Nivea Men spune STOP Iritatiilor!

Dragilor, intr-una din zile imi analizam eu traficul pe blog si la un moment dat ma uit si la impartirea pe sexe...Si surpriza, se pare ca aveam vreo 54% barbati care ma citesc! Hmmm, asta mi-a dat de gandit! Sotul meu are si o explicatie la acest fapt si anume, nu in fiecare casa exista doua calculatoare si atunci este posibil sa fie logat ca si utilizator un barbat, dar de pe acelasi PC sa ma urmareasca o doamna/domnisoara!

Dar totusi, pentru ca mai mult ca sigur sunt si barbati care ajung pe blog, am decis sa impartasesc si noutatile care ii privesc pe ei, in materie de ingrijire!

Asa ca, dacă te regăseşti în categoria bărbaţilor cu piele sensibilă, probabil ştii deja că majoritatea produselor de bărbierit conţin alcool şi mentol, ingrediente ce usucă pielea şi intensifică iritaţiile pe piele sensibila.

Conform studiilor, 57% dintre bărbaţi au un ten sensibil şi se confruntă cu probleme de iritaţie a pielii. Pielea iritată, măncărimea, roşeaţa, sunt doar câteva senzaţii care fac din bărbieritul tenului sensibil o activitate neplăcută.



Este timpul să scapi de pielea iritată si să ai o intensă senzaţie de răcorire după bărbierit!

NIVEA MEN lansează o nouă gamă cu o formulă inovatoare, fără alcool, ce calmează şi hidratează pielea sensibilă, oferindu-i, în acelaşi timp, o senzaţie plăcută de răcorire: NIVEA MEN Sensitive Cooling.


Balsamul după ras NIVEA MEN Sensitive Cooling calmează rapid iritaţiile şi roşeaţa pielii iritate, hrănind pielea datorită extractului natural de muşeţel, alge de mare şi vitamina E. Formula inovatoare fără alcool se absoarbe rapid şi oferă tenului sensibil hidratare intensă şi o senzaţie plăcută de răcorire.

Preţ recomandat: 29.52 Lei, 100 ml.


 

Îmbogăţit cu extract de muşeţel, alge de mare şi vitamina E, Gelul de ras NIVEA MEN Sensitive cooling protejează pielea sensibilă împotriva iritaţiilor şi combate senzaţia de mâncărime şi roşeaţă în timpul bărbieritului. Formula cu 0% alcool lasă pielea hidratată şi îi oferă o senzaţie plăcută de răcorire după bărbierit.

Preţ recomandat: 17.10 Lei, 200 ml.



Pentru mai multe detalii, accesați www.niveamen.ro.

Ce spuneti, merita o sansa aceasta noua gama? Si stiu eu prea bine, tot noi, femeile ne ocupam in mare parte si de acest aspect...Sau poate doar eu sunt in situatia aceasta? Astept parerile voastre cu drag, ca de obicei!

KISSES!



CONVERSATION

12 comentarii:

  1. This is awesome...
    Cooling effect, soothes the skin...
    Great product...

    RăspundețiȘtergere
  2. e bine ca evolueaza si inbunatatesc ingredientele.pup

    RăspundețiȘtergere
  3. In general produsele Nivea, e bine ca scot produse noi si de calitate

    RăspundețiȘtergere
  4. A fost o perioada cand si sotul meu folosea balsamul Nivea, cel mai mult tanjeste dupa o spuma greceasca care nu mai este comercializata la noi...
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Off, imi pare rau sa aud ca nu o mai gaseste. E foarte greu cand iti doresti cu ardoare ceva ce nu mai poti gasi...

      Ștergere
  5. Acum cateva luni am descoperit intr-un magazin din apropiere samponurile Nivea Men, de atunci doar produse de la Nivea folosesc, mai ales samponul anti-matreata pe care il laud. Dar sa nu mai spun, preturile sunt foarte mici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Dinu, ma bucur ca iti plac produsele lor, care intr-adevar au produse foarte bune si la preturi minunate!

      Ștergere
  6. Sotul meu folosea cu ani in urma balsamul dupa ras de la Nivea! ia sa-l pun eu la curent cu noutatile! ;) Multumesc, scumpa mea!

    Puuuuppp!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere