Jeans Skirt

Dragutelor,

Ce mai faceti? Cum ati petrecut sarbatorile?

Eu mi-am luat o mica vacanta si am plecat la socrii, relaxare, mancare, zile de nastere una dupa alta...Beatrice a implinit 6 ani, nu-mi vine sa cred, am fetita mare care merge la scoala in toamna! Si fix cu o zi inainte de ziua ei, i-a picat primul dinte...habar nu aveam ca se misca, nu mi-a spus ca il tot misca de ceva vreme. Cand am vrut sa o imbrac dimineata mi s-a parut ca ceva nu e in regula si am constatat minunea.... Iar la intrebarea mea unde e dintele, mi l-a aratat candid sub perna, o astepta pe zana maseluta...Ei bine, zana nu s-a lasat asteptata si a lasat un banut sub perna dupa obicei, iar dintele il va preface in praf magic!

Dar destul cu povestile, astazi va prezint o tinuta noua!

Stiti deja ca trendul actual a ridicat denimul pe cel mai inalt podium si ca nimic nu mai misca in fashion fara ceva...blue! Si culmea, mie imi cam lipsesc din garderoba astfel de piese...mai am in vizor o salopeta de jeans si o camasa...pe langa pantalonii lungi, trei sferturi sau scurti fara de care nu se poate!

De data aceasta am gasit insa o fusta din denim superba Vero Moda( dupa parerea mea, evident) pe care am pus-o in cos imediat! E lejera, potrivita si pentru a merge la serviciu daca nu ai tinuta obligatorie pentru ca are o lungime decenta. Din pacte nu mai este pe stoc ca sa va las link direct, dar o veti vedea in imagini!

Dar trebuie sa fiu sincera si sa recunosc ca in ultima perioada am facut o pasiune pentru fuste! Cumpar si tot cumpar si am mai zarit pe acelasi minunat site Kurtmann cateva care imi plac mult, spre exemplu una cu imprimeu animal print pe care o puteti vedea aici, si una cu un imprimeu aztec, ambele Vero Moda!

In aceeasi comanda am mai pus si o curea, subtire, pare de jeans la prima vedere dar e doar aparenta. Are un model dungat pe verticala care combina o nuanta de bej cu albastru-denim si imi place foarte mult. Am purtat-o la fusta comandata si o veti vedea in fotografii dar si la o rochie bleumarin cu buline albe si mi-a placut tare mult combinatia! Nici ea nu mai este insa pe stoc!

Vorba multa saracia omului, asa ca va las cu imaginile:



































Am purtat:

-fusta: -Vero Moda via Kurtmann
-curea: - via Kurtmann
-colier: - Zara via Kurtmann
-tricou: - Zara
-cardigan: - No Name
-ciorapi: - Calzedonia
-tenisi: -Moschino via Fashion Days

Daca mai trebuia mentionat o fac si eu inca o data...calitatea fustei si a curelei comandate este ireprosabila, sunt fara cusur!

Zilele mele sunt deci senine, cu tinute lejere...Voi ce mai purtati in ultima perioada? V-a prins si pe voi trendul denim? Va astept cu drag toate comentariile.

KISSES!


CONVERSATION

16 comentarii:

  1. Gand la gand cu bucurie....... chiar astazi m-a cuprins si pe mine febra "fustei din denim"; imi place mult tinuta ta, pare foarte confortabila, lejera si usor de purtat in multe situatii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sa stii ca e lejera, confortabila si imi place mult si materialul subtirel dar cu tinuta totusi! Pupici Roxana si merci de vizita si feedback,te mai astept!

      Ștergere
  2. super in trend, iti sta foarte bine.pupiciii

    RăspundețiȘtergere
  3. Camasile din denim... pana anul trecut niciuna, in prezent trei bucati! Asta spune tot! :))) Cu fustele nu stau bine si imi dai idei! Iar Vero Moda chiar imi place, stiu calitatea produselor. Pe cei de la Kurtmann ii iubesc... jos palaria in fata lor!

    Camelia, atat de bine vine rosul in combinatie cu denimul si cu dementialii tenisi ca am admirat pozele on and on! Extrem de inspirata combinatia, e un echilibru perfect in cromatica si te prinde de minune! Bila alba si pentru indrazneala de a purta colierul glam la o tinuta sporty-casual!

    Girl, you look amazing, de nota 20! Si e lucru clar, Racoaicele au fost pisici sau vreo alta felina intr-o viata anterioara, asta transmit unele posturi! :D

    Pupici si calda imbratisare, draga mea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    P.S. Vizitele tale matinale mi-au luminat ziua, mi-a adus tonus! :) Multumeeesc! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Heei, multumesc tare, tare mult! Esti tu atat de draguta cu mine! Ma bucur tare mult ca iti place tinuta! Te pup, cu drag!

      Ștergere
  4. Foarte frumoasa tinuta! E super cominatia intre tenisi si fusta. O zi excelenta!

    RăspundețiȘtergere
  5. In primul rand, La Multi Ani! 6 ani e o varsta tare frumoasa :).

    eu am stat duminica in casa si m-am odihnit, iar luni si marti am iesit mai mult pe-afara sa-mi limpezesc creierasul :)).

    imi place outfitul tau, mi-ai adus aminte ca as vrea o pereche de tenisi :)).

    RăspundețiȘtergere
  6. Superba si lejera tinuta ta <3,frumoase poze,pupicei <3

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani, draga Beatrice!
    Din cate-mi amintesc anul trecut Beatrice avea varicela si nu ati putut petrece cum se cuvine de sarbatori.
    Ma bucur ca anul acesta ati reusit sa ajungeti la parintii sotului! Cred ca s-au bucurat mult pentru clipele minunate petrecute impreuna.
    Sanatate si cat mai multe clipe alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, s[au bucurat tare mult! Multumim frumos draga Aurelia pentru toate urarile!

      Ștergere
  8. Foarte frumoasa tinuta si lejera,imi place muuult! <3

    RăspundețiȘtergere