochia, imi place la nebunie cum iti vine!! Are un print senzational de frumos <3 Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte frumoasa si in sfarsit,nu e scurta. lungimea imi place mult si iti vine perfect! pupp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, mult! Desi eu prefer rochiile scurte precum bine stii! Te pup!

      Ștergere
  3. Este deosebita rochia. Mi-ar fi placut sa o vad si cu tul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti superba .... pana si acadeaua e asortata cu tinuta :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Vai, cat de frumoasa e rochita! Nu cred ca am mai vazut o rochie atat de frumoasa! Am oftat privind imaginile si gandindu-ma la vara care tocmai s-a sfarsit.

    RăspundețiȘtergere