Magnolia Sensuel, o noua iubire by Bvlgari!



Magnolia Sensuel Bvlgari


Zile astea insorite, atat de frumoase si caldute mi-au dat cumva aripi si m-au facut sa am energie cat pentru trei....Asa ca, zis si facut, m-am apucat sa-mi fac ordine prin casa. Si cum pot sa fiu mai fericita decat atunci cand imi asez parfumurile?

Vi le-am mai aratat cu diverse ocazii si o cititoare ma intreba cum fac sa le sterg de praf si cat timp imi ia. Pai de fapt nu le sterg, ci le spal, unul cate unul, intr-un ritual plin de iubire si magie!

Pentru ca, sa fim seriosi, asta induce un parfum in viata noastra, acel strop necesar de magie pentru a face lucrurile sa mearga in sensul in care ne dorim.

Si da, pentru ca nu imi place sa pastrez magia doar pentru mine, vreau sa va impartasesc si voua din bucuria si frumusetea unei noi descoperiri! Si cred ca zilele astea de inceput de primavara vor fi mai mult decat fericite pentru mine, pentru ca da, zilnic aproape aflu noutati despre parfumuri minunate, pe care nu am cum sa nu vi le impartasesc si voua!

Si astfel, va invit sa patrundem in universul Bvlgari, pentru ca da, este un taram fascinant! V-am mai povestit despre iubirea mea pentru acest brand minunat, am mai scris aici si aici  si iata ca astazi vin cu o noua si minunata descoperire! Spun descoperire, pentru ca da, dupa ce am primit informatiile, ce credeti, am vrut neaparat sa simt cum miroase si in drumul meu am intrat in Sephora, pentru ca da, trebuia sa simt pe pielea mea cum se aseaza aceasta noua aroma!

Hai ca v-am innebunit, trebuie sa va arat si niste fotografii, pentru ca vreau sa imi spuneti si voi cum vi se pare! Si mai presus de toate insist sa va duceti urgent sa il mirositi! Ma rog, nu sa lasati mancarea pe aragaz, dar sigur va gasiti voi drum pe la Sephora cat mai repede si trebuie, chiar insist ca trebuie sa il mirositi! Eu deja il ador!!!!


Magnolia Sensuel Bvlgari


Magnolia Sensuel face parte din minunata colectie Spendida si spun minunata, pentru ca doar daca traiesti pe Marte nu iti va placea macar una dintre arome! Si nici macar atunci nu cred ca este posibil asa ceva, haha, ce martienii nu au gusturi rafinate?

Magnolia Sensuel este o compozitie florala minunata care se deschide cu note surprinzatoare, proaspete, date de mandarina dar incalzite de floarea de portocal.

Inima vibranta a cestui parfum cuprinde exact cum ii spune si numele, senzuala magnolie, cu notele ei profunde, iasomia calda si parfumata impletita in continuare cu floarea de portocal.

Notele de baza sunt definite de mosc-ul patrunzator, patchouli si vibranta vanilie!


Magnolia Sensuel Bvlgari


Un parfum care va ramane in memoria olfactiva a tuturor celor care il vor simti, un parfum care isi va scrie povestea alaturi de purtatoarea sa. Un parfum care mi-a patruns in suflet si asa va face si cu voi, pentru ca locul lui este acolo, pe masuta ta de toaleta.

Stii cum e suferinta aceea cand conduci pe cineva drag la gara si nu vrei sa il lasi sa plece? Exact asa am simtit eu pentru acest parfum, ori vine cu mine, ori raman cu el, dar stiu ca locul nostru este impreuna!

Va invit sa ii simtiti aroma pe propria piele si sa imi spuneti neaparat cum vi se pare! Va astept cu drag si mare interes impresiile!

KISSES!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu