Mona's Party

Dragile mele, vinerea trecuta am participat cu drag la aniversarea blogului Monei! Cinci ani de activitate, cinci ani in care a realizat tot ce si-a propus! Sunt sigura insa ca mai are inca muuuulte planuri in asteptare...




Petrecerea a avut loc în Restaurantul La Bordei, iar în cadrul evenimentului participantele au fost răsfățate la cornere speciale unde au putut încerca diverse servicii și au testat produse. Nu au lipsit nici exclusivitățile!
În cadrul evenimentului invitatele au putut încerca în premieră în România manichiura cu imprimare digitala efectuată de Ink Nails Studio. De asemenea, The Body Shop a lansat în premieră un nou parfum, Black Musk, care se alatură colecției de moscuri, dulce la exterior, pătimaș la interior, atât de captivant încât te va ademeni către latura sa "întunecată".




La cornerul dedicat îngrijirii pielii, The Body Shop a fost prezent cu noua gamă Oils Of Life, ritualul intens revitalizant cu 3 uleiuri prețioase din semințe, ce dă o nouă viață tenului tau. Tot de răsfățul pielii s-au ocupat și specialiștii Secom la cornerul dedicat unde invitatele au putut testa texturi și arome, descoperind fito-dermatocosmeticele Life-flo.

De coafat s-a ocupat echipa de specialiști de la Robert Both Studio, iar pe partea de machiaj au fost disponibile sesiuni de make-up efectuate de make-up artistul Yves Rocher, în cadrul cărora invitatele au descoperit ultimele noutăți. De asemenea, machiaje au fost efectuate și la standul Flormar.
Participantele la petrecere au avut parte È™i de prezentări în care au aflat care sunt cele 5 tendinÈ›e în make-up în 2016 cu Flormar, care sunt cei 5 paÈ™i în ingrijirea tenului cu The Body Shop, 5 sfaturi pentru unghii sănătoase de la CND Vinulux È™i cum  poÈ›i trece cu uÈ™urință prin 3 stiluri diferite de coafuri în 5 minute cu specialiÈ™tii Robert Both Studio.




Și bineînțeles, nu a putut lipsi o frumoasă prezentare de moda. Atelierul de creație Onebeat Fashion a prezentat o selecție de rochii de ocazie, perfecte pentru sezonul de toamnă. Materiale delicate, croieli aparte și dantele deosebite au fost folosite pentru a pune în evidență feminitatea și pentru a oferi un plus de eleganță. În deschiderea prezentării, Irina Lalciu a susținut un show de Vogue excepțional, un stil de dans inspirat din marile prezentări de modă. Multipla campioană a României la Hip Hop Internation alături de trupa sa, Frontline Crew, începând cu 2015, adaugă parmaresului ei și titlul de campioană europeană la Vogue în cadrul SDK Cehia. Îi mulțumim pentru onoarea de a o avea prezentă la eveniment prin amabilitatea OneBeat Entertainment Solutions.

AÈ™adar,  petrecerea a fost una specială, plină de surprize!

Sponsori È™i parteneri:  The Body Shop, Yves Rocher, Secom, L'Oréal Paris, Maybelline, Flormar, Robert Both Studio, Ink Nails Studio, One Beat Fashion, Elmiplant, B.U., Centrul de Estetica Hipocrat, GWS Organic Beauty Center&SPA, Remington, CND Vinylux TopLine, Kashmir Hair System, Beauty Free.

Personal m-am simtit minunat, am socializat cu bloggerite dragi mie, am admirat minunatele rochii Onebeat Fashion si cornerele dedicate rasfatului nostru!

Si pentru ca nu puteam sa nu va prezint si tinuta purtata de mine, o vedeti mai jos!


























Am purtat:
-fusta: - Asos
-top: - Zara
-geanta : - River Island via Asos
-pantofi: - Truffle Collection via Asos


La Multi Ani! Mona draga, ma bucur mult ca am putut sa fiu alaturi de tine intr-un moment atat de important! Abia astept editia urmatoare!



KISSES!


CONVERSATION

8 comentarii:

  1. Multumesc mult! Te astept cu drag si la editia urmatoare! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoasa seara,ma bucur ca ne-am revazut,te pup <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oana, tu esti o persoana minunata, cu care ador sa ma intalnesc! Intotdeauna pozitiva si cu zambetul pe buze! Te pupacesc, cu drag!

      Ștergere
  3. Foarte frumoasa tinuta ta, in special pantofii, dar nu numai

    http://strumfette.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere