December Empties!


Astazi prioritate au ambalajele golite in Decembrie! Am atat de multe despre care sa va povestesc si nu mai reusesc deloc in ultima perioada, sau cel putin asta este perceptia mea! Si trebuie sa facem loc noutatilor si sa ne debarasam de tot ce nu ne mai e necesar! Doar vine primavara cu muuuuulte noutati!

Deci, sa trecem la treaba....de data asta nu sunt excesiv de multe produse, doar cateva.






 -My Honey by Toni Gard - gel de dus, pe care l-am primit intr-un beauty box Douglas, mie mi-a placut foarte mult aroma florala care persista destul de mult pe piele. Din fericire mai am unul in ambalaj si mai mare, asa ca am provizii! Si da, l-as recumpara. Il gasiti exclusiv la Douglas!

-Intifemin - spuma pentru igiena intima, extrem de blanda, cu extract de aloe Vera, cumparat din Ungaria, la noi inca nu se gaseste. Mai am unul in uz si unul de rezerva, doar v-am spus ca imi fac provizii...

-Garnier Mineral deodorant - unul dintre cele mai bune deodorante! Nu am avut nici o neplacere cu el, nu stiu daca rezista 48 de ore, eu il aplicam mai des, dar este eficient si nu lasa urme . L-as recumpara cu siguranta!




-Apidermin - lapte demachiant lejer, mi-a placut tare mult, am mai scris si aici despre el si imi place mult. Cu siguranta l-as recumpara!




 -Cleansing Milk for face and eyes Ivatherm - ei bine, da, este un lapte demachiant absolut minunat. L-am folosit cel mai mult pentru zona ochilor, pentru ca este foarte, foarte eficient si bland. Necesita o cantitate foarte mica de produs, si desi este destul de cremos nu deranjeaza absolut deloc la nivel ocular!

-Ivatherm Lotiune Micelara - este un alt produs cu care eu m-am inteles minunat. Am mai citit pe alte bloguri ca lasa pielea lipicioasa, dar eu nu m-am confruntat cu acest aspect. Am mai folosit-o si  as recumpara-o cu siguranta.




-Intensive Wrinckle Reducer Murad - aici nu stiu ce sa zic despre reducerea ridurilor. Eu l-am folosit pe timp de noapte si  pot sa spun ca aveam un ten foarte intins dimineata, dar la nivelul structurii pielii nu am cum sa verific. Eu oricum cred in eficienta acestor produse folosite pe termen lung si inainte de instalarea ridurilor. Mi-a placut efectul la suprafata pielii, asta e ideea! Produsele Murad se gasesc in exclusivitate la Sephora.

-Clinique Smart Serum - mi-a placut foarte mult, are consistenta unei creme-gel, si imi lasa pielea fina-fina. Il foloseam dimineata, fara sa mai simt nevoia aplicarii unei alte creme de fata.




-Liftactiv CxP Vichy -o crema foarte buna, cu variante de zi si noapte, care lasa tenul foarte fin si hidratat.As cumpara-o si full size.




-Idealia Yeux Vichy - nu m-a impresionat, are ceva particule sidefate in compozitie care sa dea luminozitate zonei, dar nu e o crema care sa mi se potriveasca! Deci, NU!

-Sephora -sare efervescenta pentru baie - Mango - Prea mica pentru o cada plina cu apa, nu i se observa efectul. Am o gramada de astfel de cubulete, dar nu le-as mai cumpara, mai bine sarea aceea clasica.

 -Vichy FDT Aerateint Pure - mi-a placut, se intinde foarte bine, e soft, aerist asa cum spune si titlul.
E un FDT bun dupa parerea mea!




-Kenzo Couleur Rose Pink si Jaune-Yellow - ambele imi plac la fel de mult. Cu siguranta mi-ar placea sa am unul dintre ele si este pe lista scurta de achizitii.

-Dahlia Divin Givenchy - cald, floral, dulceag, placut.

-Eclat Oriflame - un parfum foarte placut, il stiu de ani si ani si in continuare imi place la fel de mult. Are ceva subtil care ma tot atrage!

-Comme un Evidence Yves Rocher - nu ma impac deloc, dar deloc cu acest parfum. E mult prea dur pentru mine, cu toate ca stiu ca e cel mai vandut parfum YR, deci banuiesc ca si foarte apreciat...

Luna decembrie acestea au fost cele pe care am reusit sa le consum, in continuare ma lupt si cu mostrele, iar in ianuarie am mult mai multe mostre, pentru ca am fost muuult plecata de acasa.

Voi ati folosit vreunul dintre aceste produse? Aveti opinii, experiente pe care sa le impartasiti cu noi? Eu astept cu drag feed-back-ul vostru!

KISSES!




CONVERSATION

17 comentarii:

  1. Nu am folosit nimic din ce ai prezentat aici , dar , desigur toate sunt tentante , in special Intensive Wrinckle Reducer Murad ptr reducerea ridurilor si parfumurileeeee :)) desi nu stiu niciunul cum miroase ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Murad este o mare tentatie si pentru mine! Iar Kenzo, imi doresc sa intre in colectia mea de parfumuri! Pupici Lamiita!

      Ștergere
  2. Ghizdavu iuliana simona ;am folosit si eu apidermin ,cateva mostre de la vichy si Dahlia Divin Givenchy ,toate mi-au placut ,te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie mi se pare că ai consumat destul de multe produse! Mi se pare wow că reușești să consumi atât de multe mostre! Eu mereu uit de ele, tot zic că mă pun pe ele să le folosesc dar rămân cu zisul și cu mostre multe în așteptare. :))
    Laptele demachiant Apidermin mi-a plăcut și mie, l-aș mai recumpăra dacă n-aș avea prea multe desfăcute.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca si mostrele mele au zacut mult prea mult timp prin sertare, dar acum sunt decisa sa le extermin si nu ma abat foarte mult de la plan, in sensul ca pe fata folosesc o crema pe care o testez in prezent iar pe gat folosesc mostrele. Asa ca scap si de ele.
      Da, si eu am prea multe demachiante in momentul de fata! Te pup, Miha!

      Ștergere
  4. s-au adunat cateva! si eu am mai cautat mostre prin casa, am gasit doar 1 :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Claudia, cum o singura mostra, nu pot sa cred! Eu am sute de mostre cred, in fiecare luna cumpar reviste si mi se tot aduna. Apoi mai primesc si in magazine. Dar sunt decisa sa le termin, chiar sunt curioasa daca se vor goli vreodata cutiile dedicate lor! Pupicei, draga mea!

      Ștergere
  5. Demachiantul Apidermin mi-a placut mult si mie. Am si cateva mostre Vichy, am o relatie love-hate cu ele. Altceva din cele mentionate nu am testat.Te pup, week-end frumos!:X

    http://the-may-day.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Madalina, demachiantul acesta chiar merita. Iar Vichy exact cum ai spus, unele bune, altele complet nepotrivite pentru mine. Eu ma bucur sa incerc mostre inainte de a cumpara cine stie ce grozavie! Te pup, draga mea!

      Ștergere
  6. Produsele Ivatherm,sunt si preferatele mele.Nu reusesc niciodata sa pastrez flacoanele goale :)))).pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ivatherm sunt cu adevarat produse bune si pot concura cu succes cu orice alte produse de top. Hei, poate te mobilizezi cu ambalajele. Pupici.

      Ștergere
    2. Ivatherm sunt cu adevarat produse bune si pot concura cu succes cu orice alte produse de top. Hei, poate te mobilizezi cu ambalajele. Pupici.

      Ștergere
  7. Nu-mi par putine, chiar ai prada bogata aici! :))
    Eu sunt dintre acelea carora micelara Ivatherm le lasa pielea cu lipici! :D
    Produsul Murad e tare ochios!
    De acel deo Garnier eu nu stiam, il vad pentru prima oara... Il voi incerca si eu!
    CE de la YR nu iti place???? Wow! Este vorba despre cel clasic, binecunoscut? Eu il ador, ador, ador!!!

    Draga mea Camelia, spor si consecventa sa fie in continuare! Te pupacesc!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ilda, sorry, cu CE nu ma impac si pace. Mirosul mi se pare prea dur pentru mine, ce sa fac...
      Spor si tie draga mea, sunt sigura ca deja ai o gramada de recipiente in punguta.
      Pup, cu drag!

      Ștergere
  8. Am folosit si eu laptele demachiant Apidermin Lejer si imi place, dar nu stiu daca l-as recumpara pentru ca acum am descoperit altele mai bune.
    Crema Idealia de la Vichy e foarte buna si imi lasa tenul hidratat si catifelat.
    Parfumul Eclat nu-mi mai place, mi se pare ca miroase ieftin, cat despre Comme une Evidence e unul dintre parfumurile mele preferate si cu siguranta o sa-l recumpar candva, nu acum ca am deja prea multe pe stoc. ::)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta asa ca sa vedem cat de diferiti suntem ca si personalitate, gusturi, etc...
      Idealia pentru mine e o catastrofa, pornind de la crema si pana la serum.
      Te pup draga mea si iti multumesc pentru feedback.

      Ștergere