Iarna parfumata...



diptyque muguet


Iarna asta, poate mai mult ca oricand, mi-am dorit confort....Bucuria de a fi acasa cu ai mei, de a petrece momente frumoase si linistite in confortul casei mele...

Si daca inainte ma agitam unde sa petrec Anul Nou , ei bine anul acesta am ales sa il petrec acasa, sa ma bucur de cei dragi, sa depanam amintiri si sa nu simt presiunea nici unui "trebuie"!

Nu as sti sa va spun care este resortul interior, dar am simtit ca aici, inconjurata de oamenii si de lucrurile mele dragi, ma pot echilibra cel mai bine, ma pot odihni si pot prinde din nou aripi!

Poate pentru ca viata mea a fost un adevarat carusel in anul care tocmai s-a incheiat, cu lucruri foarte bune care mi s-au intamplat dar si cu multa munca si cu epuizare deseori. Asa ca am decis sa pun frana, sa spun stop, sa ma bucur si de mine cu mine! Si chiar daca stiu ca ritmul alert va reveni in peisaj, pentru o vreme vreau sa cred ca viata a devenit asa cum era candva, calma, cu timp pentru tot ceea ce era important, cu mancare home made, cu o carte in mana si....cu rasfat!

Pentru ca in zilele astea reci de iarna am simtit mai mult ca oricand ca trebuie sa ma rasfat, sa imi reiau ritualurile, obiceiurile frumoase la care cumva am renuntat mai mult sau mai putin.

Si ce poate fi mai placut decat atunci cand este cald in casa, sa stai intins in pat, cu o carte sau o revista in mana si sa savurezi o ciocolata calda? Sau un latte machiato fierbinte? Sau un capucino cu caramel? Sau sa faci o baie fierbinte la lumina calda si inconjurata de aroma minunata a lumanarilor parfumate? Sau sa desavarsesti acest ritual, completand rasfatul cu cele mai placute si inmiresmate creme?

Eu cred ca sunt alegeri fabuloase, care ma fac sa ma gandesc ca e cazul sa ma mai pun si pe mine pe primul plan...

Si tot gandindu-ma la rasfat, trebuie sa va marturisesc ca pentru mine este extrem de important mirosul, calatoria olfactiva ma transpune instant intr-un loc sau altul, ma ajuta sa ma relaxez si imi induce cele mai placute ganduri...Dar sunt sigura ca stiati asta, colectia mea de parfumuri pe care v-am tot aratat-o nu lasa loc indoielilor!

Si de la parfum la o lumanare parfumata care sa-mi inunde camera cu cea mai delicata aroma, nu mai este decat un pas... un pas pe care l-am facut de ceva vreme! Pentru ca da, imi plac lumanarile inmiresmate, imi plac aromele florale in special, dar si cele fructate sau de scortisoara, cum sunt cele din editiile speciale de sarbatori!

Voi ati vazut cat de muuuulte arome au cei de la Yankee Candle , spre exemplu? Cred ca sunt sute de arome si nu glumesc, aruncati un ochi pe Aoro by Notino, parfumuri pentru casa . Mi-am luat si eu una de curand cu miros de liliac, pentru ca tot va vorbeam despre aromele florale, dar am stat rau de tot in dubiu ce sa aleg pentru ca ca au de toate: - de la cele gurmande de genul vanilie, capuccino, cirese amare, ciocolata alba,  cookies, scortisoara, macarons - la cele florale, gen floare de tutun, gardenie, iasomie, lavanda, trandafir - cele fructate: potocala, vanilie si lime, lamaie si lavanda, mango, mandarina, cirese, capsune - cele cu arome de sarbatori sau cele in combinatii inedite si denumiri surprinzatoare! Va sigur ca nu aveti cum sa nu gasiti ceva pe gustul vostru!


Yankee Candle


Si cum vremea rece inca este aici, lumanarile parfumate mi se par ca sunt modul ideal in care poti decora si incalzi atmosfera in casa. Am devenit dependenta de ele.

Si pentru ca tot va povesteam ca imi plac aromele florale, trebuie sa va arat o lumanare foarte speciala si pe care mi-am dorit-o de ceva timp. Am urmarit la un moment dat pe youtube o fata care prezenta un calendar de advent Diptyque si mi-a ramas sufletul la lumanarile acelea parfumate si la descrierile ei. Asa ca atunci cand am descoperit ca Aoro by Notino are si lumanari si parfumuri Diptyque , am stiut ca este momentul sa imi implinesc acest vis. Din oferta lor eu am ales una cu miros de lacrimioare si pentru ca a fost o alegere asa, pe nemirosite, am stat cu frica in san pana a ajuns, dar m-am linistit! Am stiut dinainte sa desfac ambalajul de tipla in care era cutia de carton ca am facut cea mai buna alegere, pentru ca mirosul se simtea deja, si daaaaaa, este chiar acel miros pe care il stim cu totii! Nu stiu cum sunteti voi dar eu iubesc florile acestea delicate si cu un miros atat de special si acum le am mereu in casa, pe noptiera.


diptyque muguet


Diptyque este un brand parizian fondat in 1961, specializat in parfumuri si lumanari, care foloseste numai ingrediente naturale atent selectionate si care este in mare voga in strainatate! Acum stiu si de ce.

Ahhh, si daca stau acum si ma uit, va spun ca as mai vrea cate ceva din oferta fabuloasa de pe Aoro by Notino! Nu pot sa nu va spun si voua pentru ca sunt generoasa, doar ma stiti!

Asadaaar, iata ce ma mai tenteaza! Pe toate le gasiti in categoria parfum de casa


lumanare parfumata




lumanare parfumata




 lumanare parfumata




lumanare parfumata




lumanare parfumata




lumanare parfumata




lumanare parfumata




lumanare parfumata




lumanare parfumata



Si pentru ca tot se apropie Valentine's Day poate aruncati o privire si aici  .


Voi ce arome preferati atunci cand vine vorba de lumanari parfumate? Sunt tare curioasa voi ce ati alege dintre preferintele mele. Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!

#notinoromania

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu