Cele mai bune oferte vin de la Marionnaud!


oferta MARIONNAUD


Da, da, da, acesta este adevarul! Si cu siguranta sunt pe pagina lor on-line! Sigur, au oferte si in magazin, asa cum au si alte magazine fizice gen Sephora sau Douglas, dar eu cred ca site-ul face cu adevarat diferenta!

Ceea ce veti vedea in continuare asteapta de foarte multe luni sa vada lumina, pentru ca le-am tinut intr-o punga cu gandul clar sa vi le prezint si voua, pentru ca merita. Nu mai stiu, evident ce produse au fost oferite la care anume cumparaturi, dar stiu care au fost acestea, asa ca vi le voi prezenta aleator! Cu exceptia ultimei oferte care a fost foarte recenta si pe care o retin bine. Concluzia este ca fiecare comanda a fost insotita de un frumos cadou.

Incep cu setul minunat Black Opium de la YSL care contine parfum si o lotiune de corp sclipicioasa care insa nu mai este in cutie, am folosit-o la un moment dat si nu mai stiu pe unde am pus-o!

oferta MARIONNAUD


Alien Eau Extraordinaire de la Thierry Mugler 


oferta MARIONNAUD


Agent Provocateur este brandul pe care il veti gasi in exclusivitate in Marionnnaud!


oferta MARIONNAUD


Luna Les Belles de Nina by Nina Ricci!


oferta MARIONNAUD


Urmatorul produs a fost un cadou la cumparatura, va imaginati? Trussardi My Scent 100 ml parfum pentru par! Mmmmmm, miroase atat de bine!


oferta MARIONNAUD


Pe langa arome, pentru ca vedeti si voi, sunt dependenta de parfumuri, uneori gandesc si un pic mai practic! Asadar intr-una dintre comenzi am optat pentru un demachiant bifazic pentru ochi de la Lancome.L-am avut de mai multe ori si revin frecvent la el pentru ca este absolut minunat!

Apoi, rujurile, vai, sunt pur si simplu obsedata de ele! Asadar YSL Rouge Volupte Shine Oil in Stick a fost alegerea mea, in nuanta 50 Fuchsia Stiletto! Imi plac foarte mult rujurile YSL pentru ca se aplica extrem de usor si sunt rezistente si foarte confortabile, nu trebuie sa le reaplici din ora in ora!


oferta MARIONNAUD


Apoi pentru ca vorbeam de a fi practic, intr-una dintre comenzi am optat pentru doua geluri de dus, unul marca proprie Marionnaud cu miros de trandafir si unul gurmand, de asemenea care se gaseste exclusiv in Marionnaud, Spa Secret Miracles of Bali cu aroma de cocos si frangipani! Sa fiu sincera mirosul de cocos nu il simt, ceea ce nu ma deranjeaza, pentru ca uneori este greoi, sufocant, pentru mine cel putin!

Apoi am ales o lotiune de corp cu mastic si ulei de argan bio, de asemenea un brand care se gaseste exclusiv in Marionnnaud!

Trebuie sa fiu sincera si sa spun ca ma atrag foarte, dar foarte mult marcile aflate eclusiv in Marionnaud pentru ca sunt usor exotice, gasesc combinatii inedite de arome, calitatea este ireprosabila, ambalajele atragatoare, din punctul meu de vedere au toate calitatile pe care le caut la un produs!


oferta MARIONNAUD


Setul de produse travel size Clarins a fost un cadou! Atat crema exfolianta cat si crema multi regeneranta de noapte au 15 ml fiecare, un gramaj din care cu siguranta poti sa iti faci o parere dupa utilizare! Si pentru ca sunt perfecte pentru calatorie, le ador!


oferta MARIONNAUD


Paleta de 8 farduri Estee Lauder a fost de asemenea un cadou! Grozav, nu este asa? Si extrem de purtabile as zice ca si nunate!


oferta MARIONNAUD


Apoi am avut cateva cadouri pentru barbati, care evident au ajuns la sotul meu! Cele de la Bvlgari, Man in Black au venit minunat ambalate in cutiute, nu ai cum sa nu le iubesti! Un after shave de 30 ml si o apa de parfum de 15 ml, pefecte si ele pentru a fi puse in trusa de calatorie!


oferta MARIONNAUD


Apoi un after shave de la Givenchy, Gentlemen Only - 30 ml, ce spuneti de asta?


oferta MARIONNAUD


O mini mascara Lancome Hypnose! Imi place maxim, mai am aceasta mascara si din alte oferte!


oferta MARIONNAUD


Un mini parfum Bvlgari Aqua Amara de 15 ml!


oferta MARIONNAUD


Apoi un set de cosmetice pentru barbati Biotherm Homme care a venit intr-un etui pe care l-am ratacit! Mini gel de dus 40 ml, crema hidratanta 20 ml, gel de curatare pentru fata 40 ml!


oferta MARIONNAUD


Ultima oferta cumparata a fost o oferta de vineri, cand intre 12-14 au pe site o oferta super tentanta! Asadar eu am achizitionat acest minunat parfum, Les Gourmandises de Luna by Nina Ricci, o editie limitata! Stiti ca iubesc editiile limitate? Si mai stiti ca sunt colectionara de parfumuri? Si de sticle de parfum goale? Daaa, cam nebuna, dar asta sunt!


oferta MARIONNAUD


Cele doua minunate parfumuri alaturi, ca sa vedeti si voi ca nu sunt la fel, daaaa?


oferta MARIONNAUD


oferta MARIONNAUD


Iar cadoul primit a fost acest set Lancome care contine o mini mascara Hypnose Drama 2 ml, un mini parfum La Vie est Belle 4 ml si un serum Advanced Genifique 7 ml, un produ pe care l-am tot incercat si care imi place maxim!


oferta MARIONNAUD



Ei bine, am ajuns si la finalul acestui articol! Acum e randul vostru sa imi spuneti ce oferte tentante ati mai bifat in ultima vreme!

Va astept cu mare drag comentariile!

KISSES!


CONVERSATION

2 comentarii:

  1. Si mie mi se pare ca pe online Marionnaud e cel mai tentant, sper sa aduca mai multe marci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar iti dai seama cum ar fi bugetul nostru cu si mai multe marci? Glumesc, normal! Este minunat sa avem de unde alege, in fond limita ne-o impunem singure! Mie imi place maxim ca au aceste oferte si sper sa continue!

      Ștergere