Rosas Novias, sau rochii de poveste!

Dragile mele, se apropie sezonul nutilor, banchetelor, intalnirilor de tot felul, gen 10 ani, 20 de ani de la terminarea liceului, facultatii, stiti voi la fel de bine ca si mine! Pe mine m-au apucat fibrilatiile, primavara asta am un botez, o taiere de mot, intalnirea de 20 de ani a sotului meu de la terminarea liceului...Si astea sunt doar asa, cele de care stiu deja, dar ca de fiecare data, se mai anunta pe ultima suta de metri diverse evenimente, asa ca eu sunt vesnic in cautarea rochiei potrivite!

De curand am descoperit un site nou si daca sunteti mirese, va anunt ca aici veti gasi paradisul rochiilor de mireasa! Eu am depasit deja momentul cu vreo...aproape 12 ani, asa ca nu ma mai incadrez! Dar voi, cele care inca sunteti inaintea marelui eveniment puteti sa aruncati o privire!

Eu am facut o mica selectie de rochii care mi-au placut si pe care m-am gandit ca nu pot sa o tin pentru mine, va iau si pe voi partase la dezmat! In sectiunile Evening Dresses sau Prom Dresses gasiti variante pentru toate gusturile!

Pentru mine este clar, nu exista eveniment la care sa nu fie folosite dantela, matasea, voalul...Desi la un moment dat dantela cazuse cumva in dizgratie, sunt ani buni de cand a revenit din nou in forta si personal o gasesc o alegere mai mult decat inspirata pentru o rochie dedicata unui eveniment.

In imaginea de mai jos, am ales o rochie superba, din dantela delicata, nude, care urmareste linia corpului. Mi se pare foarte eleganta, rafinata, potrivita oricarui tip de eveniment!





Stiti deja cat iubesc eu florile si daca inca nu v-ati dat seama din selectiile mele, rochiile sau topurile pe un umar le gasesc extrem de elegante si le prefer atunci cand vine vorba despre o tinuta festiva. Albastrul royal este o culoare putenica, saturata care poate face impresie si care nu este foarte frecvent intalnita ca si alegere la un eveniment. Florile aplicate pe aceasta rochie de voal dar si drapajele sunt foarte in tendinte asa ca eu nu as trece nepasatoare pe langa ea!




 here

Combinatia de voal cu dantela imi place mult, de fapt si combinatia de bumbac cu dantela o gasesc incantatoare! Tinuta de mai jos nu se preteaza unei petreceri formale, dar cu siguranta este sic si tinereasca asa ca, de ce nu?




 here

Voal, pliseuri, fuchsia, rochie pe un umar, pare rochia perfecta asa-i? As mai fi lucrat la pamponul de pe umar care nu ma reprezinta...





Dantela, din nou, de data asta pe rosu, o rochie usor clasica, fara bretele, dar de o eleganta atemporala...Nu ai cum sa dai gres cu o astfel de rochie!



Tot rosu, dar de data aceasta voal-ul este in centrul atentiei, iar detaliile fac diferenta.





Magenta este una dintre culorile mele preferate, suprapunerile de volane si detaliul cusut cu margele din zona bustului o fac una dintre cele mai frumoase si usor de purtat rochii. Si elegante, am spus elegante???




Dragele mele, eu astept si parerile voastre! Ca intotdeauna ma bucur sa interactionam, sa imi lasati si opinia voastra! Ce ati purta din ce am ales eu, care e preferata voastra?

KISSES!



CONVERSATION

4 comentarii:

  1. Nu mi-as mai dezlipi ochii de rochia albastra, cu fluturi! Pretul nu-i de colo, dar cu certitudine merita banii!

    Pup, draga Camelia!
    Multumesc pentru prezentare, nu stiam de site-ul asta!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur mult ca iti place! Si mie mi-a placut tare mult! Te pup draguta mea!

      Ștergere