Momente magice cu Nivea Creme

Dragile mele, sunt sigura ca voi stiti cat iubesc eu NIVEA! V-am aratat si aici colectia mea minunata de cutiute albastre! Asa ca nu puteam rata sa va arat si voua noua colectie care deja a aparut in magazine!




Din grijă pentru cel mic, celebra cutiuţă albastră se îmbracă în haine de poveste cu noua ediţie limitată NIVEA Creme! Cel mai iubit brand de îngrijire a pielii din întreaga lume vine cu o ediţie specială de cutii de colecţie NIVEA Creme ce conţin o serie de desene jucăuşe care înfăţişează personajele noilor poveşti NIVEA. Acestea sunt disponibile atât sub formă de broşuri în magazine, cât şi în variantă electronică, aici.

Cutiuţele ediţie limitată NIVEA Creme ilustrează personajele simpatice ale poveştilor NIVEA: curajosul băieţel Leo, sora lui, Mia, morocănosul Urechilă şi micuţa Zână, întotdeauna pregătită pentru o nouă aventură.




Cu toţii iubeam poveştile cu personaje fascinante pe care mama ni le citea cu atâta drag în fiecare seară, în anii ce cunoşteau doar joaca . NIVEA ştie că timpul petrecut alături de copil este extrem de preţios, astfel că, în timp ce îi citeşti aventurile celor patru personaje, oferă-i momente magice de îngrijire punându-i un strop de cremă pe năsuc.

Istoria cremei, ce se îmbracă acum în haine de poveste, este fascinantă. De-a lungul a peste 100 de ani, celebra cutiuţă albastră a oferit îngrijire pielii a milioane de familii din întreaga lume. În scurt timp, a reuşit să atingă inimile tuturor celor care au avut încredere în prima cremă ce avea să rămână un adevărat membru al familiei, generaţie după generaţie. Având peste 98% ingrediente de origine naturală, mirosul unic NIVEA Creme cu parfum de lăcrămioară trezeşte în fiecare dintre noi amintirile preţioase ale copilăriei.

Preţ recomandat pentru ediţiile de poveste NIVEA Creme: 4,16 lei (30 ml); 7.83 lei (75 ml); 12,45 lei (150 ml); 18,40 lei (250 ml).




Poveştile şi îngrijirea se completează armonios în noile ediţii limitate NIVEA Creme! Cutiile de colecţie şi broşurile cu poveşti vor fi disponibile în magazine, în locaţiile special amenajate, pe parcursul lunii Octombrie, în limita stocului disponibil. De asemenea, toate poveştile vor putea fi descărcate gratuit de pe website-ul oficial nivea.ro, în format PDF sau on-line cu animaţii şi efecte de sunet adăugate, pentru o experienţă completă a micuţului. Însă surprizele NIVEA nu se opresc aici: website-ul conţine o serie de jocuri interactive de care copiii se pot bucura împreună cu părinţii.

Cum vi se pare initiativa Nivea? Sunteti inca fascinate de lumea povestilor, asa cum sunt eu?

Va urez spor la shopping! Nu puteti rata aceasta minunata colectie de cutiute! Va dati seama cat vor valora peste 100 de ani?

Va astept cu drag, ca intotdeauna, parerile!

KISSES!


CONVERSATION

4 comentarii:

  1. I love the Nivea brand, I think it s one my favorites.
    and the products are available in y country, so easy to buy it.
    http://helenamybeauty.over-blog.com/2015/11/une-balade-au-souk-concours-international-a-stroll-to-the-souk-an-international-giveaway.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I'm so glad you like it too! Kisses my dear friend! And thank's for your invitation!

      Ștergere