Gymboland, magia copilariei!


Gymboland 1 iunie


Cine nu are copii, nu stie cat este de important un loc de joaca! Trebuie sa marturisesc ca nu este data in care sa ajungem la mall, sa trecem pe langa Gymboland si Beatrice sa nu isi doreasca sa intre, macar pentru 10 minute daca nu avem timp sa stam! E un loc magic, va asigur!


O dată pe an, în întreaga lume, este sarbatorită magia copilăriei - cu al său parfum, surâs, visuri și speranțe de nezdrobit, un univers de basm ce ne poartă în brațele sale, amintindu-ne de delicatețea celei mai frumoase perioade a vieții noastre. De 1 iunie, harta distracției include Gymboland Băneasa, Mega Mall, AFI Cotroceni, Promenada, Veranda, Gymboland VIVO! Constanța, iar în Ploiești Gymboland Shopping City și AFI Ploiești. Toată familia este invitată în locurile de joacă Gymboland pentru a simți încă o dată ce înseamnă a fi copil!

Deschizând larg ușa copilăriei, locul de joacă preferat îi va încânta pe cei mici cu o serie de activități desprinse din povești. Copiii vor regăsi aici o lume a jocurilor cu bile colorate, topogane, trambuline, iar cei mari se vor relaxa în spațiile special amenajate pentru adulți.


Gymboland 1 iunie


De 1 iunie, vino cu cei mici pe tărâmul ludic GYMBOLAND unde animatorii orchestrează cu măiestrie un spectacol în culori și creează alături de ei instrumente muzicale jucăușe precum tamburine, viori sau microfoane.

Petrece Ziua Internațională a Copilului în stil armonios și alătură-te copiilor tăi în dansurile cu baloane, Limbo Party, Karaoke Party sau Street Dance Party. Echipa Gymboland îi va susține pe cei mici în activități creative și împreună vor confecționa: chitara Rock & Roll, pălăria mexicană, nai și vioara, instrument cu clopoței, curcubeu muzical, albinuța drăguță.

Sărbătorește de 1 iunie în locurile de joacă Gymboland și copiii vor primi o mulțime de cadouri, baloane, momente de fericire și clipe de neuitat.


Gymboland 1 iunie


Cu o expertiză de peste 11 ani în domeniul entertainment-ului educațional, Gymboland a reușit să creeze o ambianță perfectă, care să transforme fiecare loc de joacă într-un spațiu preferat de toți copiii. Elementele recreative și interactive aduc împreună educaționalul și distracția prin cele mai atrăgătoare metode de petrecere a timpului liber pentru cei mici.

Prima zi de vară înseamnă culori, muzică, forme jucăușe, zile mai lungi ce îmbie la mai multă joacă, dar și cea mai cool petrecere de Ziua Internaționala a Copilului, numai la Gymboland.

Petrece prima zi din Iunie în stil muzical la GYMBOLAND!

Noi le trecem pragul de cate ori avem ocazia! In cazul vostru cum sta treaba? Va astept cu drag parerile!

KISSES!





CONVERSATION

1 comentarii:

  1. Ce dragut. :) Orice copil si-ar dori sa fie acolo. :)

    Sa ai o saptamana frumoasa!

    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere