Lansare Mendittorosa Odori D'Anima-o poveste de suflet...





Am pasit cu emotie in universul parfumat Beautik, asa mi se intampla intotdeauna...Lansarea Mendittorosa Odori D'Anima a fost momentul in care am descoperit arome noi, deosebite de ceea ce incercam in parfumeriile de serie...

Mendittorosa Odori D'Anima reprezinta expresia unui vis indraznet intiparit in sufletul fondatoarei brandului, Stefania Squeglia. In timpul unei excursii pe insula Stromboli din Italia, Stefania a rememorat perioada copilariei, cu aromele colorate ale bunicii. Borcanele bunicii, in care aceasta punea sosul de rosii pentru iarna, au constituit pentru o lunga perioada de timp principala sursa de a mixa petale de flori si apa pentru a crea "arome" feminine.

Mai tarziu, Stefania a realizat Mendittorosa Odori D'Anima rememorand parfumurile incorporate in acele sticle. Fondatoarea Mendittorosa Odori D'Anima a creat "parfumuri pentru suflet", vulcanul Stromboli reprezentand piatra de temelie a ideilor si realizarilor sale. Acestea au fost definite drept talismane ale purtatorilor, fiecare parfum avand o personalitate distincta, o anumita semnificatie si o poveste definitorie.




Am cunoscut-o pe creatoare, am ramas incantata de povestea din spatele creatiei, dar si de arome...Aroma mea preferata ramane Omega...




Am purtat:

-rochie: - Asos
-bolero: - BSB
-cizme: - Il Passo
-geanta: - Musette

Voi ati incercat vreuna dintre arome? Daca da, as fi curioasa care v-a ramas intiparita in memoria olfactiva! Daca nu, este cel mai prielnic moment sa treceti pragul Beautik Haute Parfumerie pentru a intra in lumea fascinanta a parfumeriei de nisa!


Parfumurile  Mendittorosa Odori D'Anima sunt disponibile in Beautik Haute Parfumerie si pe www.beautik.ro

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu