Hellen Concept Store, un loc de poveste!




Dragile mele, am avut ocazia saptamana trecuta sa trec pragul unui Concept Store deosebit!




Hellen Concept Store este un shop in care vei gasi doar haine unicat, confectionate cu migala de 20 de desgneri valorosi, care cu siguranta cred in cuvintele spuse candva de Kanye West: “ Oamenii spun 'Cum adica vrei sa ajuti lumea, dar esti atat de preocupat de moda?' E ilegal sa fii dezbracat. Moda este ceva deosebit de important".




Moda este ceva deosebit de important si pentru Hellen Concept Store si mai ales pentru Elena Cucicovschi, cea care a pus bazele acestui concept unic in zona urbanismului bucurestean.




Hellen Concept Store este pentru femeia care stie sa transmita emotie, pentru femeie sofisticata, rafinata, care doreste sa imbrace haine de o calitate ireprosabilă. Elena Cucicovshi stie ca in Bucuresti exista foarte multe femei care vor sa arate impecabil, femei care iubesc tot ce e in trend, femei selective care stiu sa vibreze atunci cand afiseaza o È›inuta…




“Conceptul a luat nastere dintr-o simpla ambitie- ca la mine, la nimeni! Am vrut sa debutez pe piata cu altceva decat cu un simplu magazin de haine de dama. Scopul meu e sa elaborez in permanenta ceva foarte special pentru femei, sa le fiu de folos si ajutor cand vor sa-si scoata personalitatea din anonimat.  Anul trecut am fost invitata la un eveniment mult asteptat si foarte important pentru mine. Pentru a-mi alege tinuta, am iesit in afara tarii, am investit multi bani in outfit, totul pentru o singura seara. Cu siguranta, femeile ma inteleg. Cand simti ca aceasta seara este a ta, dai orice ca sa te simti ca o regina.”




Spuneti-mi si voi daca va plac tinutele unicat! Eu recunosc, mi-ar placea sa fiu singura care poarta o anumita tinuta si sa nu am "sansa" de a ma intalni pe strada cu inca trei fete imbracate la fel, haha!

Va astept cu drag experientele, parerile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu