Just Shopping!


Un lucru e clar! Unul dintre lucrurile la care ma pricep cel mai bine este shopping-ul! Si imi place, recunosc, guilty!

Cumparaturile din postarea de astazi nu sunt toate noi, ba unele sunt chiar destul de vechi, doar ca nu au fost incadrate in nici o postare pana acum...




Candva, anul trecut a fost o oferta la L'Erbolario in care la orice produs cumparat primeai un set de mostre! Credeti ca am rezistat tentatiei? Ei bine nu, o crema de maini cu miros de violete si-a facut loc pe rafturile mele si bineinteles esantioanele pe care a trebuit sa le solicit ca sa le primesc, caci altfel, vai, erau "uitate"!




Marea mea iubire din primii ani de facultate a fost demachiantul si crema de fata Oil Of Olaz. Le gaseam in Bucuresti, iar in Timisoara intr-un boutique micut din zona Piata 700 (pentru cine cunoaste Timisoara), care le aducea din Ungaria. Dar le iubeam. Ulterior nu au mai fost de gasit. Prin anul cinci de facultate le-am regasit in Ungaria si mi le luam de acolo cu regularitate. Aveau inclusiv un gel pentru igiena intima intr-o perioada!

Au reaparut in Romania, mai nou sub denumirea Olay, iar setul de fata a fost cumparat anul trecut de pe E-mag. Nu stiu daca mai sunt, am auzit ca iarasi s-ar fi retras din Romania.




Pe minunea asta de set de produse Apivita, full-size am dat doar 50Ron, la un targ de Craciun al ambasadelor, care are loc la Romexpo de Mos Nicolae, un targ caritabil. Am fost la acest targ cu Stella, care stia de el si il mai vizitase in trecut si l-am achizitionat de la ambasada Greciei la acest super pret. Cred ca la noi nici macar un singur produs nu il iei la acest pret.




Si o ultima achizitie, recenta, sunt aceste produse L'Occitane, cumparate anul acesta la reduceri. Exfoliantul cu sare de mare si miros de verbina, pare exact genul care imi place mie, grunjos, abraziv, sper sa nu lase pielea prea uleioasa pentru ca are si ceva ulei in compozitie. A fost redus la jumatate si am dat pe el vreo 73 Ron parca.

Sapunul de maini cu miros de lavanda este o veche iubire. A fost 18 Ron, redus de la 60 Ron.

Voi ce v-ati mai cumparat in ultima perioada? Ce va tenteaza cel mai mult in ce am achizitionat eu?

KISSES!


CONVERSATION

18 comentarii:

  1. shopping, shopping.. ce bine suna! sper ca iti place apivita.pupp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincera sa fiu Stella, inca nu am apucat sa le folosesc! Dar bine ca le-am cumparat, altfel ce ma faceam, nu? Pupicei draga mea!

      Ștergere
  2. Exfoliantul de corp cred ca miroase demential.
    Sa le folosesti pe toate cu placere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Miroase fabulos Irina, nu-mi pot scoate capul din borcan. Cel putin din punctul meu de vedere! Pupicei!

      Ștergere
  3. Ah, ce preÈ› bun pentru prousele Apivita! Te invidiez!
    Am folosit și eu apa de toaletă cu verbină,din set cu exfoliantul. Mirosul era foarte plăcut, înviorător, păcat că nu rezista foarte bine.
    Crema de mâini cu violete intuiesc că miroase foarte frumos. Iubesc mirosul de violete, am de gând să-mi iau ceva în această primăvară cu miros de violete. Un gel de duș,o cremuță, să văd!
    Să te bucuri de toate, Camelia! Super shopping, cum ne-ai obișnuit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aurora, nici mie nu mi-a venit sa cred cand am vazut pretul.
      Oh, crema de maini e minunata! L'Erbolario are produse care reflecta atat de bine mirosul natural al ingredientelor! Pe langa faptul ca sunt foarte girly ambalajele.
      Multumesc mult Aurora, te pup!

      Ștergere
  4. Toate arata intr-un mare fel, cine nu ar fi tentata si mai ales ca ai obtinut si reduceri bune . Mi-e dor de ceva shopping dar deocamdata , putina pauza . Nu ca asa as vrea eu ci pentru ca asa mi se impune de imprejurari :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lamiita, inteleg perfect, prioritatile sunt prioritati, nu incape indoiala! Vor veni, cu siguranta si vremuri mai prietenoase! Te pup, draga mea!

      Ștergere
  5. Produsele Apivita ma atrag ca un magnet de mult timp! :) Iar scrub-ul L'Occitane ma face sa ma intreb cum este comparativ cu cel de la Sabon - al meu Holy Grail!

    Iti doresc sa le folosesti cu voiosie! :)
    Pupicei, draga mea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am incercat Sabon deci nu pot sa spun, dar cel L'Occitane e divin!
      Multumesc mult, mult draga mea Ilda!

      Ștergere
  6. Fiecare cu un pret atractiv si o aroma si mai si! Super shopping, smart shopping! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da, intotdeauna ma bucur cand reuisesc si eu un smart shopping, ca altfel toti stim sa aruncam cu banii, nu? Pup draga Miha!

      Ștergere
  7. Momentan am strictul necesar, incerc sa adun leu cu leu avand in vedere ca nu muncesc inca. M-ar tenta sa pot testa ceva parfumat de la L'Occitane...am tot auzit de ele. Pt noi achizitii pe viitor ma gandesc la creme/parfumuri vanilate sau cu aroma de cocos. Mi s-a pus mie pata pe aromele astea :D Sunt innebunita dupa tot ce-mi invaluie corpul in parfum :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite, eu cu cocosul nu ma inteleg si pace, nu in cosmetice, altfel bomboanele le manac...toata cutia! Te inteleg Ana-Maria, prioritatile doar tu ti le stabilesti! Te pup!

      Ștergere
  8. sa le folosesti pe toate cu drag! buna oferta de la Apivita, asa sa tot gasesti.

    RăspundețiȘtergere