Perfect Cleaning



perfect cleansing


Varsta devine pentru fiecare dintre noi o piatra de hotar! Si mai devreme sau mai tarziu vom simti ca incepe sa conteze! Inca ma bucur atunci cand cineva care nu ma cunoaste nu imi da anii pe care ii am iar eu nu simt varsta pe fata mea si sper sa o simt cat mai tarziu posibil!!!

Ce fac sau mai bine zis ce am facut pentru asta? Cred ca este simplu si firesc sa ai grija de tine si acest lucru trebuie sa inceapa din adolescenta. Curatarea profunda a tenului trebuie sa fie primul pas la care sa te gandesti, cu atat mai mult daca te si machiezi!


Daaaa, stiu, cand ajungi acasa dupa o noapte in club parca nu iti mai vine decat sa iei perna in brate si nicidecum sa incepi un intreg ritual de curatare! Am fost in aceasta situatie, stiu asta, si nu o sa va spun acum ca nu mi s-a intamplat niciodata, dar absolut niciodata sa ma culc cu machiaj pe fata. Mi s-a intamplat si imi amintesc si fata din oglinda de a doua zi de dimineata si tenul tern si fara stralucire...Dar mi s-a intamplat rar iar in ultimii muuuulti ani, am fost cuminte si mi-am dus la bun sfarsit ritualul de curatare! A devenit placerea mea, nu o mai vad ca pe o corvoada, poate si pentru ca asa cum va spuneam la inceputul acestui articol, am devenit mai constienta de fiecare mic rid si de faptul ca varsta conteaza!

Ce fac eu mai exact? Iti spun si tie ca doar nu e nici un secret, este doar o etapa pe care sunt sigura ca si tu o cunosti foarte bine! Ramane in schimb sa o si pui in practica!

Curatarea pielii incepe la mine cu demachierea ochilor! Aleg pentru aceasta zona extrem de sensibila un demachiant special. Se stie ca pielea din aceasta zona este extrem de delicata si sensibila, mult mai subtire decat pielea de pe restul corpului, nu are glande sebacee, deci este supusa unei deshidratari mai accentuate iar liniile si ridurile fine se instaleaza rapid.

Si pentru ca vorbim de demachierea ochilor, asa cum spuneam, aleg un demachiant special pentru aceasta zona, de cele mai multe ori unul bifazic, pentru ca desi nu imi aplic un machiaj rezistent, totusi demachiantul bifazic cred eu ca ma ajuta cel mai mult sa imi curat rapid si eficient machiajul fara a insista prea mult! Pentru ca da, avand si o parte uleioasa aluneca practic pe pleoapa ceea ce este ideal pentru ca nu trebuie sa freci si sa tot ferci zona pana intinzi pielea.

Atunci cand fac articole despre produsele terminate constat ca demachiantele sunt pentru mine cele mai numeroase articole terminate si trebuie sa va marturisesc ca imi place mereu sa incerc lucruri noi, branduri noi, produse pe care nu le-am mai folosit! De aceea sunt vesnic in cautarea unor produse foarte bune, citesc review-uri, aproape niciodata nu cumpar asa, la nimereala si de aceea atunci cand am descoperit ce oferta mai mult decat generoasa are Aoro.ro  si la ce preturi bune, am zis ca nu este adevarat! Dar surpriza! Este cat se poate de adevarat!

De la gand la fapta a fost doar un pas si m-am pus pe studiat oferta, am pus in cos si tot am pus, am mai redus numarul, am adaugat din nou si tot asa vreo cateva zile mi-am petrecut timpul liber in cel mai agreabil mod. M-am hotarat pana la urma la trei produse, cele pe care vi le arat si voua dar credeti-ma, a fost foarte, foarte greu acest lucru si mi-au ramas in asteptare muuuulte si minunate produse pe care chiar imi doresc sa le incerc. Cu siguranta la ei am gasit cel mai bun pret si livrarea este extrem de rapida, in doar doua zile au ajuns la mine. Iar acum au in Bucuresti in Mall Promenada si un magazin fizic de unde puteti ridica ce ati comandat fara sa mai platiti transport!

Dar sa revin la ce mi-am cumparat! Pai asa cum spuneam mi-am luat in primul rand un demachiant bifazic de la Lancome .


lancome


L-am mai avut si in trecut si desi imi place mult sa incerc lucruri noi, pentru ca mi-a placut foarte tare, am decis sa ma intorc la el. Desi eu l-am cumparat in varianta de 125 ml, mi se pare spornic si mai presus de toate este atat de bland cu ochii, nu ustura absolut deloc, nu inteapa, nu produce nici cel mai mic disconfort la acest nivel ceea ce este perfect. Il recomand si sper sa il incercati, pentru ca sunt sigura ca va veti indragosti de el.

Este un demachiant bifazic, ceea ce inseamna ca trebuie agitat bine inainte de utilizare pentru a amesteca perfect cele doua faze ale sale. Discheta demachianta umezita poate fi lasata cateva secunde pe pleoapa pentru a dizolva machiajul si apoi se sterge usor, prin alunecare. Este perfect din punctul meu de vedere , iar producatorul spune ca indeparteaza si mascara rezistenta la apa. Lasa pielea foarte curata, curata bine mascara astfel incat dimineata sa nu ai ochi de panda, haha! Nu mai spun ce mult imi plac ambalajele lor dragute, e o adevarat bucurie pentru mine sa il am din nou pe noptiera.

In plus trebuie sa stiti ca este potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea sensibila fiind testat dermatologic. Deci inca o bila alba.

Dupa ce demachiez bine ochii trec la restul fetei si aici am variante mai multe pe care le folosesc alternativ, dupa dispozitie as putea spune.

Folosesc destul de frecvent demachiante cremoase, care sa ma ajute sa indepartez eficient machiajul fetei, dar care sa imi lase tenul suplu si catifelat dupa utilizare.

Am ales sa incerc un demachiant pe care nu l-am mai folosit pana acum si este vorba despre Nuxe Lapte demachiant Confort , un demachiant pentru fata, ochi si buze, destinat pielii normale-uscate sau sensibile. 


nuxe



 Acest minunat demachiant are extract din petale de trandafir si un miros subtil al aceleiasi minunate flori. V-am mai spus eu si cu alte ocazii ca intotdeauna voi prefera ca produsele mele sa aiba o aroma placuta. Nu contine parabeni, iar 96,4 % din ingrediente sunt de origine naturala. Pot sa va spun ca este extrem de fluid dar in acelasi timp cremos si nu este necesara o cantitate prea mare de produs pentru o curatare ca la carte. Se dozeaza perfect fiind un produs cu pompita!

Lasa pielea perfect curatata, moale, fina si discret parfumata,vi-l recomand cu mare drag, sunt absolut convinsa ca va va placea la fel ca si mie. Sincer m-a facut tare curioasa sa mai incerc si alte produse Nuxe si cred ca nu voi intarzia mult cu achizitionarea lor.

Ultimul produs pe care mi l-am luat si despre care vreau sa va vorbesc este tot o noutate pentru mine. Am ales o apa micelara de la Biotherm. Este destinata tuturor tipurilor de ten, inclusiv cel sensibil si imi place mult asta pentru ca nu mai stau sa imi pun intrebari daca o sa mi se potriveasca sau nu.

Aceasta apa micelara este destinata atat tenului cat si zonei ochilor, contine complexul MULTI-DETOX, care favorizeaza eliminarea toxinelor mediului inconjurator sau chiar cele produse de propriul organism, intr-un singur gest!

Si pot sa va spun ca este foarte eficienta, curata cu delicatete dar in profunzime. Este un produs foarte bun si va recomand si voua sa o incercati pentru ca sper ca stiti ca va fac doar recomandarile care chiar merita!


biotherm


Stiti desigur cat de eficiente si blande cu tenul sunt apele micelare iar un punct in plus ii acord si pentru faptul ca are pompita. Personal gasesc foarte igienic acest lucru dar si extrem de comod.

Etapa urmatoare in cazul meu ar fi aplicarea unui tonic sau in unele momente a apei termale care sa sterga ultimele urme ale demachiantului. Evident ca ma ocup ulterior si de hidratare, dar despre asta promit sa va scriu un alt articol cu toate detaliile!

Mi-ar placea tare mult sa imi spuneti care sunt produsele voastre preferate pentru demachiere, daca folositi un demachiant special pentru ochi, daca va place un demachiant clasic sau folositi o apa micelara! Si vreau sa imi spuneti ce noutati ati mai descoperit in materie de brand-uri in ultima vreme, poate imi dati si mie vreo idee noua, haha!

Ahhh, si daca esti in cautarea unei super oferte nu uita sa arunci o privire si AICI , iti va placea cu siguranta ceea ce vei descoperi!

Va astept cu mare drag parerile!

#notinoromania


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu