Optimashop sprijina spitalele implicate in ingrijirea ranitilor din incendiul izbucnit la clubul Colectiv

Dragilor, toata lumea a ramas muta in fata tragediei de vineri seara...si eu sunt fara cuvinte, nu ma pot gandi decat la familiile indurerate! Am donat bani, o putem face cu totii, orice suma ajuta! La fel au gandit si cei de la Optimashop care doresc sa ajute la randul lor!

Optimashop.ro  – cel mai complex magazin de health&beauty din Romania – se alatura campaniei de sprijinire a spitalelor angrenate in ingrijirea persoanelor ranite in incendiul izbucnit la clubul bucurestean Colectiv in seara de 30 octombrie 2015, prin punerea la dispozitia cadrelor medicale a produselor din gama Rivadis si Pileje utilizate de specialistii francezi in spitalele clinice de urgenta si de chirurgie reparatorie.

Formulate de o echipa extinsa de medici dermatologi cu ajutorul tehnologiei cosmetice ultima generatie, apele termale Saint-Gervais Mont Blanc (Rivadis) sunt nelipsite din clinicile internationale, data fiind concentratia ridicata de oligo-elemente si minerale cu proprietati calmante, cicatrizante si regenerante, decongestionante, (conform decretului buletinului Academiei Nationale de Medicina, 1996, 180, nr 2, 419-436, reuniunea din 13/02/1996).




Apa Termala Saint-Gervais Mont Blanc izvoraste din inima ecosistemul masivului MONT BLANC, un mediu privilegiat si unic.  De peste 200 de ani, baile termale Saint-Gervais les Bains sunt considerate drept adevarate oaze de sanatate si frumusete, fiind recunoscute pentru tratarea cu succes a tuturor afectiunilor pielii, de la psoriazis, eczeme, cicatrici pana la arsuri grave (in momentul in care este pulverizata, apa termala Saint-Gervais Mont Blanc reduce cu 2 grade temperatura la suprafata pielii). Colectata de la o altitudine de 610 metri, apa termala Saint-Gervais Mont Blanc prezinta cel mai ridicat grad de puritate, fiind lipsita de nitrati, fosfati sau fluoride, ceea ce o face perfect compatibila atat cu pielea adultilor, cat si cu cea a copiilor sau a bebelusilor.




Pileje Proteochoc supliment alimentar obtinut din alga rosie Porphyra Umbilicalis are calitati remarcabile de protectie si reparare celulara prin stimularea vitezei de sinteza si cantitatii sintetizate a proteinelor de soc-stes celular de orice tip (arsuri, arsuri solare, viroze, traumatisme, inflamatii etc). Proteochoc stimuleaza mecanismele naturale de aparare fiind recomandat atat copiilor de peste 6 ani, cat si adultilor. Se poate administra in combinatie pre si post interventie chirurgicala sau doar post interventie.




Porphyral HSP DermCrema – obtinut din alga rosie Porphyra Umbilicalis (rol de protectie si de reparare celulara) Aloe Vera, ulei Borago, Unt Karite. Se recomanda aplicarea cremei pe zone afectate restranse (nu pe plaga sangeranda) de mai multe ori pe zi, pentru calmarea inflamatiilor si accelerarea procesului de vindecare.

Optimashop.ro pune la dispozitia tuturor spitalelor bucurestene spray-urile cu apa termala Saint-Gervais Mont Blanc, Pileje Proteochoc, Pileje Porphyral HSP Crema in speranta ca acest mic ajutor sa poata contribui la ameliorarea starii de sanatate a persoanelor ranite in nefericitul incident din clubul Colectiv.

Pentru mai multe detalii referitoare la transportul produselor catre spitale si la necesarul avut in vedere de fiecare dintre acestea, echipa Optimashop poate fi contactata la numerele de telefon: 0747.277.627 – Adina Necula (PR Optimashop) si  0722.474.244 - Emanuela Manea (Marketing Manager Optimashop).

CONVERSATION

2 comentarii: