Colectii de Iarna la Bucuresti Mall!

Dragutelor, astazi am noutati legate de prezentari de moda! Nu imi puteti refuza invitatia de a va alatura si voi, sa urmarim noutatile sezonului!

Cele mai trendy piese din colecțiile toamnă-iarnă vor defila în seara de 25 noiembrie la București Mall, într-un spectacol de modă impresionant. Sore va deschide seara cu un concert, iar MC-ul Vali Bărbulescu va anima atmosfera și va binedispune publicul.

Cele mai interesante piese din colecțiile de toamnă-iarnă 2015 ale unor branduri de top vor putea fi admirate la București Mall pe 25 noiembrie, de la ora 19.00, în cadrul unui eveniment care îmbină muzica, moda și lifestyle-ul.




Fashion show-ul va debuta cu un concert al cântăreței Sore, care va încânta publicul cu melodii pop și pop-rock cu influențe electro funk.

Directorul artistic al prezentării de modă este cunoscutul stilist Maria Andrei, care își va pune amprenta pe tonul și stilul creațiilor alese, de la piesele vestimentare la accesorii. Alături de modele, vor defila pe podium, în ținute șic, vedetele Adelina Pestrițu, Ilinca Vandici, Ellie White, Iuliana Luciu, Anca Serea, Gianina Ilieș și Adrian Nartea.

Câteva dintre cele mai apreciate branduri de modă, printre care și Debenhams, vor aduce în lumina reflectoarelor piese vestimentare pe care clienții le pot regăsi numai la București Mall, unele dintre ele făcând parte din colecțiile unor designeri britanici renumiți, precum Ben de Lisi, Jasper Conran sau Julien Macdonald. Totodată, publicul va putea admira pe catwalk ținute din colecțiile actuale ale singurului Tommy Hilfiger Sportswear Store din Capitală, aflat în București Mall, precum și piese din colecțiile multi-brand, disponibile în magazinul Collective.

O serie de mărci renumite precum Gant, Lacoste, Stefanel, Guess, Marks & Spencer, Promod, Camaïeu, LC Waikiki, Koton, Lee Cooper, Timeout, Tom Tailor, Colins, Aldo, Ecco, Otter, Bata, CCC, Il Passo vor prezenta ținute în vogă pentru iarna lui 2015.

Spectacolul de la București Mall va fi transmis live pe platforma www. eva.ro și pe www.bucurestimall.com.ro, începând cu ora 19.00.

Deci, cine este interesat, ma gaseste la Bucuresti Mall, miercuri seara! Va astept!

KISSES!


CONVERSATION

1 comentarii: