Ce cadouri merita sa facem de 8 martie


 Guerlain - Vera Wang


Ziua de astazi parea sa fie o zi ca oricare alta, o zi in care merg la serviciu, am un milion de treburi de rezolvat si trebuia sa se incheie cu un eveniment frumos! De fapt trebuie sa recunosc ca zilele mele nu sunt niciodata banale, obositoare daaaa, dar banale nu!
Pentru ca asa cum stiti sunt medic si zilnic ma intalnesc cu o multime de oameni care chiar daca au o patologie sau alta au in spate o poveste si asta ii face unici iar munca mea nu este niciodata monotona! Eu sunt printre cei norocosi care se duc cu drag la serviciu!!!

Ziua insa devine si mai frumoasa atunci cand ma suna curierul sa imi spuna ca are un pachet pentru mine! Stiam de unde este pachetul, il asteptam cu nerabdare, asa ca am sunat-o pe mama sa il preia ea, eu eram inca la serviciu. 

Va dati seama ca abia asteptam sa ajung acasa sa imi desfac pretiosul colet si de data asta m-am bucurat tare ca mama nu imi desface coletele...era inauntru ceva pentru ea! Beatrice mai are acest minunat obicei, dar mama nu! 

Asadar, am ajuns acasa si am putut sa imi desfac si minunatul colet in care se afla un cadou pentru ea, pentru mama! 

O sa va arat si voua despre ce este vorba pentru ca sunt sigura ca va va placea si sper sa va gasiti inspiratia pentru un cadou pentru o fiinta draga voua, pentru ca da, Ziua Femeii bate la usa!

8 Martie este acel moment pentru care atunci cand eram mica ( adica peste varsta de 8 ani, cam asa ) strangeam bani cu muuulte luni inainte sa ii cumpar mamei ceva ce ii placea. Si pentru ca mama iubea parfumurile de multe ori ii cumparam un parfum, alteori un bibelou sau o vaza de cristal!

Si sa stiti ca si acum mama iubeste parfumurile, cred ca pasiunea asta am mostenit-o de la ea! Dar pe de alta parte cred ca orice femeie le iubeste, cred ca si mama ta le iubeste exact ca si tine! Si de ce sa nu-i faci un cadou frumos si parfumat de care sa-si aduca aminte cu drag pana la urmatorul cadou???

Iar eu vreau sa va povestesc despre doua parfumuri noi pe care le-am ales de pe Aoro, pentru ca daaa, am facut alegeri foarte inspirate, chiar daca unul dintre ele a fost pe nemirosite.

Va spuneam ca inainte sa comand ceva ma documentez, vad poze, cistesc review-uri cat mai multe, nu imi place sa cad asa, in gol si sa simt ca mi se naruie lumea atunci cand constat ca nu imi e chiar pe gust un anumit produs, de orice fel ar fi el! Pe de alta parte este bine uneori sa mergi si pe intuitie, pentru ca sigur ca da, o stim cu totii, gusturile nu coincid in totalitate si ce bine ca este asa!!!!!

Ahhh, dar inainte de toate vreau sa va arat doua chestii super misto pe care le-am descoperit pe acelasi site si anume in categoria truse machiaj am gasit aceasta minunatie de seturi de pensule cu buretei in aceeasi culoare! Ce spuneti, cum vi se pare?


pensule


Si pentru ca parfumurile Gucci imi plac tot mai mult in ultima perioada va recomand ultima lor noutate, pe care am gasit-o si pe site si care miroase super bine!


gucci



Dar sa nu va mai tin de vorba, sa va arat ce am comandat!

Sunt doua parfumuri, doua pentru ca si eu sunt femeie da? Ziua de 8 Martie imi este dedicata si mie si va spun cu mana pe inima ca ador sa imi fac singura cadouri! Sigur imi iau ceva ce imi place, haha!


Guerlain Rosa Pop


Primul dintre ele este de la Guerlain, din gama Aqua Allegoria si se numeste Rosa Pop. Este o editie pentru Duty Free pe care eu o mirosisem in drumurile mele prin aeroport dar pe care nu apucasem sa mi-o cumpar!


Guerlain Rosa Pop


Are acelasi tip de sticla ca si intreaga colectie Aqua Allegoria, doar ca ii lipseste gratarul metalic auriu din partea de sus a sticlei! Dar asta nu inseamna ca este mai prejos decat suratele din aceasta colectie, pot spune ca este una dintre cele mai efervescente ape alegorice pe care le-am mirosit!


Guerlain Rosa Pop


Sunt fascinata de casa Guerlain, nu de acum, nu de ieri, iar povestea de dragoste creste pe zi ce trece, dorinta de a incerca diversele arome nu imi da pace!

Revenind la aroma de fata trebuie sa va spun ca rozul acesta delicios se regaseste din plin si in interiorul sticlutei nu doar pe ambalaj.


Guerlain Rosa Pop


Parfumul lansat in 2016 este o fantezie roz floral-fructata, care include ca si note de varffructe de padure si lamaie dar nu va temeti, parfumul este fructat dar nu in asemenea masura incat sa mirosi a limonada, haha! Va asigur ca se deschide cu note dulci, extrem de placute, deloc greoaie sau apasatoare!


Guerlain Rosa Pop



Notele de mijloc isi fac rapid simtita prezenta impletind intr-un melanj armonios trandafirul, bujorul si violeta! Ce poate fi mai ademenitor de atat? Hmmm, pentru mine acestea sunt unele dintre florile mele cele mai iubite! Violeta si bujorul aduc o nota delicata de flori de primavara care fac acest parfum unul atat de feminin si usor de purtat!

Notele de baza sunt note lemnoase, dar se sting subtil pe piele fara a fi pregnante si fara a domina acest parfum!

Concluzia mea este ca e un parfum delicios, nu trebuie sa va fie teama ca ar fi un parfum greoi, este luminos si jucaus si va veti indragosti cu siguranta de el.


Lovestruck Floral Rush de la Vera Wang


Cel de-al doilea parfum, Lovestruck Floral Rush de la Vera Wang, a fost o alegere la care m-am gandit mult pentru ca parerile erau impartite asupra lui, era cumva descris ca un parfum in care predomina moscul si imi era teama de acest fapt. Nu imi doream ceva greu digerabil si nici vreo ciudatenie parfumata neinteleasa.

Personal prefer aromele dulci, florale, usor de purtat de aceea am asteptat cu emotie acest parfum cumparat sub imboldul....sticlutei! Daaaa, uite ca fac si astfel de fapte, cumpar pentru ca imi place mult ambalajul! Se pare ca pentru mine conteaza!

Bucuria insa a fost pe masura, pentru ca imi place atat de mult aceasta aroma!


Lovestruck Floral Rush de la Vera Wang


Se deschide cu note de sampanie, piper roz si floare de cais, deci este un parfum condimentat, dar dulceag, floral, ademenitor!

Notele de mijloc impletesc armonios frezia, o alta floare de primavara al carui miros il ador, galbenelele si floarea pasiunii! As spune ca este o combinatie tare ciudata de flori, nu cred sa mai fi intalnit pana acum galbenelele incluse in vreun parfum, dar este o combinatie extrem de reusita, in orice caz!

Notele de baza sunt mult mai pregnante decat la parfumul anterior, se simt mai  mult pe piele si contin mosc, lemn de cashmir si ambra.


Lovestruck Floral Rush de la Vera Wang


Este un parfum minunat care poate fi un cadou excelent pentru mama ta, prietena ta sau de ce nu, pentru tine! Are un pret foarte bun pentru 50 ml, doar 109 lei si cred ca va fi un cadou foarte apreciat de oricine l-ar primi! Si cum sa nu fie? Tie nu ti-ar placea sa il ai pe masuta de toaleta????


Lovestruck Floral Rush de la Vera Wang



Asadar, iata cu ce m-am mai delectat eu astazi si va invit si pe voi sa imi spuneti care dintre cele doua alegeri ale mele va face cu ochiul! Sau sa imi lasati aici preferintele voastre parfumate, imi place sa am inspiratie, haha!

Daca sunteti in cautarea unui cadou nu uitati, sa aruncati o privire si AICI , ofertele se actualizeaza constant!

KISSES!

#notinoromania


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu