November Empties


OH, da, stiu, a trecut cam de mult noiembrie, dar pentru ca aveam pozele facute, voi pastra acest format...
Nu sunt prea multe cele incriminate, sa facem cunostinta!





-Gel de dus On-line Kids - l-am folosit eu, pe Beatrice am mai spus o spal doar cu Avene. Miros exotic, nu m-a dat pe spate, nu l-as cumpara.
-Gel de dus Bourjois - cumparat din Franta, nu stiu daca este chiar acest tip si la noi, dar nimic interesant sau care sa te faca sa il cumperi din nou. Miros placut, dar comun.




-Exfoliant pentru corp L'Oreal Exfotonic - il am de o vesnicie si se vede cat calcar a adunat cutia stand pe cada si abia m-am indurat sa-l termin, pentru ca nu se mai gaseste, nu in Romania oricum. El e cumparat din Ungaria, la noi a fost la un moment dat sub forma de tub si apoi l-au scos, probabil era prea scump pentru Romania...Nu inteleg compozitia, scrie in ungureste pe cutie dar probabil a avut sare de mare, grunjoasa, cu un miros atat de tonic, pe care nu l-am mai intalnit niciodata. L-as folosi toata viata daca l-as mai gasi dar probabil ca nu il voi gasi, asa ca...suspin dupa el...Adulmec cutia care pastreaza mirosul si nu ma indur sa o arunc...
-gel de dus Oriflame pentru copii- l-am folosit ca si sapun lichid, era rosu-rosu si nu l-as mai cumpara!




-gel demachiant pentru ochi L'Occitane cu apa de imortele - mi-am propus sa fac un review acestui produs dar nu am mai apucat, timpul... dar e minunat, un gel transparent, delicat dar care curata foarte eficient, fara sa lase nici o senzatie neplacuta dupa folosire. Cumva parca se transforma in apa la contacul cu pielea, mi-a placut foarte mult si cu siguranta l-as mai cumpara. In vara l-am vazut chiar la reduceri, dar pentru ca il foloseam in perioada respectiva am mai amanat cumpararea lui. Dar DA, il recomand!
-masca Yes to Tomatoes, o arunc pentru ca am uitat-o intr-un sertar si acum s-a uscat...




-parfum Volare de la Oriflame, o varianta care mirosea a liliac si mi-a placut tare mult. Nu stiu daca mai e in catalog, il am de multa vreme.
 



-crema Vichy Liftactiv cu retinol pur - o crema intr-adevar buna, care cred ca merita toti banii. Se aseaza perfect, intra in piele, hidrateaza foarte bine si e o foarte buna baza de machiaj. As cumpara-o fara sa stau pe ganduri! Atentie - retinolul este contraindicat la gravide - da malformatii fatului.
-Lancome - Advance Genifique - un produs care mie imi prieste si il tot folosesc,am strans o gramada de astfel de miniaturi si cu siguranta il voi cumpara cand le voi termina.
-Murad Advance Active Radiance Serum - nu m-a impresionat, nu m-am dus sa-l cumpar urgent asa cum mi s-a spus ca se va intampla dupa doar doua utilizari...Poate daca l-as incerca mai mult timp, nu stiu ce sa zic!
-Estee Lauder Advanced Night Repair Eye - o crema care mie imi place tare mult, e a doua pe care o folosesc si chiar imi prieste. O crema gel care patrunde in profunzime si las pielea din jurul ochilor foarte hidratata!




Mostre si iar mostre...ma straduiesc sa mai golesc sertarele, dar parca fara prea mare succes!
-Very Irresistible L'Eau en Rose de la Givenchy -sistem prost de ambalare, mai mare cheltuiala cu acest carton, oricum inauntru sunt doar doua pufuri lejere. Mirosul placut, dulceag, de zi, nu m-ar determina sa il cumpar.
-Kenzo Jeu d'Amour imi place maxim si chiar e pe lista de achizitii - un parfum bogat care m-a cucerit. Stiam stilul, am mai avut un Kenzo intr-o sticla rosie care se tranforma in ulei  cand il pulverizam, dar l-am dat mamei pentru ca ii placea prea mult. Iar ei i-as da orice, chiar daca si mie imi place, iar ea nu imi cere,  fara ea, astazi nu as fi fost nimic...
-Givenchy Very Irresistible - placut, floral, probabil daca l-as gasi la un pret bun l-as cumpara!
-Givenchy Ange ou Demon le Secret - nu m-am dat in vant dupa aroma asta chiar de la inceput, cand inca nu era in Romania lansat si mi-a adus sotul meu cateva mostre primite in Sephora Franta. Ii tot dau cate o sansa dar e prea dulce pentru mine, un dulce de la care ma ia durerea de cap. Nu ne intelegem si gata...
-Yves Rocher Moment de Bonheur l'Eau - destul de fresh, dar nu m-ar determina sa il cumpar, nu e o aroma pe care sa o vreau in colectia mea!




-Crema YR Serum Vegetal Force+ - o crema care mi-a placut mult, si mirosul si consistenta. Foarte hranitoare, am folosit-o seara! As cumpara-o.
-Crema YR Serum Vegetal Intervention Corrective - placuta, rozalie, consistenta dar totusi cu un finish atat de placut. Hidrateaza in profunzime deci da!
-Crema YR Serum Vegetal Ovalessence - o foarte buna baza de machiaj, dar asigura si o hidratare optima.
-Crema YR Inositol Vegetal 1 eres rides - nu stiu daca chiar are efecte anti-rid, dar cu siguranta hidrateaza bine si nu lasa pelicula.
-Crema YR anti-rid cu 30 de uleiuri pretioase. Fina dar consistenta, puternic hidratanta, lasa un ten minunat! Mi-a placut si o recomand!




-lapte demachiant revigorant (albastru)/ nutritiv (roz) de la Nivea, nu am vazut mari diferente intre ele, poate cel albastru sa fie putin mai fluid. Asa cum toate cunoastem produsele Nivea sunt eficiente si la un pret foarte bun.
-lapte demachiant pentru fata si ochi Ivatherm, folosit exclusiv pentru ochi pentru ca imi place foarte mult. Nu irita ochii absolut deloc, desi e consistent, se consuma destul de greu. Il veti regasi si in luna decembrie printre cele consumate dar in alt ambalaj...Deci da, il recomand!



-FDT - Affinitone mineral Maybelline- mie mi-a placut mult, se intinde usor si are o rezistenta buna, acoperire medie, perfect pentru mine!
-crema de ochi Nivea Q10 - o crema buna, pe care am mai folosit-o si in trecut!




-crema hidratanta cu ulei de masline - L'Occitane, o placere sa o folosesc de la miros la textura. Foarte hidratanta, lasa tenul luminos si catifelat! In trecut am mai avut un demachiant din gama asta care mi-a placut maxim!
-crema ROC Complete Lift - o crema foarte buna pentru tenul meu cu un miros suav, cu un puternic efect emolient! Mi-a placut!




-crema Vichy Liftactiv CxP - a fost o surpriza placuta, hidrateaza bine si nu lasa pelicula aceea ce pentru mine e foarte important. Da, as cumpara-o!
-crema Vichy Myokine - o crema buna, care s-a potrivit cu tenul meu si i-a oferit hidratarea promisa. Efectul antirid nu poate fi contorizat dupa un pliculet...
-Vichy Idealia Life Serum, nu este un produs cu care ma impac bine. Tot sper ca macar sa patrunda in profunzime si sa faca ceva la acel nivel, dar la suprafata nu e compatibil cu tenul meu! Un mare NU!

Cam acestea au fost produsele consumate in noiembrie! Revin cat de curand si cu cele din decembrie, doar trebuie sa fac ordine in casa...de fapt trebuia sa fac acest lucru de anul trecut, dar timpul...nu a fost de acord!

Astept si parerile voastre! Ati folosit vreunul dintre ele, v-a placut, sau nu?

KISSES!


CONVERSATION

15 comentarii:

  1. bravo ca folosesti din mostre, eu sau le dau sau le adun.
    La multi ani, Cami draga, astept sa ne vedem curand!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci draga mea Stella! Am o gramada si sunt curioasa de multe dintre ele cum sunt, asa ca tot incerc ...
      La multi, multi ani si tie! Abia astept o ocazie sa ne vedem ! Te pup cu drag!

      Ștergere
  2. Pffuuuu ce de produse....mostrele imi plac si mie,si eu le folosesc,te pup,sa ai un an bun asa cum iti doresti <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oana, da si mie imi plac mostrele, chiar ma ajuta sa imi fac o parere!
      Un An Nou cu bucurii si impliniri iti doresc si eu! Te pup, cu drag!

      Ștergere
  3. Ooh, de ce nu ai spus, ti le dadeam si pe ale mele si scriai cu totul!!! :)))
    M-a distrat ceea ce a spus Stella despre mostre. Tot pe-acolo ma aflu si eu! :D
    Imi amintesc si eu cu placere de acea varianta Volare!
    Despre Lancome - Genifique am tot auzit, sper sa ma intalnesc macar o data in viata cu el!
    Cu timpul asta ce ne facem, Camelia??? Inca nu m-am lamurit daca eu sunt de vina sau el este! :))

    Te pup cu drag, harnicuto!
    Bravo, sa dai exemplu si altora (ca subsemnata :P)!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai am si eu de scris pentru luna decembrie, dar va fi mai scurta, cu mai putine produse, in schimb pe tine te tiu ca esti cea mai harnica in ceea ce priveste consumul!
      Sunt sigura ca se va ivi la momentul potrivit si posibilitatea de a testa Genifique!
      Timpul, este ceva ce nu mai pot tine in frau, din pacate!
      Te pup si eu, dulce, dulce!

      Ștergere
  4. Frumoase produse! :) eu am primit multe mostre si le folosesc pe toate :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E pacat sa nu le folosim, pe mine una ma impusioneaza sa cumpar produsul daca imi place mostra! Te pup, Lucica draga!

      Ștergere
  5. Hei! sunt curioasa daca o mai fi in catalog parfumul Volare..eu n-am stiut d e el...si l-as cumpara ptr mama mea care nu suporta alt miros decat cel de liliac :-) iar eu as fi tentata de crema L-occitane cu ulei de masline..produsele lor sunt..Dumnezeiesti :-))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Caroline, nu stiu daca mai e n catalog acest parfum, il am de multa vreme, dar eu iti pot recomanda preferatul meu cu liliac, cel de la Yves Rocher, asta in caz ca nu stiai de el. Tot timpul au oferte foarte bune iar mirosul este cel mai apropiat de realitate din cate am incercat eu!
      L'Occitane si pentru mine sunt nemaipomenite! Te pup, draga mea!

      Ștergere
  6. Si eu ar trebui sa fiu si eu mai perseverenta cu mostrele, dar e tare greu. Felicitari pentru determinare!
    Cu Vichy Idealia nici eu nu m-am impacat (am scris si pe blog despre acest lucru).
    Un an nou cat mai bun!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, eu tot incerc cu mostrele ca s-au ingreunat sertarele in care le tin, trebuie sa mai termin din ele, imi para rau sa expire fara sa stiu daca sunt bune sau nu!
      Un an minunat Aby, cu realizari si vise implinite! Te pup, cu drag!

      Ștergere
  7. Tu esti o adevarata campioana la capitolul consum mostre si doresc sa te felicit!
    Eu nu reusesc sa le folosesc, le ratacesc si cand le gasesc fie le arunc, fie le desfac asa ...de curiozitate.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca ma straduiesc sa le folosesc, m-am plictisit sa le tot stiu acolo si sa umple sertarele. Vreau mai mult loc in casa, sunt pusa pe decimat, ha, ha! Pupicei draga mea!

      Ștergere
  8. Consum si eu din mostre, din ce stiu ca nu apuc sa le consum le dau sa nu expire si mereu fac ordine sa arunc ce nu mai e in garantie.
    M-ai facut curioasa cu exfoliantul L'Oreal.
    pupici

    RăspundețiȘtergere